Hae
Aino Mäkelä

Se, johon luotan

IntuitioMuistatteko, kun lapsena äiti aina varoitteili joistain kavereista – kertoi, ettei niiden seura tehnyt hyvää? Kapinallisena äitiä ei tietenkään voinut totella, mutta jälkeenpäin aina tavalla tai toisella äidin sanat osoittautui oikeaksi. Puolestaan ne tyypit, joista äitikin tykkäs, on niitä jotka on edelleen tänäkin päivänä mukana mun elämässä.

Mun mielestä se ei oo sattumaa. 

Mitä vanhemmaksi oon itse tullut, sitä voimakkaammaksi mun oma vaisto – intuitio – on kasvanut. Musta on tullut herkempi mun ympäristölle ja oon oppinut tarkkailemaan sitä aivan uudella tavalla. En ole koskaan ollutkaan niitä tyyppejä, jotka perustaisivat päätöksiään järkeen, mutta nykyään se oikea tunne on vahvistunut entisestään.

Se tunne, johon on helppo luottaa. Se, jota ei voi selittää järjellä, mutta joka tuntuu vain niin oikealta ettei sitä voi olla kuuntelematta. Siis juurikin se, joka on aina oikeassa.

IntuitioTavattuani uuden ihmisen tunnen hmisen energian ja sen, miten se muhun vaikuttaa. Joistakin tulee heti lämmin fiilis ja jo pelkkä katse saa lämmön leviämään koko kroppaan. Positiivinen energia vetää positiivisuutta puoleensa, mikä luo mulle hyvän intuition, kun taas puolestaan negatiivinen energia työntää mua pois luotaan. Se on loogista, enkä suosittele taistelemaan sitä vastaan. Itsensä ympäröiminen negatiivisella energialla saa omankin liekin himmenemään ja ennenpitkään sammumaan.

Kun on optimistinen, avoin ja lämminsydäminen niin sitä yleensä haluaa antaa kaikille mahdollisuuden. Niillekkin, joista huokuu huonoa energiaa – joilla aavistaa jo heti olevan pahat mielessä. Sitä haluais antaa kaikille mahdollisuuden ja uskoa pelkkää hyvää. Sekin on hieno piirre, sillä tottakai oma positiivinen energia voi vaikuttaa myös toisiin positiivisesti, vaikka lähtötilanne ois kuinka miinuksella tahansa.

IntuitioAlkujaan positiivinen energia voi myös ajan saatossa muuttaa muotoaan tai sen tilalle voi tulla jotain uutta, vielä voimakkaampaa. Haluankin aina säilyttää rohkeuden kuunnella omaa intuitiotani, luottaa siihen että se vie mua oikeaan paikkaan. Vaikka järki ei sitä voiskaan selittää, mutta kunhan se tuntuu oikealta – itselle parhaalta ratkaisulta.

Kyllä intuitio tietää.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kuvat: Laura / shakeitoff

5 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Nimenomaan Aino. Se on se vaisto, joka ohjaa. Sanon aina, että jos joku tuo liikaa negatiivista energiaa elämääni, suljen sellaisen pois. Haluan Positiivista energiaa lähelleni. Pus, pus ihanuus.

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Nimenomaan, just näin – en mä halua, että mikään negatiivisuus lamauttaa mun positiivisuuttani. Sen takia siitä on hyvä pysyä mahdollisimman kaukana, hihhi. Pusut takas! <3

 2. Kaisa kirjoitti:

  Niin viisaita sanoja 🙂
  Näitä sun juttuja on niin kiva lukea, kun huomaa kuinka suurella sydämellä ja rakkaudella ne on kirjotettu!
  Sinä, jos joku hehkut niin paljon positiivista energiaa, elinvoimaa ja kaikkea ihanaa <3

 3. Maailmanimakkara kirjoitti:

  Totta. Mitäpä tähän muuta sanoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.