Hae
Aino Mäkelä

Selkä+hauis+vatsa

Ihan aluksi on tiedossa älytöntä hehkutusta. Muistatteko, kun viikko sitten kerroin hankkineeni rannekkeen Voimalan kesätreeneihin? Tänään vihdoin oli ensimmäiset treenit ja huhhhhhhuh, I’m in löööööööööööööv. Kyseessä oli siis mäkitreenit tabata-tyylillä ja kyllä sai koko kroppa kyytiä! Katotaan pystyykö huomenna menemään salille ollenkaan vai pääsenkö aamulla edes sängystä ylös.. 😀

Kyllä se ryhmän paine tuo tekemiseen ihan erilaisen tatsin. Vaikka kuinka hapotti ja tuntui, että lihakset repeää ei vaan pystynyt lopettamaan. Ylös piti päästä aina ensimmäisenä ja yksikään työ-osio ei saanu olla edellistä huonompi. 20sekunttia alkoi treenin loppupuolella jo tuntua pitkältä ajalta. En malta odottaa keskiviikkoa ja treeniä hiekalla. Saa taas kroppa vähän erilaista ärsykettä 😉

Hyvä fiiiiiiiwis!!!

Hyvä fiiiiiiiwis!!!

Ja sitten asiaan! Elikkä mulla on siis nyt uusi kolmijakoinen saliohjelma ja mä ajattelin tuttuun tapaan vähän valottaa sitä teillekkin, jos vaikka kaipailette jotain vinkkejä omiin treeneihinne 🙂 Uutta treeniohjelmaa suunniteltaessa mun ainoat toiveet oli, että treeni on tehokasta ja kroppaa kiinteyttävää.

Ensivilkaisulla en tajunnutkaan kuinka hyvin toiveeni oli otettu huomioon – lähes kaikkia painoja oli laskettu, joten automaattisesti kuvittelin että treeni ei tulis tuntumaan missään.. Nojoo, kuten oon jo aiemmin todennut niin väärässä olin ja kunnon pumppiin oon kyllä lihakset saanu 😀

SELKÄ+HAUIS+VATSA
Pullover ylhäältä, taljassa 4×12
Leuanveto ”hississä” 3×12
Kulmasoutu käsipainolla 3×12
Hauiskääntö vuorokäsin 4×12
Hauiskääntö taljassa narulla, alhaalta 3×12
Scott-hauiskääntö tangolla 3×12
Vatsarutistukset taljassa 4×12
Lantionnostot penkillä 4×12
Vatsarutistukset pallolla (jalkojen veto vatsan alle) 4×12
Lankku 3x maksimi

Uus pirtsakka treenitoppi, love it!

Uus pirtsakka treenitoppi, love it!

Lauantaina tosiaan pörräiltiin perheen kanssa kaupungilla ja mun onneksi siellä oli alkanu alennusmyynnit! Treenivaatteet on mun mielestä sellasia, jotka kannattaa ostaa aina alennuksesta sillä oikeen hintasena ne on aina ihan älyttömän kalliita.. Löysin tän ihanan Röhnischin vihreän treenitopin -40% lapulla varustettuna, joten pakkohan se oli kotiuttaa. Selässä lukee vielä sopivasti ”if you don’t have enough time stop watching TV” hahha 😉

Ootteko te onnistunu tekemään jotain kivoja treenivaatelöytöjä alennusmyynneistä? Mun pitäis yrittää löytää jostain uudet salikengät, vinkkejä otetaan vastaan!

10 kommenttia

 1. beautifulsmile kirjoitti:

  Vitsi toi mäkitreenit tabata tyylillä kuulostaa ihanalta! Just tommosta perus juttua kovilla tehoilla ja vielä ulkona! Minäki haluun 😀
  Mulla kävi niinkin hyvä tuuri lauantaina, että olin ensin intersportissa vaan hiukan kattelemassa uusia treenivatteita, mutta mitään en ostanut kun olivat niin sikahintaisia kaikki (yksikin Puman toppi 50€!). No kävelin sitten Gina Tricosen ja kävin läpi alennusrekkiä ja sieltä löysin yhden persikan värisen ja yhden mustan treenitopin yhteis hintaan 15€! (ja olivat vielä ainoat jäljellä ja mun kokoa). 🙂

