Hae
Aino Mäkelä

Kevyet kiiturit ja pienenpieni piiskuri

Hei vaan, täällä kirjoittelee yksi rakastunut välineurheilija!

Ne jotka mua Instagramissa seurailee on varmaan huomannu, että kuluneella viikolla postisetä on kantanut mun ovelle muutaman erittäin toivotun paketin. Mulla on aina välillä lähtenyt nettiostostelut käsistä, mutta viimeaikoina oon onneksi pysynyt aisoissa ja tehnyt vaan järkeviä hankintoja, vai mitä mieltä ootte?

ASICS GEL-KAYANO 19 – well hello my loverrrrrs!! Rakkautta ensisilmäyksellä ja erottomattomat meistä tuli ensimmäisen yhteisen lenkin jälkeen. Nämä juoksukengät on pronaatiotuetut ja aivan ihanan kevyet jalassa – askel kulkee kuin unelma. Uudet juoksukengät oli erittäin tervetulleet ja kuten mun äiti totes; nää kengät on ihan luksusta 😉 hihhi! Kyllä nyt passaa treenailla syksyn koitoksia varten.

Sain nämä siis mun vanhemmilta synttärilahjaksi, kiiiiiiitos <3 Tilattiin nää www.21run.com verkkokaupasta, jossa ne oli -42% alennuksella – ihan huikeeta! Sain nää siis melkeen satasen halvemmalla, entä jos olisin ostanut nää kaupassa jossa kävin ennen tilaamista näitä sovittamassa 🙂 Jos juoksukengät aikoo netistä tilata niin kannattaa tosiaan käydä kaupassa sovittamassa ennen tilaamista – mikään ei oo tympeämpää kuin epäsopiva juoksukenkä.

Niin ja paketissa tuli myös uudet juoksutrikoot – nekin Asicsen. Ja ne on ihanat!! Niin huipun tuntuiset päällä, että tuntuu niinku housuja ei ois ollenkaan. Ja huomaatteko – nehän on ku mulle tehdyt, ihan A:lla merkattukkin ;D

Jo viime syksynä, kun kuulin GYMBOSS INTERVAL TIMER:ista tiesin, että tästä tulee mun uus juoksukaveri kunhan lumet sulaa! Kyseessä on siis pienikokoinen ja erittäin helppokäyttöinen intervalliajastin, jota voi käyttää hyödyksi muussakin treenaamisessa entä juoksussa. Kolmen näppäimen avulla intervalleja voi ajastaa haluamallaan tavalla. Tässä on myös kätevä klipsi, jolla sen saa kiinni vaikkapa housun vyötärölle ja äänimerkin sijasta voi valita hälytykseksi myös värinän, jolloin ei haittaa vaikka musiikki pauhais korvissa 😉

Tän mä tilasin www.voimatoimi.net -verkkokaupasta, josta tilaaminen oli tosi helppoa ja vaivatonta sekä toimitus tosi nopea. Suosittelen! 🙂

Mitäs tykkäätte mun hankinnoista? Onko muita onnellisia kayanojen omistajia? Entä onko kukaan käyttänyt gymbossia? 🙂

Nyt mulla on sitten ainakin välineet kunnossa kevään ja kesän juoksusessioita varten!
Asvaltitkin suli just sopivasti enkä nyt millään malttais oottaa, että seuraavan kerran pääsis kunnon lenkille 🙂

 

18 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Oioioi! Niin halvalla Kayanot! Kävin iteki kattoo tuolta sivuilta, mut ei siellä ton värisenä ollu :O Siis itenki pitäis just kayanot ostaa (rakastunu niihin muutama vuosi sitten), mutta en kyllä halua ruman värisiä kerta hienojaki on:D

  • Aino kirjoitti:

   No voi harmi!:/ Ymmärrän kyllä..itekki halusin just nuo pinkit – värillä on väliä 😀

 2. Anonymous kirjoitti:

  Heippa Sara!Mulla olis sellanen kysymys sulle juoksuun liittyen, että minkälaista palautusjuomaa suosittelet aloittelijalle?Olen anoreksiasta toipunut, vihdoin saanut luvan aloittaa liikunnan sillä ehdolla, että nautin välittömästi liikunnan jälkeen jotain energianpitoista kompensoimaan kulutettua energiaa.Noissa postaamissasi videoissa suosittelit rasvatonta maitoa, mutta luulisin kyseisen juoman olevan tilaani nähden hieman liian kevyttä kamaa. Onko mitään muita hyviä suosituksia? Kaupan urheiluosaston hyllyt ainakin pursuavat erilaisia proteiini ja palkkarijauhosekoituksia, mutta ottaa nyt noistakaan selvää.Kaikki vinkit ovat tervetulleet!Kiitos kovasti etukäteen! :-)Itsekin haluaisin tuota lihasta hankkia, mutta juoksu on niin lähellä sydäntäni, että aloitetaan nyt ensin tällä… 😉

