Hae
Aino Mäkelä

Kehokuuri starttaa!! :)

Kuulin viime kesänä ensimmäisen kerran Kehokuurista – 28päivän ajanjaksosta, jonka aikana useat ihmiset on onnistuneet muuttamaan elämäntapansa kertaheitolla terveempään suuntaan. Muutaman kuukauden seurasin kuurilaisten kertomuksia, joissa monet olivat esimerkiksi pudottaneet painoa useamman kilon, saaneet kapeamman vyötärön ja päässeet kiusallisista terveysvaivoista eroon. Kaikista ihaninta minusta oli lukea juttuja, joissa ihmisen terveys oli kuurin myötä selkeästi kohentunut myös ”tilastollisesti” ja oltiin päästy eroon pitkäaikaisista lääkityksistä.

Kuukausi sitten en vielä itse ajattelut ryhtyväni kuurille sillä koen olevani terve eikä minulla ole tarvetta pudottaa painoa. Sitten tapasin ihanan Satun sekä muita kehokuurilaisia ja ymmärsin, miksi kehokuuri toimii sekä sen perimmäisen idean eli hormonitasapainon palauttamisen. Oma kipinä Kehokuurin läpi käymiseen syttyi halusta maksimoida oma terveys, puhdistaa elimistö ja käynnistää kroppa uudelleen käyntiin! Joten tässä sitä nyt sitten ollaan.. 😀

Aamudrinksu ja kunnon fläsäri.. ai että tekee hyvää! :D

Aamudrinksu ja kunnon fläsäri.. ai että tekee hyvää! 😀

Kehokuuri on oikealta nimeltään ”cell-reset” ja sen tarkoituksena on nollata solut ja käynnistää ne uudelleen. Kuulostaa jännältä, eiks vaan? 😉 Kehokuurissa korostuu puhdas ja terveellinen ravinto sekä riittävän liikunnan ja levon merkitys terveyteen eli ihan perus juttuja 🙂 Näiden tukena tuloksia maksimoidaan FitLinen tuotteilla, jotka mulla on ollu jo käytössä ennestään.

Oon jo pitkään elänyt hyvin ”kehokuurimaisesti”, joten nyt innolla sitten odotellaan että millaisia vaikutuksia itse kuurilla tulee olemaan! Ensimmäisellä viikolla kroppa joutuu aika koetukselle ja odotankin mielenkiinnolla kaikkia niitä reaktioita, joita solut tyhjentyessään laittaa mun kropan käymään läpi. Ne aiemmat huonot elämänvalinnat ja törttöilyt kun näkyy vieläkin mun kropassa, ainakin siellä solutasolla.. 😉

Onko lukijoissa ketään, joka ois käyny Kehokuurin läpi?

Mä ihan malttamattoman täällä odottelen, että miten tää kuuri vaikuttaa muhun. Ensimmäisellä viikolla ei suositella rasittavaa liikuntaa, joten koulun liikuntatunteja lukuunottamatta aion tunnollisesti olla täysin treenilevossa – jaiks, se taitaa olla se hankalin osuus mulle 😀 Muuten luulis tän menevän aika helposti, kun oman itseni parhaaksihan tässä toimitaan.

6 kommenttia

 1. Una kirjoitti:

  Moikka! Kiinnostaisi tietaa etta millainen tuo ruokavaliosi tulee olemaan Kehokuurin aikana? Mitka ruoka-aineet kuuluvat kuuriin, mitka eivat jne? Itse aion kokeilla ph-ruokavalioon perustuvaa puhdistautumista, jonka tarkoituksena on pistaa kuona-aineet liikkeelle ja puhdistaa keho hapoista ja myrkyista. Tama on sellainen noin viikon mittainen puhdistautuminen jonka aikana juodaan tuoreista kasviksista ja yrteista puristettuja mehuja seka vihersmootheja. Taman jalkeen sitten jatketaan alkalisella ruokavaliolla. Itsellani on monenlaisia vatsavaivoja, jotka toivon talla puhdistautumisella saavani kuriin. Katsotaan miten kay.

  Raportoihan etta miten Kehokuuri sujuu 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Moikka Una,

   puhdistuskuurit on kyllä hyvä käydä aina ajoittain läpi, jotta ei kuonat pääse kertymään ja nimenomaan päästään hapoista sekä myrkyistä eroon. Ihanan raikkaalta kuulostaa sun kuuris! 🙂
   Kehokuurissa toki myös hapot ja myrkyt puhdistuu samalla tasoittaen sen hormoonitasapainon kohdilleen. Ruokavalioon kuuluu pelkästään puhdasta ruokaa ja kuuri sisältää niin ”valkoisia” kuin ”vihreitäkin” päiviä eli mitään tiettyä kaavaa ei 28päivän aikana noudateta vaan mennään viikko kerrallaan eteenpäin 🙂

   Ja joo, ajattelin vähintään kerran viikossa kirjotella fiiliksiä Kehokuurista tänne bloginkin puolelle! 🙂

 2. Anniina kirjoitti:

  Mistä tuohon kehokuuriin saisi ohjeet? 🙂

 3. Siiri kirjoitti:

  Mie oon kokeillut kehokuuria, mutta ei siinä ollu mitään järkeä kun niitä ”valkoisia päiviä” oli niin paljon. Tykkään liikkua paljon ja tykkään syödä vihanneksia, joten pelkällä kalalla/kanalla/lihalla eläminen ei ollut miun juttu ollenkaan: liikunnat kärsi kun ei jaksanut mitään ilman hiilareita ja ruokanautinnot hävisivät, kun päivässä sai syödä vain neljä kertaa ja aina pelkkää proteiinia 🙁 toivottavasti siulla menee paremmin, tuuthan sit raportoimaan tänne! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   No voi harmi! Eihän nää jutut tietty aina kaikille sovi, ihan ymmärrettäväähän se on 🙂

   Mäkin tykkään liikkua paljon ja syödä vihanneksia, mutta oman terveyteni parhaaksi oon valmis olemaan hetken aikaa ilman molempia – viikko on onneksi aika lyhyt aika 🙂 Raportoin tottakai miten Kehokuuri etenee, nyt toisena päivänä ei vielä ainakaan oo mitään negatiivista sanottavaa vaan kaikki on menny aikalailla odotusten mukaan! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.