Hae
Aino Mäkelä

Pääsiäisjuttuja

Hola hola! Täällä ollaan taas pääsiäisen hiljaiselon jälkeen. Meinasin ensin keksiä jonkun häijyn aprillipilan, mutta en onnistunu keksimään mitään tarpeeksi mehukasta 😀

Mä siis onnistuin sairastumaan keskiviikkona ja kuumetta riitti vielä torstainakin. Alkuperäisistä pääsiäissuunnitelmista poiketen tappavan tehokkaat salitreenit ja korkkareiden ulkoiluttaminen jäi toteutumatta, mutta onnistuin silti viettämään ihanan rentouttavan ja nauruntäyteisen loman. Niin tai siis ”loman”.. kävinhän mä siellä töissäkin 😀

En ees muista millon viimeksi oisin syöny mämmiä. Nyt maistoin, enkä maista toisten 😀

Tuo sairastuminen teki mulle ehkä ihan hyvää. Oon viimeaikoina vetänyt aika täysillä ja huomisesta alkaen alkaa taas ”uus ajanjakso” elämässä, jolloin vedetään aika sata lasissa, joten tälläinen pakollinen välirentoutuminen teki aika hyvää. Itseasiassa ihan tosi hyvää. Nyt on taas ihan hirveästi virtaa ja energiaa sekä hyvää mieltä – vaikka muille jakaa.

Tänään tuli tehtyä neljän tunnin urakka ja suursiivottua koko kämppä! Aina sairastelun jälkeen on ihana päästä tunkkasesta huoneilmasta eroon. Voi että kuinka ihanaa on päästä illalla nukkumaan raikkaiden petivaatteiden väliin <3

Oliko teillä rentouttava pääsiäinen? 🙂
Mun ihana rakas sikapossu tuli viettään pääsiäistä kotiseuduille, joten mässäiltiin sitten karkkia oikeen urakalla! Heh, ekaa kertaa varmaan puoleen vuoteen kävin karkkiostoksilla – huomaatteko, että oon vähän kaikki tai ei mitään -tyyppiä? ;D 
Tankkailin kyllä hyvällä omallatunnolla koko pääsiäisen.
Mun mielestä kipeänä on tosi tärkeetä muistaa syödä paljon ravinteikasta ruokaa vaikka ruoka ei maistuiskaan, jotta parantuminen edistyy!
 Mulla on aina ihan hirvee määrä tavaraa mukana, kun oon yökyläilemässä – normaalisti tossa ois vielä lisänä ainakin treenikassi 😀
Oikeesti taisin ottaa tän kuvan ihan vaan fiilistellen mun uutta ihanaa Niken takkia – eipä muuten palele enää  🙂
Kaupassa oli lohi tarjouksessa, kuinka pienestä voikaan ihminen tulla iloseksi? 😀
 Sää oli ku morsian koko viikonlopun, kyllä kelpas ulkoilla <3
**

Ja sitten se perinteinen katsaus viimeviikon treeneihin 🙂

Mites teillä? 🙂

Maltoin onneksi loppuviikon pysyä pois salilta. Ensin ajatus teki tiukkaa, mutta sitten otin onneksi järjen käteen.. mun mielestä kipeänä EI MENNÄ salille, koska
*salitreeni on turhan raskasta kropalle, joka taistelee pöpöä vastaan
*siellä leviää pöpöt tosi helposti, reilua siis muita kohtaan jäädä kotiin/treenata muualla
*onko puoliteholla tehdystä treenistä oikeasti jotain iloa? mulla ainakin tulee sellasesta vaan paha mieli 😀
*liittyen kohtaan yksi, parantuminen pöpöstä hidastuu.. mielummin mä ainakin parantelen pari päivää kunnolla ja treenaan sitten taas täysiä entä meen puolikuntosena salille ja pitkitän paranemista!

Ulkona oli onneksi aivan ihanat ilmat koko pääsiäisen ajan – nautinkin aurinkoisista ilmoista kevyesti liikkuen. Raitis ulkoilma ja kevyt liikunta kun saa sen liman kivasti liikkeelle ja helpottaa mulla ainakin hurjasti flunssan oireita. On hyvä kuunnella kroppaa ja ottaa iisimmin silloin, kun siltä tuntuu. Ja nauttia siitä 🙂 Vaikka salilla treenaamisesta saankin itse kaikista eniten irti, onneksi on muitakin tapoja liikkua ja pitää itsensä virkeänä ja energisenä silloin, kun salille ei kannata mennä.

Maanantain kokeilusta innostuneena oon myös joogannut useampana päivänä. Se on i-h-a-n-a-a-a-a-a-a-a-a !! Onneksi kokeilin, vaikka aina oonkin ollut epäileväinen sen suhteen. Lisäksi kotona joogaaminen on ihan super vaivatonta ja sitä voi tehä millon sattuu siltä tuntumaan, kun ei tarvi minnekkään erikseen lähteä. Suosittelen lämpimästi kaikille 🙂

8 kommenttia

 1. Nanna kirjoitti:

  Hei tosi kiva hyvänmielenblogi sulla! Liityin heti remmiin lukijaksi. 🙂

 2. Olla ja Omistaa kirjoitti:

  Hei! En siis olekaan ainoa, joka saa kiksejä siivouksen lopputuloksesta. 🙂 Nimimerkillä pääsiäinen pyhitetty siivoamiselle. 🙂

 3. Anonymous kirjoitti:

  voisitko postata porkkanpuuron reseptn?:) näytti niin hyvältä!

  • Aino kirjoitti:

   No apua!! Mä ihan unohdin sen 😀 Oli siis tarkotus laittaa se tähän..! Tottakai se tulee, ei oo tarkotus pihtailla sen kanssa, sori 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Hei sun blogi on ihan huikee! Oon kauan metsästäny suomenkielistä inspisblogia hyvinvoinnin puolelta ja viimein tärppäs 🙂 En tiedä mikä siinä on että jotkut blogit vaan kolahtaa ja jotkut ei niin yhtään, kun on inspiraatio hakusessa. No täältä sitä kuitenkin löytyi. Erittäin isot propsit herkullisista ja terveellisista resepteistä sekä kivasta kirjoitustyylistä!-EPs. Oiskohan mahdollista tuonne sivuun laittaa semmoinen arkisto vanhoista jutuista, niin ois helpomi selailla niitä läpi? 🙂 vai oonko vaan jotenkin blondi enkä löydä semmosta 😀

  • Aino kirjoitti:

   Voi kiitos kovasti, E! 🙂 Mahtavaa että oot löytänyt mun blogista inspistä, toivottavasti niin tapahtuu jatkossakin!Tottakai onnistuu, mulla oli se itseasiassa ennen mutta jostainsyystä otin sen pois. Muokkailen sen tuohon takaisin, sillä et varmasti oo ainut joka haluaa aiempiakin postauksia selailla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.