Hae
Aino Mäkelä

Nesteytys kunnossa

Huhhhuh kuinka tehokkaan päivän onnistuinkaan eilen viettämään 😀 Nyt kun työt ei oo kaiken huvin esteenä, niin oon kyllä ottanu tästä kaiken irti ja tehnyt just niitä juttuja joita oon halunnut ja nautiskellut oikein täysillä <3

Kunnon selkärääkki punttiksella aloitti päivän tehokkaasti. Selkätreeni onkin viimeaikoina noussu yhdeksi omaksi suosikeistani sillä on saanut mun fysioterapeutilta siihen paljon vinkkejä, mitkä on vienyt mun treenejä eteenpäin ja oon saanut ihan selkeetä kehitystä aikaseksi – ja se jos mikä nostaa motivaatiota 😉 Nyt mulla on ollu kotiläksynä leuanvetotekniikka, hahhha!Keppijumppaa alkulämmöksi ;)

Koulun jälkeen päivä jatkui kaverin kanssa uimahallille uintitekniikoita treenamaan. Sainkin kunnolla ohjeistusta ja tsemppiä mun uintitekniikan parantamiseen, joka on päässy hieman ruostumaan vuosien saatossa.. 😀 Onneksi mulla on naapurissa uimahalli jossa saan käydä ilmaseksi niin pääsen jatkossa aina halutessani harjoittelemaan, että miten se uinti oikeasti sujuukaan – on nimittäin huomattavasti helpompaa ja kevyempää hommaa, kun sen tekee oikein 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERAPäivän yläkroppa teema jatkui sitten vielä illalla nyrkkeilytreeneillä! Jooo-o kolme treeniä päivässä, mä tiedän 😀 Oon onnistunut jotenkin reväyttämään mun vasemman ojentajan ja alaselän, joten nyt joudunkin sitten vähän pitämään lepoa niistä hommista… harmittaa ihan pirusti, kun oon nyt innostunut tosissaan treenaamaan tekniikkaa ja kehittämään mun lyönteihin lisää voimaa. Jos mulla ois enemmän aikaa, niin haluaisin ehdottomasti päästä ottamaan ihan oikeita matsejakin – se ois niiiin siistiä! 😀

Tälläsinä päivinä on erityisen tärkeetä pitää nesteytyksestä huolta ja juoda tarpeeksi. Oon kyllä pitkään ollu kova tyttö juomaan vettä, mutta hikoilessa elimistöstä haihtuu myös tärkeitä suoloja ja mineraaleja, joten pelkkä veden juonti ei yksinkertaisesti riitä – sitä varten onkin erilaisia urheilujuomia, jotka pitää kehon nestetasapainoa yllä 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt syksyn aikana oon itse oppinut käyttämään kookosvettä urheilujuomana! Se sisältää luonnollisesti kalsiumia, magnesiumia ja kaliumia ja siksi se onkin pelkkää vettä parempi nesteyttäjä 😀 Samalla just nuo suolot ja mineraalit edistää kehoa palautumaan treeneistä. Big Tree Farmsin Coco Hydro Sport on vielä asteen edempänä perus kookosvedestä, sillä siihen on lisätty balilaista merisuolaa, jotta keho saa takaisin hikoilussaan menettämää natriumia, ja hivenaine-mixiä joka sisältää 70 erilaista kehoamme auttavaa hivenainetta.

Ja mikä parasta – tuote on tiivistetty jauheeksi, joten kotona ei tarvi säilyttää kymmeniä eri pulloja vaan yksi purnukka riittää! 😀 Varmaan sanomattakin selvää, että mä oon menettänyt tälle luonnolliselle urheilujuomalle sydämeni aivan täysin – ei enää pelkkä vesi maistu samalla tavalla kuin ennen 😉 Suurkiitos Green Room:ille tietopläjäyksestä ja mahdollisuudesta tutustua tähän superjuomaan paremmin, hihhi.

Löytyykö sieltä ruudun takaa muita kookosvedelle sydämensä menettäneitä? 😀 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt mä huokasen hetkeksi ja otan kiitollisena vastaan tulevan pidennetyn viikonlopun! Ei koulua eikä töitä ja jopa kaks vapaapäivää edessä, ahhhhh luksusta. Loistavaa seuraa, ihania ystäviä, maistuvaa ruokaa, kokkaamista ja leipomista (!!!) sekä rentoa laiskottelua – niillä mä aion päiväni täyttää! 

Ihanaa pidennettyä viikonloppua kaikille ja pitäkäähän nestetasapainonne kondiksessa 😉 Ja uskallampa veikata, että monelle se tarkoittaa tänään jotain vähän kookosvettä epäterveellisempää vaihtoehtoa, hihhih – mut ei se väärin oo!

<3 Aino

PS. Minna Suorauma !! Laittaisitko mulle sähköpostilla yhteystietosi, niin saat Puhdistamon raakasuklaapaketin kotiisi 😉

3 kommenttia

 1. Salla kirjoitti:

  Minä kun oon viettänyt nyt kesälomaa etelän lämmössä, oon saanut juoda kookosvettä hiekkarannalla, suoraan pähkinästä! <3 Ihanaa, vielä kun se pähkinä on oikein hohkannut kylmyyttä…

  Olisko sulla kertoa mitään hyviä selkäliikkeitä, joita voi tehdä kotosalla? Mä en oikein tiedä muuta kun perus ristikkäispidot ja yläselän nostot 😛 Jos vaikka tekisit aiheesta postauksen… 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Oi mikä ihana mielikuva heti aamuun <3 Paaaljon mielummin köllöttelisin nyt noissa maisemissa, hih 😉
   Huippu idea! Kotitreenipostauksia ei oo muutenkaan hetkeen tullut, joten ehdottomasti laitetaan tää toive toteutumaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.