  • aron kirjoitti:

   Jos vaan on mahdollista pyörähtää rundia TopSportissa niin suosittelen! Parhaimpia löytöjä oon tehnyt sieltä, mm. toissa viikolla iiihanan keltaisen urheilutopin -40% aleilla. <3 Sitä tulee aina nii iloseksi uusista treenikuteista ettei mitää rajaa : D

   • Aino kirjoitti:

    Voiiii mahollisuus kyllä on, mutta mä kohta köyhdyn joten pakko yrittää pysyä poissa..:D Treenivaatteiden shoppailu on kyllä ihanaaaaaaa<3

  • Aino kirjoitti:

   Joo ehdottomasti suosittelen jos on vaan mahollisuus!:)
   Ja onpa kyllä käyny mäihä:D Mulla käy yleensä niin, että ostan jotain kalliilla ja seuraavalla kerralla se juttu on alessa, hahha!

 2. Kaisa Kurtti kirjoitti:

  Mulle tuo toppi!! Lainaan ainaki hetkeksi?!
  Katoin nimittäin eilen Juttaa boksilta ja mussutin samalla niitä ”terveellisiä” ruissipsejä. Tuskastelin samalla ku ei pääse ikinä lenkille ta salille tai ylipäätäsä mihinkää.
  Ja kaiken hyvän lisäksi näillä kairoilla on liikuntahalli viikonloppusin kiinni!! Siis eikö ihmiset reenaa ku viikolla?!!

  • Aino kirjoitti:

   Mä itseasiassa sanoin äidille, että ostetaan sillekin:D Mutta sulla se ei ehkä oo kiinni siitä, että sä et haluais tai liikkuis jos sulla ois mahis.. Tsemppiä<3 Tää täti vois kyllä tulla sinne järkkään sulle vähän omaa aikaa 😉

 3. Rita kirjoitti:

  Alennusmyynnit on huippuja! Pakko varmaan lähteä vielä kertaalleen ne kiertelemään heti, kunhan vähän vajuttelen ton järjettömän kokoisen lounaan jäljiltä.. Heti huomaa, et kun ateriavälit venyy niin kyllä kasvaa ateriakootkin, plää :/

  Mutta asiaan, itse spottasin Stadiumin aleista (<3) Niken treeniteepparin, jota olin käynyt talven kuolailemassa! Hintana 15e ja ainoa rekissä killuva yksilö just mun kokoa (epätavallista). Päivä pelastettu<3 Mut ei muutama lisäpaitakaan haitaksi olisi… 🙂

  Osaisitko suositella mitään hyvää sykemittaria?

  • Aino kirjoitti:

   Jep niinhän se menee.. Mullakin meinas käydä köpelösti, kun eväsboxi unohtui kotiin. Luojan kiitos työpaikalla on välipalatarpeet niin selvisin kotiin ilman suden nälkää:)

   Millaiseen käyttöön oot sykemittaria hankkimassa?:) Toivottavasti oli onnekas aleshoppailureissu! Treenivaattteita ei tosiaan oo koskaan liikaa..;)

   • Rita kirjoitti:

    No treenaan pääasiassa salilla, ohessa lenkkeilen ja kesällä rullailen 🙂 Et siihen käyttöön, lähinnä sykkeiden seurailuun (ja kulutukseen…). GPS-ominaisuus on turha, meen aina samanpituiset lenkit 😀

    • Aino kirjoitti:

     Mulla on itsellä käytössä Polarin RCX3 ja oon tykännyt siitä tosi paljon. Käytän sitä oikeastaan vaan juostessa ja salilla mulla on pelkkä kello mukana, jotta seurailen palautuksia.. hah 😀 Ja sit toinen jota mietin on Polarin FT-sarjan mittarit, esim FT4 vois olla sulle hyvä, jos ns ”perus sykemittari” kelpaa. Kannattaa kysyä myyjiltä apua, ne osaa yleensä aika hyvin kertoa ja opastaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.