Hae
Aino Mäkelä

Instavuosi

Ihana Marissa julkaisi blogissaan lempparinsa omista Instagram -kuvistaan ja haastoi meitä muita tekemään saman. Marissan sekä Annan, joka haasteeseen myös tarttui, kuvia selatessa tuli niin hyvä mieli että pakkohan mun oli tehdä sama itsekkin! 

Oon itse kyllä Instagramin suurkuluttuja ja siellä tulee fiilisteltyä paljon elämää sekä niitä arjen pieniä ihania hetkiä. Ne kivoimmat ja ihanimmat jutut jää kyllä yleensä ikuistamatta sillä harvoin sitä hetkeä tulee rikottua ottamalla puhelin käteen ja ikuistamalla se muidenkin nähtäväksi – harmi sinällään. Omat lemppariotokseni rajasin viimeisen vuoden sisään ja kuvia läpi käydessäni mieleen nousi paljon ihania muistoja. Harvemmin julkaisen blogissa kuvia läheisistäni, mutta tämä kerta olkoon poikkeus sillä haluan niitä parhaimpia muistoja kuluneelta vuodelta myös teidän kanssanne 😀

Vuosi sitten – mun synttärileivos! Terveellinen toki, mutta ei vielä ihan samoissa sfääreissä mitä tällähetkellä 😉 

Tyttöjen viikonloppu Rukalla <3 Ihanaa rentoilua, paljon hyvää ruokaa ja vitsit että olin fiiliksissä laskemisesta!
Hulinavappu ja tädin omat rakkaat <3 Vitsit, että on kauhia ikävä noita mussukoita!
Ihana kevätlenkki ja minun oma Vimma, joka asuu maailman parhaan managerin hoivissa tällähetkellä. Ja toistan itseäni – ikävä on kova!
Itsensä ylittämistä kaverien yllyttämänä! Ekat kosketukset telienvoimisteluun vuosien pelkojen jälkeen ja ekojen onnistuneiden puolivolttien jälkeen fiilis oli katossa pitkään – harjoitukset toki jatkuu edelleen 😉 Hahha. Viime kesän paras päätös – KesäVoimalan kesätreenit. Mahtava porukka ja älyttömiä treenejä!Juhannus ja parhaat tyypit!

Juhannus ja loistavat eväät! Kesärentoilua ja kalastushommia mökillä! Kyllä ihmisen on hyvä olla luonnon keskellä. Ja tietty kesärentoilua auringon alla – viime kesänä tulikin suhteellisen aktiivisesti käristettyä itteään auringon alla, hahha! Extempore Mutafutis -reissu oli ehottomasti yks kesän top3 -viikonlopuista 😀 Ja ens kesänä uuestaan, wooop woop!Qstock ja ihanat oulumuijat. Ikävä!!

Kesän pakollinen Helsinkireissu ja ydinnoidat kasassa. Toistan taas itteäni: ikävä! Vikan työpäivän fiiliksiä Oulussa ennen Helsinkiin muuttoa. Edelleen allekirjoitan sen, että raha ei tee onnelliseksi! Vaikka helpottaahan se elämää kummasti, hehhehe..Ekoja iltoja Helsinkiläisenä – girlygirl, korot ja myöhäiset illat. I Love Me -messujen jälkifiilikset=onnellinen ja väsynyt. Niin monta kokemusta rikkaampana ja nyt jälkikäteen mietittynä sain messuista niin paljon enemmän mitä olisin koskaan kuvitellut – ja se tarina jatkuu vielä 😉Treenikuvia tulee postattua paljon – se eufoorinen fiilis treenin jälkeen tekee mieli ikuistaa aina!   Mutta yritän vähän hillitä, ettei mun instagram ois pelkkää saliselfie-spämmäystä 😉 Hahha.
Viime syksyn ehkä siisteimpiä viikonloppuja oli Marvin Burtonin Sandbell -koulutus. Aivan loistava tyyppi!Laskukauden avaus Rukalla – vitsit sitä oli mielissään! Valitettavasti tais kyllä taas jäädä vuoden ekaksi ja vikaksi kerraksi..
Oulu-ikävän fiilistelyä joulukuussa. Vitsit että noita tyyppejä on välillä ikävä! Eka tuntuma oikeaan crossfit-saliin koulun kanssa oli vika niitti mun crossfit innostukselle! Kuukauden päästä pääsen vihdoin alottamaan treenaamisen itekkin, hihhi 🙂 Vitsit että olin mielissään kun pääsin käsilläseisontaan seinää vasten! Hiljaa hyvä tulee ja taas on vähän edetty treeneissä.. pitäis ottaa taas vähän uuta todistusaineistoa teillekkin 😉 Lupasin myös opetella punnertamaan käsilläseisonnassa – siihen on vielä vähän matkaa, hahha! Uusi Vuosi ja Helsingin paras muija <3Uus tatuointi – niin rakas, niin kaunis!
Winter War 2014 ja crossfit-fiilistelyt! Niin siisti päivä täynnä tekemisen meininkiä ja treenimotivaatio olikin katossa vähintään seuraavat kaks viikkoa 😀  Hihhihihih tyttöjen fitness-loman kauppaostokset 😉 😀 Ihanan rentouttava pakoreissu pohjoiseen keskellä arjen hulinaa. Hauska kuvauspäivä lehtijuttua varten! Ja kohta se lehti on muuten luettavissakin – stay tuned 😉 Paljon on saanu tehä hauskoja juttuja blogin kautta viimeaikoina ja niistä oon kyllä enemmän kuin kiitollinen. Reissattiin Tallinnaan tyydyttämään kolmen kuukauden sushihimot ja kyllä kannatti! Maailman parasta sushia, kuola valuu pelkästä ajatuksestakin. Vuoden ekat lätkämatsit ja oman pikkuveljen fanitusta! Oulun Kärppien A-juniorit nappaskin SM-hopeaa tänä vuonna – wooopwoooop 😀 Skumppaa keskellä päivää juhlan kunniaksi – kustannussoppareita ja ihania naisia! Vitsit mä olen onnentyttö. Ja vielä onnekkaampi oon, kun mulla on näin ihana kämppis. Oma mental coach – miten tuun pärjäämään ilman, kun kohta joudutaan erilleen?! En kestä!Tyttöjen reissu Tampereelle! Onneksi on näin ihania tyyppejä elämässä niin ei aina tarvi niitä oululaisia pelkästään ikävöidä, hihhi 😉Ja vielä lopuksi fiilikset eilisestä Aus
sie Blog Awards -gaalasta! Oli hauska ilta ja ihana oli nähdä kaikkia huippuja bloggaajakolleegoita sekä tavata monet ”tutut naama” ekaa kertaa livenä, hihhi 😀 

