Hae
Aino Mäkelä

Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeinen viikonloppu oli kaunis. Elämyksellinen. Hauska. Täynnä rakkautta. Epävakaa. Hullutteleva. Nauruntäyteinen. Herkullinen. Ja ennenkaikkea ikimuistoinen. Niin ikimuistoinen, että mäkin meinaan nyt jäädä sanattomaksi.

Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeinen viikonloppu

Ens viikolla elokuu vaihtuu syyskuuhun ja sitten Suomen kesä on mun maailmassani virallisesti ohi, ja sitten syksy saa tulla rauhassa. Rakastan syksyä, pimeneviä iltoja ja ruskaa – en niinkään viiltävän kylmää tuulta ja vesisateita, joista saatiin jo eilen maistiaisia Rauli-myrskyn muodossa.

Mutta eilen se ei onnistunut kuitenkin haittaamaan sillä kaikki muut kesän elementit onnistui korjaamaan tilanteen läsnäolollaan: paras seura, festarifiilis ja ennenkaikkea hullutteleva kesämieli.

Kesän viimeinen viikonloppu

Kesän viimeinen viikonloppu

Mitä viikonloppuna sitte oikein tapahtui?

Ihanat Janina ja Kata tuli Helsingistä mun luo viikonloppuvisiitille ja me vietettiin eilen kesän viimeinen festaripäivä täällä Jyväskylän Lounaispuistossa. Lavalle kiipes niin Ellinoora, mun ykköslemppari Younghearted, Reino Nordin ja Kasmir. Muun muassa. Jokainen artisti oli omalla tavallaan niin mahtava, että keikkojen jälkeen fiilistellessä yleistä tunnelmaa en osannu valita kuka oli kaikista parhain.

PSST.. Viikonlopun meininkiä voi nopeimmat kurkistaa vielä instagram storiesin puolelta @makelaino!

Kesän viimeinen viikonloppu

Musta tuntuu, että tää viikonloppu sai mut rakastumaan Jyväskylään entistä enemmän. Ja aamuyöstä tanssilattialla, kun pysähdyttiin hetkeksi katsomaan ympärille ja miettimään omaa elämää, hymy piirtyi väkisinkin kohti korvia – kaikki on just nyt aivan älyttömän hyvin.

Ihanaa sunnuntaita ja iso kiitos Katalle kuvista,

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

3 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Ehkä mäkin joskus rakastun vielä tähän kaupunkiin 🙂

    • Aino kirjoitti:

      No ihan varmasti! Tää on tosi ihana, mut totuttelu voi toki viiä hetken aikaa.. 😀 Ainakin mulla vei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.