Hae
Aino Mäkelä

Ja suurin niistä on rakkaus

Eilen oli aivan ihana, siis todella todella ihana päivä – enkä nyt puhu pelkästä aurinkoisesta säästä, josta saatiin Helsingissä nauttia. Ehei! Nyt mä puhun rakkaudesta, jonka ympäröimänä oltiin. Eilinen oliskin ollut ihana, vaikka olisi satanut räntää vaakatasossa ja vielä ukkostanutkin siihen päälle. Mulla oli nimittäin ilo ja kunnia olla mukana juhlimassa ja iloitsemassa, kun mun kaksi ihanaa ystävää sanoivat toisilleen ”tahdon” <3

Häät on aina ihania, sillä kahden ihmisen välinen rakkaus on yksi vahvimmista ja ihmeellisimmistä asioista joita elämässä on. Se on jotain maagista, jotain mikä vie jalat alta ja herkistää isoimmankin miehenkörilään. Mulla on ollut ilo seurata näiden kahden uskomatonta rakkaustarinaa aivan alkumetreiltä saakka ja näiden vuosien aikana tää pariskunta on vakiinnuttanut asemansa mun ”rakkausidoleina” ja omalla rakkaudellaan valanut muhun uskoa tosirakkauden olemassaoloon.

Vuosien varrella mun ajatus rakkaudesta ja parisuhteista on muuttanut muotoaan ja elänyt aivan omaa elämäänsä. Välillä mua ahdisti olla sinkkuna, mutta nykyään tää on oikeastaan tosi kivaa. Oon aina halunnut hirveästi uskoa rakkauteen, uskoa siihen että toinen on aidosti hyvä tyyppi – ja sen verukkeella ehkä keksinyt tekosyitä huonolle käytökselle – ja tahtonut, että juttu toimis. Aina se ei oo ollut helppoa ja viimeaikoinakinoon mun sydän on saanut jos jonkinmoista iskua. En onneksi oo koskaan ollut luovuttajatyyppiä eikä rakkaudesta mun mielestä koskaan kannatakkaan luovuttaa, vaan kuunnella egon sijaan omaa sydäntään ja antautua tunteelle, ja sille toiselle.

Oon ihan äärettömän onnellinen mun ystävien puolesta, ja kiitollinen heidän ystävyydestään ja inspiroivasta rakkaudesta. Rakkaudesta, joka synnyttää lisää rakkautta – ja toivoa rakkauteen.

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

4 kommenttia

  1. Pinkit korkokengät Maiju kirjoitti:

    Voi näitä kahta ihanaa, kun ovat toinen toisensa löytäneet. Kaksi isoa sydäntä <3

  2. Tiia kirjoitti:

    Aino rakas!! ❤ Kiitos! ja ennenkaikkea kiitos niistä alkumetrien eteenpäin tuuppimisista! ???❤❤ Olet niin rakas ja tärkeä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.