Hae
Aino Mäkelä

Monta syytä hymyillä

Ihmismieli on jännä. Eilen illalla mulla oli ihan järkyttävät ruokahimot – tiesin hyvin, että viikonlopun univelat ne siellä muistuttelee itsestään ja annoin itselleni luvan vetää navan täydeltä ruokaa. Jotenki mulle tuli aivan älyttömän surkee olo itestäni vaikka tiesin, että se ylimääränen energia oli just sitä mitä mun kroppa kaipasi pidin silti hetkittäin itseäni aivan totaalisena surkimuksena jonka itsehillintä petti. Joka toinen minuutti siis pääni sisällä sätin itseäni ja joka toinen nautiskelin hyvällä omallatunnolla herkuista….että silleen! 😀 Onneksi mä oikeasti tiedän, että ei se nyt oo niin vakavaa vaikka välillä vähän veteliskin plussan puolelle, mutta silti se pääkoppa aina välillä vähän  haraa vastaan.

No mutta se oli eilen ja nyt on onneks jo uus päivä! Ja voi vitsi kuinka kiva päivä tää onkaan ollu. Okei, päivä ei varmastikkaan voi edes olla huono jos se alkaa aivan taivaallisella lettuaamiaisella? Kiitos aamupalahaasteen mä kehittelin jotain niin hyvää, että perus puuroaamupalat saattaa unohtua kokonaan 😀

Pannukakku, raejuustoa ja mustikoita <3

Pannukakku, raejuustoa ja mustikoita <3

Lettu vai pannukakku? Ei sillä nimellä niin väliä, mutta maulla kylläkin 😉 Tää oli niin hyvää, että jos aurinko ei ois kutsunut mua ulos niin olisin tehnyt uuden annoksen.

BANSKUPANNARI
muussattu banaani
2 kananmunaa
1dl kaurahiutaleita
piparkakkumaustetta

”Sekoita kananmunat muussatun banaanin kanssa tasaiseksi. Lisää kaurahiutaleet ja mausta piparkakkumausteella. Paista paksut letut miedolla lämmmöllä kookosöljyssä.”

Nyt oli niin helppo ja nopea resepti, että jokainen kyllä varmasti onnistuu! Tärkeetä on tosiaan paistaa letut miedolla lämmöllä niin ne pysyy paremmin kasassa ja maistuukin paremmalta. Omani tosiaan söin raejuuston ja mustikoiden kanssa – mikään ei oo parempaa, kuin suolaisen ja makean yhdistelmä 😛

Kivan tuhti lätty ;)

Kivan tuhti lätty 😉

Ja mitäs ne muut hymyilemisen arvoset asiat sitten olikaan? Mä tuun iloiseksi hyvinkin pienistä jutuista, joten mitään maailmaa järisyttävän ihmeellistä ei oo tapahtunut 🙂 Postiluukun kolahtaessa tänään mun päivä kyllä parani entisestään kahdesta syystä – pääsykoekutsut saapui vihdoin ja samoten sain kahdet aivan täydelliset kesäshortsit! Hihhihiii. Nyt kun ne kutsut tuli niin huoli turhaan lukemisesta loppui ja taidan taas loppuviikoksi siirtyä kirjastolle. Niin ja tästä kaikesta innostuneena kävin myös hakemassa itselle kaupasta jotain älyttömän kivaa sillä aina välillä on ihan hyvä hemmotella myös itseään 😉

Mä tein tänään myös ensimmäistä kertaa itse onnistuneesti sokeroinnin! Mulla on tosi herkkä iho eikä sheivaaminen oo mulle mikään sopivin ratkaisu. Sen sijaan että olisin käynyt ammattilaisen käsittelyssä mä päätin kokeilla kaverien suosittelemana miten se homma sujuis ihan kotioloissa. Ja sujuihan se! Nyt saa kesän viiletellä sileillä säärillä ilman huolen häivää. Jos joku muu kärsii samoista ongelmista niin suosittelen kokeilemaan – loistavat ohjeet löytyy TÄÄLTÄ 🙂

Hikinen biitsimuija.. ja hei! Tää on toivottavasti tän blogin viimenen paskalaatunen kännykkäkuva, hah :D

Hikinen biitsimuija.. ja hei! Tää on toivottavasti tän blogin viimenen paskalaatunen kännykkäkuva, hah 😀

Nyt mä toivottelen teille mukavaa keskiviikon jatkoa<3 ja alan nukkumaan kauneusunia nimittäin se ois taas duuniyö tiedossa. Huippua!

5 kommenttia

  1. Siiri kirjoitti:

    Vooi ihana kuulla,että on huippu päivä!! Täällä sataaaaaa…..huoh.

    Ja niin tiedän ton pään sisäisen kamppailun,vaikka ihan luvalla tankkailiskin. Niin tuttu tunne!:-D

    Äh mulla tuli vaikka mitä ajatuksia,ku luin tota tekstiä mut sit rupesin tekemään ruokaa ja kaikki oleellin kommentoitava tais unohtua ku tuli ruoka-aika :’D Mutta pääpointtina se,että JEEE elämän pienille iloille <3

  2. minna kirjoitti:

    Mihin ja mitä sä hait opiskelemaan?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.