Hae
Aino Mäkelä

I Love Me 2018: mun valinnat + arvonnan voittajat!

Tulevana viikonloppuna Helsingissä järjestetään huikea kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin messutapahtuma I Love Me. Tänä vuonna mulle tulee täyteen (muistaakseni?) kuudes messuvuosi ja neljäs kerta putkeen, kun mut löytää Foodinin osastolta. Toimin useampana vuonna myös messujen virallisena bloggaajana, mutta pariin viimeiseen vuoteen aika ei oo antanut siihen enää periksi – mutta se ei kuitenkaan estä mua jakamasta teille mun jokavuotisia messuvinkkejä!Ohjelmanumeroista seuraavat houkutteli eniten:
*
lauantai klo 12, Terve suolisto, kaunis iho
* lauantai klo 14, Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ABC
* lauantai klo 14:30, Kasvivärjäyksen hyödyt
* sunnuntai klo 15, Hämää pelkoa – vapauta uskallus
* sunnuntai klo 16, Kauneudenhoitoa villiyrteillä

ShockAbsorber (6m60) on mun luottomerkkejä, mitä tulee treenivaatteisiin sillä mikään ei tee treenistä miellyttävämpää, kuin hyvin istuvat ja tukevat urheiluliivit! ShockAbsorberit on toki ehkä hieman arvokkaammat, mutta laadun tuntee niin treenatessa kuin myös kokee käytössä – liivit nimittäin pysyy hyvinä ja napakoina pitkään. Ja kun kerran on päässyt nauttimaan Shockien tuomasta tuesta, niin muu ei enää kelpaakkaan..

PUR Hyvinvointikaupan (7h100) osastolta löydätte mun suosikki ravintolisiä: Wild Nutritionin tuotteita. Ne on oikeasti aivan omaa luokkaansa imeytyvyydensä ja tehokkuuden puolesta, ja PURin henkilökunta osaa varmasti auttaa jokaista oikeiden tuotteiden valitsemisessa. PUR:ilta löytyy varmasti kaikkea muutakin ihanaa, kuten ayurvedisiä tuotteita 🙂

Miraz (7f128) osastolla on tänä vuonna paljon ihania uutuuksia sekä tietty myös vanhoja tuttuja suosikkeja. Mirazilta kannattaa käydä hamstraamassa tehokkaita Ecodentan hammastahnoja, jotka on ehdottomasti parhaita luonnollisia hammastahnoja mitä oon koskaan kokeillut sekä tietysti Cultivatorsin luomukasvivärejä, joista oon jo vuosia saanut kiittää mun hiuksien eloisaa sävyä.

Uutuuksien joukossa mulla on kaksi ehdotonta lempparia! Odotin nimittäin monta vuotta Zuii:n aurinkopuuteria ja nyt sitä saa! Zuii on oma lempparini luonnonkosmetiikan meikeistä puhtaasti loistavan pigmentin ja raaka-aineiden vuoksi. Toinen on Uniquen luomusertifioidut, 100% luonnollisista raaka-aineista valmistetut hajuvedet. Valloittavista tuoksuista Darling on se, joka saa mut tuntemaan itseni jumalaiseksi! Intensiivinen, pitkäkestoinen ja ainutlaatuinen tuoksu, joka on on aina kantajansa mukainen sillä tuoksu elää kehon kemian, vartalon tuoksujen ja lämpötilan mukaan.

.. ja kolmas lemppari, on ehdottomasti Pure PapayaCaren voiteet. Ointment -voide on rauhoittanut ihan älyttömästi mun ihokeliakiasta kärsinyttä ihoa ja tiedän, että se tulee tekemään myös taikansa kun pakkasten myötä iho alkaa kuivamaan 🙂

Zuii:lla on uutuutena myös paljon kehutut luomusertifioitu itseruskettavat tuotteet, joita testailen heti kun messukiireet helpottaa ja raportoin teille mun kokemuksia. Myönnän jo nyt, että mulla on korkeat odotukset, koska lähes aina itseruskettavat on osottautuneet pettymykseksi.Jutta Nialan jooga on täydellinen rauhoittumishetki ja matka itseen kiireisten messujen keskellä. Jos vaan töiltäni kerkeän, niin pakenen Jutan lempeään ohjaukseen <3Restart -hyvinvointivalmennus on ainutlaatuinen hyvinvointivalmennus, joka lanseerataan messuilla! Siihen kannattaa käydä tutustumassa Natural Goods Companyn osastolla (6f48), jos haluat päästä kohti aitoa hyvinvointia ja huomioida kaikki sitä tukevat tekijät: ihon, kehon ja mielen. Valmennuksen asiantuntijat myös luennoivat jokaisena päivänä messuilla, joten kannattaa käydä kuuntelemassa myös heitä 🙂

Messujen paras ruoka löytyy 100% varmuudella meiltä eli Foodinin osastolta (6h70). Oon itse toiminut testimaistajana ja voin luvata, että niitä makuelämyksiä ei helpolla unohda. Meidän kahvilasta löydät niin suolaista kuin makeaa, rakkaudella ja vain parhaista raaka-aineista valmistettuna <3 Kaikki on tietysti gluteenitonta ja suurin osa myös vegaanista. Mä tiedän jo nyt, että meidän kahvila tulee olemaan tänä vuonna mulle se messujen paras juttu 😀 Ja sen verran voin paljastaa, että messutarjoukset on ihan huikeet ja mukana on paljon uutuuksia jotka lanseerataan messuilla! Niin siistiä! 😀Näitä kaikkea mä siis aion käydä hamstraamassa, sillä ne on myös niitä juttuja mitä arjessa kuluu eniten – ja joita saa varmasti messuilta huokeaan hintaan 😉 Tottakai aion myös bongailla uusia tuotteita ja brändejä, sillä alahan kehittyy hurjasti jatkuvasti. Onko sulla mielessä jotain suosikkiosastoa, jossa mun pitäis ehdottomasti käydä?

Messulippujen arvonnat täällä blogin puolella voitti A ja Marianne, sekä ravintoanalyysin Saara. Olen laittanut teille kaikille sähköpostia voittoihin liittyen 🙂

Messufiiliksin,
<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.