Hae
Aino Mäkelä

Kuohuntaa kerakseen

Vietin kymmenen päivän aikana seitsämän päivää Messukeskuksessa ja tällä hetkellä se tuntuu jokaisessa raajassa, solussa ja etenkin vireystilassa – heräsin nimittäin juuri reilun kolmen tunnin päiväunilta! Hahhah. 

Parasta mitä nyt voinkin tehdä on juuri lepääminen, vaikka tekiskin mieli treenata ja juosta pitkin poikin ihanassa kevätsäässä. En nimittäin vahingossakaan halua viedä väsymystä yli ja kärsiä siitä myöhemmin, koska tulevina viikkoina ja kuukausina on tiedossa aivan liian kivoja juttuja, jotka haluan päästä elämään ja kokemaan täysillä – en puolivaloissa!Ei siis ihme, ettei viime viikkoina ole tullut tehtyä mitään sen erikoisempaa ja kirjoittaminenkin jäi vähälle, vaikka onhan tässä välissä tapahtunut kaikkea muutakin kuin mun pikkuveljen hieno voittomaali joka sai mut päiviksi jääkiekkopsykoosiin. Luonnoksista löytyykin paljon juttuja laidasta laitaan aina juoksu- ja treenihommista ihan resepteihin, kofeiiniövereihin, naisten tärkeimpiin lihaksiin ja oman pääkopan kiemuroihin! Ne jutut näkee päivänvalon heti, kun mulla on aikaa antaa niille viimeinen silaus.

Monipuolisuus ja vapaus onkin yksi syy, miksi mä tykkään kirjoitella täällä FitFashionilla. Ja ehdottomasti toinen iso plussa on mun ihanat kanssakirjoittajat, joilla jokaisella on omanlaiset jutut jotka tuo juuri heidän omaa persoonaansa esille – aivan niinkuin pitääkin!

Jokainen toki kokee asiat omalla tavallaan ja voin puhua vain omasta puolestani, mutta mun mielestä juuri meidän FitFashionin rikkaus on erilaisuus ja persoonallisuus. Sekä avoimuus, joka antaa itsellekkin rohkeutta kirjoittaa hieman vaikeammistakin asioista. On onni, ettei mun koskaan ole tarvinnut miettiä voinko kirjoittaa jostain jutusta vaan tiedän kaikille olevan tilaa juuri täällä.

Millaisia juttuja te haluatte lukea täältä mun blogista? Onko teillä joku tietty aihealue, joka kiinnostaa eniten? Ihan rehellisiä postaustoiveitakin saa esittää..! 🙂Kirjoittamisessa juuri oman itsensä ilmaisemisen vapaus on mulle tärkeää, ja se saakin luovuuden kukoistamaan kauneimmillaan. Ja sillä teemalla jatketaankin heti ens viikolla! Nyt ajattelin juoda lasin tai pari viiniä ja nukkua hyvät yöunet, sillä huomenna reissut jatkuu taas. Tällä kertaa tosin koirajuttujen merkeissä sillä lähdetään tyttöjen kanssa Lahteen vappuretkelle! Niin kivaa! <3

Väsynyt mutta onnellinen,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

2 kommenttia

  1. Roosa kirjoitti:

    Hormonijutut ja reseptit kiinnostavat aina. Ruokapäiväkirja tarjoaisi taatusti inspiraatiota minulle ja monelle muulle. Välillä taas on mukavaa lukea ihan vaan puhtaasta arkielämästä ilman sen kummempaa hifistelyä ja pohtimista. 🙂

    Toivoin viime talvena kurkkausta kauppakassin sisältöön ja ilmeisesti kerkesit jo johonkin vaiheeseen kyseistä postausta toteuttaa ennen pidempää kirjoitustaukoa. Olisi huippua ja äärimmäisen mielenkiintoista, jos voisit toteuttaa sen tässä jossain vaiheessa! 🙂

    Roosa

  2. Enni kirjoitti:

    Musta olis kiva lukea juoksemisesta, etenkin vinkkejä kuinka olis kannatavaa aloittaa pitkän tauon jälkeen. Vähän kehonhuoltoa ja mitä muuta kannataa huomioida ettei alkuinnostus lopahda parin viikon jälkeen. Itsellä olis haaveissa juosta puoli maratoni, mutta tuntuu ettei oikein tiedä kuinka kannattaisi treenaaminen aloittaa. Jos sulla on jotain vinkkejä niin olis tosi kiva lukea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.