Hae
Aino Mäkelä

Hiilari-iloja ja oloja

Heipähei vaan!

Kehokuuri on aiheuttanut valtavasti innostusta teissä lukijoissa ja se on mahtava homma se! Mä oon itse ihan innoissani siitä ja sen mahdollisuuksista vaikuttaa ihmisten terveyteen – ne tulokset kun on vaan niin uskomattomia mitä mäkin joka päivä kuulen ja näen, aina vaan jaksaa hymyilyttää 🙂

Mulla itsellähän kuuri on nyt ohi ja arki on palannut normaaleihin uomiinsa. Taino eipä tuo kuuri mitenkään mun arjesta erilaista oikeastaan tehnyt… ainoastaan piti erossa mun rakkaista hiilihydraateista <3 Hahha!

Oon ollutkin eilisestä asti ihan hiilarihumalassa eli ihan täynnä virtaa, suoraansanottuna hieman jopa ADHD-oireita on ollu ilmassa 😀 Eilen töiden jälkeen virtaa oli niin paljon, että teki mieli juosta kotiin. Siis energiaa oli ihan liikaa. Mun ei siis selkeästi tarvi syödä niin paljon, mitä ”vanhasta tottumuksesta” eilen vedin.. nih! Elämä opettaa 😉

Treenit on kyllä alkanu kulkea taas TÄYSIÄ !! 😀 Kropan hiilarivarastoja on siis täytetty ja samaa mukaa purettu oikein kunnolla punttiksen puolella 😉 Huhheijaa millasen rääkin mun alakroppa eilen saikaan.. Koko kuurin ajan treenasin vähän kevennetysti, joten tätä rääkkiä on kyllä ollu ikävä. Tuntu niiiiiiin hyvältä kun sai naama irvessä tehdä töitä ja antaa kaikkensa!

Ja kyllä sitä energiaa riitti salilla tänäänkin, kun rääkkäsin yläkroppaa. Sitä virtaa sain kyllä ihan muualtakin, nimittäin rakkaan ystävän seurasta <3 En edes muista milloin viimeksi oon treenannu kaverin kanssa – aluksi tuntui vähän hassulta, mutta loppupeleissä toisen kyttäävän silmäparin alla tuli kyllä tehtyä ehkä vähän enemmän töitä, mitä normaalisti 😉 Hihhi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYks juttu minkä otin taas takaisin käyttöön motivoimaan itseäni on treenipäiväkirja! Paljon helpompi suunnitella treeni, kun voi seurata omaa kehitystä ja asettaa tavoitteita sen mukaan. Tää on siis tuttu ja erittäin toimiva käytäntö viime keväältä, joka kesällä vaan jotenkin pääsi unohtumaan. suklaapuuro2Hiilareista siis on paljon ollu iloa, hyvistä hiilareista nimittäin saa sitä energiaa, mitä aktiivinen ja liikkuva nuori tarvii! Niinku esimerkiksi suklaapuurosta, hih. Mutta mites ne huonot hiilarit, esimerkiksi ne sokerit..? 😉

Niih..Eilen illalla söin kourallisen karkkejakin pitkästä aikaa ja hyi että mulla tuli oikeasti niistä ihan järkyttävän paha olo 🙁 Siis ihan niinku mut ois huumattu, enkä edes huijaa yhtään! Heikotti ja oksetti ihan älyttömästi. Eipä tarvi karkkia taas hetkeen syödä – onneksi en oo aikoihin niitä mitenkään himoinnut, lähinnä vaan kohteliaisuutta tai kaverin seurana aina syönyt, hahha 😀

Ja onneksi on parempia vaihtoehtoja <3OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANää kaikki luomuherkut on kyllä miljoona kertaa parempi vaihtoehto entä perus Lauantaipussi tai Fazerin Sininen 🙂 Mulla on myös paljon resepti-ideoita, joissa näitä voi hyödyntää – intona ootan, että on aikaa asettua hellan ääreen ja alkaa taikomaan 🙂

EKOseGOn nettikaupasta saa -15% alennuksen koodilla messut15 3.11.2013 asti! EKOseGOssa arvostettua on luomu, herkuttelu ja hyvinvointi – hyväntekeväisyys ja toisten auttaminen on toiminnassa sydäntä lähellä, mikä on musta aivan älyttömän ihana asia 🙂 Suosittelen tutustumaan tarjontaan, sieltä löytyy varmasti jokaiseen makuun jotakin!

