Hae
Aino Mäkelä

Rakastunut

Kun hetkeksi unohtaa työn sekä muut velvollisuudet ja antautuu virran vietäväksi voi tapahtua aika upeita juttuja. Eläytyä hetkeen, olla läsnä, hymyillä vastaantuleville ja ihastella kukkaan puhkeavia luonnonihmeitä. Silloin sitä tajuaa, kuinka ihmeellistä elämä onkaan! Ja kuinka paljon sillä on annettavaa, jos vaan uskaltaa ottaa vastaan.

Avoimena, pelottomana jaa ennakkoluulottomana voi tapahtua kaikenlaista. Voi jopa rakastua!

Rakastunut
Mä tiedän sen, koska mulle kävi niin. Eilen pyöräillessäni sandaalit jalassa auringon paisteessa kohti Musiikkitalon terassia tajusin maailman siistimmältä tuntuvan asian – tunteen, jota ei voita mikään. Oon rakastunut, itseeni.Kukaan ei ikinä sano noin. Kukaan ei saisi sanoa noin, mutta nyt mä sen sanoin ja täysin häpeilemättä. Jokaisen pitäis pystyä sanomaan se hymy korvissa ja saada kokea se tunne, yks maailman parhaista. Kaikkien tulis ottaa vastaan kaikki ne ihanat asiat elämässä ja nauttia niistä täysillä, silleen että tekee mieli haljeta onnesta.Eikä tällä rakkaudella oo mitään tekemistä itsekkyyden kans. Oikeastaan asia on aivan päinvastoin. Koen just nyt antavani paljon enemmän itsestäni ympärilleni, levittäväni tätä fiilistä muillekkin ja rohkaisemaan tutustumaan, sekä sen myötä rakastumaan, itseensä.

En koe olevani millään tavalla muita parempi. Oon vaan ihan tavallinen tyyppi, joka sattuu oleman ihan uskomattoman onnekas! Ja rakastettu.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

6 kommenttia

 1. Johanna Isoviita kirjoitti:

  Ihan kirjoitus jälleen kerran, laitoit sanoiksi sen jonka olen jo vähän aikaan pitänyt sisälläni. Kesällä olisi tarkoitus Helsingissä piipahtaa ja olisi kiva nähdä =)

 2. Teea kirjoitti:

  Ihana Aino! Olit niin ihanan säteilevä keskiviikkona(?)kin, kun näin sinut pyöräilemässä kaupungilla 🙂

 3. Siiri kirjoitti:

  <3!!

 4. Ellae kirjoitti:

  No sinäpä sen taas sanoit! 🙂 Haaaaaalaus muru <3

 5. Irene kirjoitti:

  Ihana kirjoitus todella tärkeästä aiheesta 🙂 tuossa ei oo mitään itsekästä tai väärää, jos joku väittää niin, niin varmaan kyseinen tyyppi ei oo vielä itse saanut kokea samaa tunnetta. Kyllä tämä maailma ois varmasti paljon parempi paikka, jos kaikilla olis aidosti rakastava suhde itseensä ❤

 6. Elisa kirjoitti:

  Ei todellakaan ole itsekästä! Kun rakastaa itseään pystyy juurikin keskittymään muihin ja antamaan itsestään muille. Tyytymättömänä sitä usein vaan katsoo omaan napaansa. Mulla on hetkiä aina kun koen tuon tunteen. Seuraava projekti olisikin pitää yllä se tunne aina 🙂
  http://www.karhusportscience.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.