Hae
Aino Mäkelä

TULOSSA: Hikinen huhtikuu!

Hikinen huhtikuu  Hikinen huhtikuu Hikinen huhtikuuHikinen huhtikuu
Jostain kumman syystä treenikärpänen puras mua oikein kunnolla viime viikolla. Perus treenaamisen sijaan kaikki sessiot oli totista vääntöä, kunnon tekemisen meininkiä eikä hien määrää säästelty! Uskoisin lääkärin diagnoosin vaikuttaneen asiaan sillä nyt mä en enää alitajuntaisesti varo jalkaa samalla tapaa sillä sain tarkat ohjeet mitä saan tehdä ja mitä en. Ja hyvä niin.

Toisaalta myös kevään mukana tuoma lisääntynyt valo ja jatkuvasti pirteämpi olo houkuttelee entistä enemmän treenaamaan enkä millään malttais viettää aikaa kotona, töissä tai edes kavereiden kanssa… Anteeksi murut! Ootteko huomannu itsessänne samaa?

Viime viikko treenipäiväkirjaa katsellessa voin olla monestakin syystä iloinen: treensitä on jäänyt älyttömän hyvä fiilis, treenit on ollu monipuolisia ja kerrankin fiksusti rytmitetty! Mukana on myös ne lepopäivät, joiden viettoa oon pitkään koittanut harjoitella. Nykyään ne onneksi tulee ihan luonnostaan ja varsinkin kun treenaa täysiä niin ei jaksa edes joka päivä ollakkaan menossa. Uusi mottoni olkoonkin: mielummin vähän ja laadukkaammin.

  • TORSTAI cycling 45min + vatsat
  • PERJANTAI lepo
  • LAUANTAI salitreeni
  • SUNNUNTAI salitreeni
  • MAANATAI: cycling 60min + vatsat
  • TIISTAI lepo
  • KESKIVIIKKO salitreeni

Tuleva kuukausi tulee olemaan monestakin syystä aika intensiivinen, sillä neljän viikon kuluttua onkin jo aika hypätä kohti uusia seikkailuja. MALESIAAN! Älyttömästi on vielä tulevien viikkojen aikana töitä tehtävänä ja monta projektia selätettävänä ennen kuin oon valmis lomailemaan, mutta toisaalta juurikinkiireinen arki ja työt tarvii myös tasapainokseen treeniä. Ainakin saan siitä ihan älyttömästi lisää energiaa ja intoa päiviin!

Huomenna aloitan taas kauan unohduksissa olleen rakkaan treenimuodon tuomaan lisää monipuolisuutta treeneihin ja antamaan samalla lisää tuntumaa aivan täysin uuteen lajiin, jonka pääsen kuukauden päästä aloittamaan! Arvaako kukaan mistä on kyse? Näiden fiiliskuvien tavoin saatte varmasti huomenna lisäinfoa instagramista @makelaino. Hahha!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

PS. Koska valvoin koko viime yön intoillen tulevasta en jaksanut aamulla herätä kuudelta salille. Siispä päivän jalkatreeni odottaa tekijäänsä illalla! Mutta onko mitään parempaa motivaattoria kuin huudella tekemättömästä treenistä etukäteen? En ainakaan ite enää kehtais jättää välistä mistään hinnasta 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.