Hae
Aino Mäkelä

Vastaa kyselyyn ja voita!

Arvaatteko mitä? Mä oon E-D-E-L-L-E-E-N kipeänä.

Tää on jo oikeasti vähän koomista, mutta mun ääni katos lauantaina eikä sitä oo oikeastaan sen jälkeen näkynyt. Perjantaina kerkesin jo hihkua riemusta hyvää oloa ja käydä treenaamassakin, mutta ei auta.. kun tästä selvitään niin sitten vois mun puolesta olla tän vuoden sairastelut tässä. Joohan? 😀

Tässä kun nyt odotellaan sitä päivää, että oon terve ja jaksan kirjoittaa antaumuksella niistä jutuista joista haluaisin kirjoittaa, niin ajattelin vinkata teille yhdestä kyselystä! Kyseessä on kauppakorkeakoulun opiskelijan kandidaatin tutkielma, jonka aiheena on blogisuosittelun vaikutus.

Hauskasti tässä tutkielmassa käytetään mun kirjoitusta, joten tottakai ois kiva että te mun lukijat osallistuisitte siihen! 🙂 Vastaaminen on helppoa ja nopeaa, ja kaikenlisäksi vastaamalla voi myös voittaa lahjakortin Punnitse&Säästä -kauppaan.

Siirry kyselyyn tästä

Kivaa loppuiltaa,
<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.