  • Aino kirjoitti:

   Tää kommentti ei tainnut olla mulle tarkotettu, kun eipä mulla täällä mitään videoita edes ole..? 😀 Mutta ei se mitään, vastaan silti!Itse en käytä palautusjuomaa lenkin jälkeen vaan ihan oikeeta ruokaa – eli just maitoa, banaania, ruisleipää täytteineen, rahkaa/jugua ja mysliä, joku snoothie.. Näitähän riittää! Kunhan muistat hiilareitakin vaan syödä :)Tsemppiä!:) Ja mukavia juoksulenkkejä.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Edellinen kommentti on laittamani – piti siis laittaa että Heippa Aino!Oma nimeni on Sara, joten pitkän päivän jälkeen eivät aivot ole selvästikään parhaimmassa kunnossa :-D-Sarppa

 4. Senja kirjoitti:

  heei miks mä en tajunnut netistä tilata lenkkareita! ostin viikko sitten myös asicset, olisikohan niitä ollut netissä halvemmalla.. ensi kerralla sitten viisaammin!tarttisin itekin kyllä kenkiin tuet, vähän ylipronaatiota meinaa on.. en vielä ole ehtinyt pohjallisia hakea, näillä mennään nyt 😀 looking good girl!

  • Aino kirjoitti:

   Joo netistä löytyy sporttikamat yleensä paljon halvemmalla, kun tietää mistä etsii!Hah itekki oon vähän huono ollu noiden tukien kans aiemmin, mut nyt tulee juostua niin paljon että päätin panostaa:)Danke<3

  • Anonymous kirjoitti:

   Saako udella että mistä kaikkialta niitä kannattaa hommata?:)

  • Aino kirjoitti:

   No tottakai! Esim just tuolta http://www.21run.com ja http://www.sportsdirect.com oon tykänny tilailla. Ja sitten on kaikkia muitakin kauppoja toki, joissa on edullista silloin, kun on hyviä tarjouksia 😀 Eli hankala sinällään nakata suoraan mitään linkkejä – mulle itselle tulee sähköpostiin eri nettikauppojen uutiskirjeitä, niistä ja muista blogeista tulee aina bongailtua niitä hyviä aleja ja huipputarjouksia!

 5. mOm kirjoitti:

  Vitsi et mageet noi tossut!!! Pakko ehkä itelläki panostaa. Ja luulin muuten tässä sit kaks päivää et tuo gymbossi on salia varten 😀 Nyt täytyy seki laittaa äippäpäivälahjalistalle ku sehän on niinku mulle tehty!

  • mOm kirjoitti:

   btw, kävin tuota tutkailmassa ja jos nyt sen saan hommattua, nii oisko mahista saaha pienimuotonen koulutus?! Lähinnä siis et miten hyödynnät sitä juostessa ;)nimim. uusavuton 😀

  • Aino kirjoitti:

   Hihhiii niin on!:)En tiiä että luitko tota tekstiä ollenkaan, mutta tota voi käyttää muuhunki ku juoksemiseen..ite nyt vaan hommasin sen enssijasesti sitä varten:)Ja jos et tiiä mihin tota käytetään niin veikkaan et pärjäät ilmanki:D Voin toki pitää sulle jonku briiffin tuosta, kuhan ilmaannut kulmille 😉

 6. Anonymous kirjoitti:

  Gymboss on kyl ihan huippu! Tilasin omani vuosi sitten ja paljon kivempaa (ja tehokkaampaa) on tehdä intervalleja kun ei tarvii kelloa vilkuilla.

  • Aino kirjoitti:

   Niinpä!! 🙂 Mulla on ennen ollut puhelimessa jotain intervalliajastimia ja voi vitsi se puhelimen mukana raahaaminen oli tympeetä.

 7. Anonymous kirjoitti:

  Oliko sulla Aino kuinka paljon yli/alipronootatiota kun otit kayanot? Mulla kun oli jalat tiptop ja meinasin ottaa asicsen malleja, mutta en kuulemma tarvi tukea koska laskeudun oikein päkiälle ja jalan asennot on normaalit. Se tuki kun vaikeuttaa vaan sitä juoksemista jos on normaali astunta ja kayanot on ehkä kaikkein tuetuimmat (kuten hinnassa näkyy).

  • Aino kirjoitti:

   Joo tosi vahvassti ylipronaatiota 🙁 Mä juoksen näillä vaan pidempiä lenkkejä. Kävelylenkit ja joitain lyhyempiä juoksumatkoja sitten vähemmän tuetuilla lenkkareilla tai jopa ihan ilman tukea – ihan vaan siksi, että jalat ei tottuis liikaa siihen tukeen eikä se pronaatio pahenis entisestään. Mä en ainakaan ostais tuettuja, jos ilmankin pärjäisin!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.