Hae
Aino Mäkelä

Arvonnan voittaja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhanaa keskiviikkoiltaa ihanaiset!

Voin onnellisesti kertoa, että parhaillaan istun omalla sohvalla kynttilänvalossa höyryävän teemukin kanssa teille kirjottaen. Masu on täynnä herkkuruokaa ja iloksenne voinkin kertoa, että huomenna saatte sitten pitkästä aikaa ”ihan oikean” reseptin 😉

Paljon välipala ja herkkureseptejä blogissa on kyllä viimeaikoina ollut eikä kannata huolia – ne ei tuu missään nimessä vähentymään! Päinvastoin niitä varmasti tulee jatkossa enemmän sillä mulla on nykyään oma keittiö, jossa saan sotkea niin paljon kuin haluan ja toiseksi: Joulu on tulossa! Wihiiii 🙂

Myös te jaoitte mulle ihania smoothiereseptejänne yhdessä Lootuskaupan kanssa järjestämään PlanForce riisinproteiini-arvontaan 🙂 Kiitos taas kaikille osallistuneille ihanista, inspiroivista ideoista! Tällä kertaa onnetaren suosio osui Katjan kohdalle kommentilla:

”Oon metsästänyt täydellistä riisiprotskua, oiskohan se tässä?
Tekisin puolukkasmoothien : puolukkaa, banaania, päärynää, mantelimaitoa, chia-siemeniä, riisiproteiinia, vaniljaa.
Ja valitsisin vaniljan makuisen. Vaniljaa kun tulee laitettua melkein kaikkiin smoothieihin, niin sen voisi sitten skipata!”

Laitatko mulle siis yhteystietosi sähköpostilla aino.makela(@)gmail.com niin saadaan sulle oma pussukka vaniljanmakuista riisiproteiinia! Ja mä uskon todella, että tuut tykkäämään tästä tooooosi paljon – ainakin omaan makuuni se on nimittäin just täydellistä 😉

Ihanaa illanjatkoa,
<3 Aino

PS. Kiitos taas kommenteista tän päivän aiempaan postaukseen! Mä vastailen kaikkiin kommentteihin viimeistään viikonlopun aikana, mutta halusin kertoa lukeneeni kaikki ja kiittää samalla teitä siitä uskomattoman hyvästä mielestä jonka saitte mulle aikaan. Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.