Hae
Aino Mäkelä

Berliiniterkut!

Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin Berlin BerlinBerlin
Huomenta ihanaiset,

ja terkut Berliinistä! Ollaan vietetty täällä ihanan Tiian kanssa nyt jo muutama päivä ja edessä on vielä pari samanmoista. Kaupungissa kulkeminen on välillä tuottanut hieman päänvaivaa (ahh – ihana Suomen kahteen suuntaan kulkeva metro), mutta neuvokkaina naisina ollaan kyllä aina päästy hienosti perille ja musta tuntuukin, että kotiinlähdön koittaessa ollaan jo aivan guruja tän julkisen liikenteen kanssa!

Meidän reissulla ei oo mitään sen kummempaa agendaa kuin rentoutua ja nautiskella. Töitä tehdään ainoastaan pienenmuotoisen bisnesvakoilun muodossa maistellen läpi kaikki eteen sattuvat raakaherkut – hehhe 😉 Ja vinkkejä otetaan edelleen vastaan! Berliinihän omaa tunnetusti aivan mahtavan ruokakulttuurin ja erityisesti vegaaneja täällä kyllä hemmotellaan! Myös Suomessa voitais ottaa tästä oppia ja samoin luomulaatuun sekä ”clean eating” ruokailuun painottamisessa.

Palaan Berliinin ruokakokemuksista – niitä on ollu tähän mennessä sekä hyviä että huonoja – tarkemmin sitten myöhemmin! Ens viikolla muutenkin palailen lomamoodilta takas normiarjen pariin, joten myös blogi tulee aktivoitumaan sen mukaan 🙂 Heti ekana on luvassa teidän toivepostauksia ja muutama ihana resepti, jotka kuumeisesti odottaa julkaisuaan.

Näihin kuviin – näihin tunnelmiin,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Veera kirjoitti:

    Veganz-kauppojen yhteydessä olevat delit on todella ihania! Pikninevääksi voi ostaa vaikkapa chiavanukkaan, raa’an mudcaken tai ihan vegaanisia ruoka-annoksia 🙂 myös samaisen kaupan valikoima hemmottelee Suomen tarjontaan tottunutta vegaania 🙂

  2. Teea kirjoitti:

    Saksassahan on ymmärtääkseni pidetty luomua tärkeänä (ellei ihan prioriteettina) jo todella pitkään – Suomessa ei varmaan olla vieläkään lähelläkään sitä ajatusmaailman tasoa, mitä siellä jo joku 5-10 vuotta sitten. En siis Saksaa juuri tunne, mutta muistan aikaa sitten (saksalaisten) tuttujen kommentoineen asiaa ja joskus ennenkin asia on tullut vahvasti esiin.
    Eli varmastikin on sieltä paljon opittavaa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.