Hae
Aino Mäkelä

TREENI x1000

Ootko mökillä tai muuten vaan reissussa, kuntosalin tavoittamattomissa, ja mieli tekis treenata niin että vielä parin päivän päästäki tuntuu? Ei hätää – mulla on ratkasu siihen! Mä ite alottelin treenikautta ”kevyesti” toissapäivänä seuraavan treenin voimin ja fakta on se, että nyt mulla tekee tiukkaa päästä sohvalta ylös..

Treenin salaisuus on toistot! Ja intensiteetti! Painoa ei oo oikeen nimeksikkään asti – eikä niitä ees tarvii – ja treeni on silti ihan älyttömän tehokas. Itsehän hikoilin tän parissa salilla ku pieni possu.. Mutta kuten sanoin: tän voi tehdä aivan loistavasti täysin ilman painoja vaikkapa omassa olohuoneessa, jos siltä tuntuu.

Treeni x1000

TREENI x1000

10 kierrosta:
kyykky x30
maastaveto x30

10 kierrosta:
lantionnostot x30
linkkuveitsi x10

Treeni kannattaa siis tehdä kahdessa osassa ja intensiivisesti siirtyen sarjasta seuraavaan. Toki kierrosten välissä voi, ja kannattaakin, pitää taukoja tarpeen vaatiessa ja jos kyseisen setin haluaa vetää painojen kanssa niin kannattaa valita maksimissaan 40% omasta maksimista. Ja mikään ei myöskään estä tekemään treeniä kahdessa erässä kahtena eri päivänä, jos siltä tuntuu 😉

Setti kuulostaa aika karulta, mutta kuten kuvastaki näkyy niin jälkeenpäin kyllä hymyilyttää! Endorfiinit on yks paras juttu elämässä ja tiiättekste, liikunta on yks parhaimmista sen lähteistä – ja tietty raakasuklaa.

Puspus, ihanaa viikonloppua just sulle!
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Mun treenit tarjoaa Esport Bristol.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.