———–

Siinäpä lyhyesti katsaus kuluneeseen vuoteen mun Instagram kuvien kautta – minun vuoteni kaksikymmentäkaksivuotiaana! Huomenna on nimittäin juhlan paikka sillä vuosia tulee mittariin lisää, hihhih. Kaksikymmentäkolmevuotiaan Ainon elämää voikin sitten seurata @aippee -nimimerkin takaa – tylsää ei ainakaan tuu olemaan, sen voin luvata 😉

Koska tälläset ”vanhojen muistelu” -tyyliset postaukset on aivan ihania ja saa mun hymyn nousemaan korviin niin huomenna jatketaan samalla teemalla – itseasiassa toivepostauksen parissa 😉 Huomiseen siis – pusuja!

<3 Aino

12 kommenttia

 1. marissa kirjoitti:

  Oioioi, ihanaa, että sääkin teit tämän! Näitä kuvia on jotenkin niin kiva kattoa, kun välittyy kaikilta se onnellisuus ja hyvä olo.
  Niin kivoja kuvia. Paras ehkä tuo mutakuva! 😀 ja tottakai eilisen kuvat 😉

  puspus!

 2. anna kirjoitti:

  Aino oot ihana! Ja siun kuvat vähintään yhtä ihania <3 Ja tuo siun hymy on niin vilpitön!

  Kunnon fäshönista lähtenyt kalalle! Mut hei niinhän sitä pitää, ja omat mökkilookini on jotain sellaista mitä ei oo edes tullut mieleen ikuistaa kameralle…jos ens kesänä sitten 😉

  • Aino kirjoitti:

   Oii ihana Anna! <3 Ja joo siis enkö ookki tyylikäs? 😉 Taitaa olla äitin kumpparit, isin takki ja veljen lakki lainassa.. 😀 Mut siis mökillä (ja kalassa) on ihan parasta, että ei oikeesti tarvi miettiä et mitä pukee päälle. Paitsi siinä vaiheessa, kun tunkee itestään kuviaan sosiaaliseen mediaan kaikkien nähtäville…hahha 😀

 3. Laura kirjoitti:

  Voi vitsit, olipa kyllä aivan mieletön hyväntuulenpostaus! Sulla on kyllä ihana vuosi takana, mutta varmasti entistä ihanampi edessä – paljon synttärionnea 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos Laura!<3 Tosi hyvä fiilis on kyllä kaikesta tulevasta – innolla odotan mitä vuosi tuo tullessaan:)

 4. Manageri kirjoitti:

  Ihania kuvia <3 Vipsulta monta nuolaisua ja väliin muutama näykkäisy <3

 5. maiju kirjoitti:

  Ihana fiilis välitty <3

 6. Ilona Mali kirjoitti:

  Ihanan pirteä postaus 🙂 Toi juhannuksen upee sisu-paita herätti mun huomion 😀 Mistä oot tollasen hankkinu? 😮

  • Aino kirjoitti:

   Hmmm! Se on siis alkuperää ollu t-paita josta oon leikannu hihat pois ja kainalot ”avaraksi”, mutta valitettavasti en muista kyllä paidan alkuperää sitten millään:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.