Hae
Aino Mäkelä

Viikossa voi tapahtua paljon, jopa päivässä

Kevään tullessa lähemmäksi oon alkanut ottamaan enemmän lisää löysää arkeeni 😀 Edessä häämöttää lukuloma töistä ja toukokuussa koulunkäynti vaihtuu työharjoitteluun. En millään malta odottaa, sillä kaikki se tulee tekemään erittäin hyvää hektisen syksyn ja talven jälkeen. Ylipäätään oon alkanut entistä enemmän nauttia niistä tyhjistä hetkistä kalenterissa – enää en entiseen tapaan nauti suorittamisesta enkä koe että päivän jokainen tunti tulisi käyttää jotenkin hyödyllisesti.

Se rentoilukin on nimittäin usein aika hyödyllistä.Oonkin oppinut, että kaikki lähtee nimenomaan juuri siitä rentoudesta. Oon alkanut elämään niin hetkessä, että kuukausi sitten tajusin olevani vailla kesäkotia ja -työpaikkaa – minä, joka aina olen suunnitellut elämäni pitkälle eteenpäin olin siis putoamassa tyhjän päälle, hahhhah! 😀 En onneksi kerennyt liiemmin stressata kyseisistä asioista ja niinhän siinä kävi, että kuin itsestään onnellisten sattumien seurauksena molemmat asiat järjestyi parhaalla mahdollisella tavalla.

Paremmin mitä uskalsin edes odottaa.

Kotikolo kerrankin siistinä! Arjen pieniä iloja.

Uusia mahdollisuuksia muuttaa oman elämänsä suunta löytyy joka nurkan takana, kunhan pysyy valppaana – siis jos niin itse haluaa. Nyt kun oon avoimin mielin tulevaisuuteni suhteen ja valmiina uusiin haasteisiin tuntuu että törmään niihin jatkuvasti. Joskus niihin tarttuminen vaatii entisestä luopumista ja välillä pitää punnita asioita laskeskellen plussia ja miinuksia, mutta omaan vaistoa kannattaa kuunnella. Jos jokin asia tuntuu hyvältä, silloin se pitää tehdä! Mullahan olis esimerkiksi ollut mahdollisuus jäädä myös nykyiseen kämppääni asumaan kesän yli, mutta ajatuskin sai palan nousemaan kurkkuun.. joten tiesin, että se ei ole edes vaihtoehto jota kannattaisi harkita 😉

Uskotteko te vetovoiman lakiin? Kaikki ne, jotka ovat lukeneet The Secretin, tietää mistä puhun. Ja kyllä, olen ihan tosissani 😀 Uskon vahvasti siihen, että se mihin keskittyy se lisääntyy ja siksi pyrinkin aina löytämään asioista ne valoisat puolet negatiivisten sijaan.Pakko vielä mainita, että viikossa voi tapahtua myös ihan selkeästi huomattaviakin asioita – esimerkiksi mun naamassa, hahha! 😀 Sain viikko sitten tulevaa kesää silmälläpitäen päivettäviä voiteita ACOlta ja jo parin päivän käytön jälkeen mun naama olikin selkeästi päivettyneempi alkuviikon kalmankalpeaan ilmestykseen verrattuna.

En oo koskaan aiemmin käyttänyt päivettäviä voiteita ja nyt vaan mietin, että miksi en? Älyttömän helppoa ja vaivatonta eikä pelkoakaan itseruskettavan tekemistä rajoista, ihanaa! Niitä mä nimittäin oon aina pelännyt. Tykkään tälläsistä tyttömäisistä jutuista ja musta on tietty kiva näyttää hyvältä, mutta aina ei taito riitä eikä jaksa nähdä vaivaa.. 😀 Oisin ottanut teille jopa before-after -kuvamateriaalia, mutta kukaan ei ois kuitenkaan kiinnittänyt ”after” kuvassa huomiota muuhun  kuin mun punaiseen nenään, joten…

Aika ihana kauppakassi – eiks vaan? Sain sen mukaani Lorna Janen messuosastolta, hihhi 😉

Viime viikon treenit meni loistavasti ja nyt harmitaakin ihan sikana olla kipeenä, mutta ei voi mitään. Parempi vaan maltilla nyt parannella niin sit pääsee taas jatkamaan hyvällä flowlla! Pitää olla kiitollinen, että kyseessä on vaan pieni flunssa josta oon jo melkeen selvinnyt eikä treenitauko onneksi tuu olemaan kovin pitkä. Kärsivällisyys palkitaan ja sitärataa 😉 Ja kerkeänpä nyt ainakin paremmin näkemään Pohjoisen tyttöjä jotka lomailee täällä etelässä, hihhi.

Aamupalan vitamiinitankkaus 😛

Flunssanhuuruisilla aivoilla en kyllä saa tähän tekstiin rakennettua sitä mitään punaista lankaa – pointtina kuitenkin se, että älkää stressatko asioista turhaan. Suunnitelmia ja kunnianhimoa on elämästä hyvä löytyä, mutta sen ei kannata antaa sokaista liiaksi – usein ne hyvät asiat, joskus jopa parhaat, tapahtuvat ihan sattumalta ja tupsahtavat eteen kaikista yllättävimmän nurkan takaa. Kaikelle kyllä tulee elämässä aikansa, joten ei oo niin vaarallista jos yhden viikon treenit jää sairastelujen takia väliin tai unohtaa ilmottautua tärkeään tenttiin 😉 Hihhih.

Paljon iloa maanantaihin!

<3 Aino

4 kommenttia

 1. milli kirjoitti:

  Mä uskon vetovoiman lakiin, tai no en nyt ehkä vois sanoa että ”uskon” vaan tiedostan sen olemassaolon ja käytän surutta hyväkseni 😀 positiivisen ajattelun voima on kyllä uskomaton, mutta niin on valitettavasti negatiivisenkin. Siks joutuukin aina välillä lukemaan secretin uudestaan niin muistaa muistaa! 😉
  söpön näköinen kotikolo sulla btw!

  • Aino kirjoitti:

   Hahhahha, mä teen ihan samaa! 😀 Mulla oli itseasiassa eilen loppupäivästä aika toivoton olo (tää sairastelu laskee vähän fiilistä ja koin hetken taantuman elämän merkityksellisyyden suhteen…) ja vaikka illalla oli tarkotus katsoa leffaa, mä sen sijaan otin käteeni Coelhon uuden kirjan.. nekin on aika valovoimaisia energianlähteitä! Hetken sitä lukiessa jo tuli hyvä mieli ja rauhallinen, luottavainen fiilis. Ja tänään on taas uus, ihana päivä <3

 2. anna kirjoitti:

  Ihana Aino! <3 Mie niin itse uskon kanssa vetovoiman lakiin, ja joskus ihan arkisissakin asioissa ihan hätkähtää miten sen TUNTEE olevan läsnä. Toisaalta oon erittäin kiitollinen siitä, että tuollainen "taito" – tai miksi ikinä sitä haluaakaan nimittää – on, koska sitä seuraamalla on tullut tehtyä monia oikeita valintoja jo tähän mennessä elämän varrella 🙂

  Ihanaa viikkoa muru ja paljon haleja! <3

  annamuntreenaa.fitfashion.fi

  • Aino kirjoitti:

   No nimenomaan! 😀 Onneksi sen on löytänyt, monet kivat jutut ois varmasti jääny tekemättä ilman sitä. Ja jäis tulevaisuudessakin tekemättä 😉

   Sitä samaa sinnekkin<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.