Taateli-suklaakonvehdit - oon sanaton <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAErityisesti haluan kehua pakuriteetä – tuo minttu-suklaan makuinen on hurmannut niin minut kun myös kämppiksenkin! Se on ihan älyttömän hyvää 🙂 EKOseGOn pakuriteet ei oo mitään massatuotantoa, vaan ne on pussitettu ja pakattu Pohjanmaalla. Ja kaikki mausteet on luomua

Herkullista tiistaita kaikille! <3

14 kommenttia

 1. Marjaana Tainola kirjoitti:

  Ihana Aino! Sun ADHD näky täs kirjotuksessakin!! 🙂 Vitsit nyt otan itteeni niskasta kiinni ja tilaan jotain hyviä herkkuja tuolta EKOseGOlta, mitä suosittelet näin aluun :)?

  • Marjaana Tainola kirjoitti:

   Ja ainiin!! Kaikki hehkuttaa aina et syökää pähkinöitä koska siksi ja siksi. Oon alleginen pähkinöille, kerro nyt ees sä mikä ois sellanen yhtä hyvä/terveellinen välipala ku pähkinät 😀

  • Aino kirjoitti:

   Hahha joo, hymiötulva 😉 Sehän nyt riippuu ihan, että mistä tykkää – mun omia lemppareita on noi taateli-suklaakonvehdit, omenasipsit, taatelit ja pähkinät.

   Ja jos välipalavinkkejä kaipaat, niin omenanpalat pannulla kookosöljyssä ja kanelissa paistettuna raejuuston tai rahkan kera on NAM <3 Avokado ja raejuusto, NAM! Smoothiet, nam! Nää nyt tuli tälleen ekana mieleen 🙂 Mutta jos tuota EKOseGOn valikoimaa tarkotit niin tuoltahan löytyy esimerkiksi noita kuivahedelmiä joka makuun sekä Nakd:n patukoita ja raakasuklaata!

 2. Anna-Liisa Nylund kirjoitti:

  Heips! Mua kiinnostaisi kauheasti saada ohjeet tuohon kehokuuriin. Saako niitä siis sinulta ihan veloituksetta vai kuinka homma hoituu? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Moikka moii!

   Joo multa saa kyllä ruokaohjeet ja mun kautta saa myös tilattua FitLinet 🙂 Ohjeet on ilmaiset, mutta FitLinet maksaa – laita mulle spostia jos haluat tietää lisää!

   • Tiia kirjoitti:

    Minuakin kiinnostaisi ohjeet, tosin pelkät nuo ilmaiset 😀 Voisitko tehdä erillisen postauksen niistä ?

 3. siiri kirjoitti:

  siis joo hyi hitto sokeridarra on pahinta ikinä !!! ihan jäääätävä olo. yök yök. ja silti aina siihen ajaudun herkkupäivinä :’DDDDD vähän oon ehkä säälittävä. mutta kyllä mä silti vaan sitä piparisuklaata ja joulua jo ootan :-D<3 aahhhhh

  • Aino kirjoitti:

   Joo älä! 😀 Siitä virheestä ei vaan koskaan tunnu viisastuvan, hehhe. Ja JOULU.. oi että, Wiener Nougatit ja After Eightit <3 Piparit ja sinihomejuusto <3 Tsiiiiisus…miten mä maltan odottaa! 😀

 4. Marjaana kirjoitti:

  Hei voitko postailla et miten kävi et tuliko kilot takasin? Tai siis ainakin luulis pari tulevan takasin jos alkaa syömään jälleen ”normaalisti” kuten esim käy jos vetää pari viikkoa hiilarit ihan minimissä ja sitten palaa normaaliin terveelliseen ruokavalioon. Ja oliko sulla osasyynä tässä kuurissa myös painon pudottaminen?

  • Aino kirjoitti:

   Moikka!

   Joo tottakai voin postailla! Mä uskon kans, että paino nousee hieman kun kropan hiilarivarastot täyttyy. Oman kuurin lähtökohdat oli puhtaasti terveydelliset, oon onnistunut sotkemaan mun hormonitasapainon aika täysin ja se näkyi kropassa ikävästi, joten halusin palauttaa sen takaisin omalle tasolleen 🙂

 5. Jonna kirjoitti:

  Oon jo kauan lukenu sun blogia, mut nyt vast uskaltauduin kommentoimaa ku bongasin tutun naaman! Sano Emmalle terkkuja Kurjemäestä sen entiseltä opiskelijalta 😉 on tää maailma pieni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.