Hae
Aino Mäkelä

Parempi muita.

Parempi muitaParempi muita Parempi muita Viimeaikoina oon onnekseni saanut huomata kuinka mun elämä on pikkuhiljaa rauhottautumassa uomiinsa. Päivät on kuluneet aivan tavallisia juttuja tekemällä: töissä käymällä, kavereiden kans hengaamalla, opiskelemalla ja treenaamalla. Oon jopa välillä muistanut nukkua ja syödä! Mulla on rauhallinen, levollinen ja tasapainoinen olo.

Oon onnellinen, inspiroitunut ja rakastunut elämääni. En siltikään koe olevani parempi kuin muut, vaikka olenkin löytäny sen tien, joka on tällä hetkellä mulle paras kulkea. En jaa kuviani sekä kirjoituksiani oman ylivertaisuuteni vuoksi vaan siinä toivossa, että onnistuisin parantamaan jonkun toisen arkea edes hiukan.

Vaikka itse arvostankin puhdasta ja luonnonmukaista ravintoa, aktiivista elämäntyyliä ja asioista nautiskelua ei se tarkoita sitä, että väheksyisin ihmisiä jotka elää elämäänsä eri tavalla. Jokaisella meillä on omat halumme, toiveemme, inspiraatiomme ja elämämme. Kaikilla meillä on mahdollisuus valita. Olen onnellinen jokaisen puolesta, joka tekee sitä mitä sydämestään eniten haluaa. Sillä tiedättekö mitä? Se onni nimittäin hehkuu myös sanattomana ympärille.

En tarkoita merkkilaukkua kanniskelevaa, nokka pystyssä kauppajonossa katsettaan kääntävää rouvaa, vaan hymyilevää ja avuliaista kanssaeläjää. Sitä tyyppiä, joka tajuaa ettei toisen onni ole toiselta pois sekä sen mistä elämän todellinen rikkaus kumpuaa.

Kokeekohan kukaan aidosti menestyvä tai onnellinen ihminen olevansa muita parempi? Mä hieman epäilen, sillä silloin nimittäin herkästi ylpistyy ja ylpistyessä unohtuu yksi elämän tärkeimmistä matkaeväistä: nöyryys. Se opettaa ja kasvattaa meitä, pitäen mielen uteliaana – oppien aina yhä uudestaan, jotta joka päivä voisi herätä ja todeta olevansa parempi tyyppi entä eilen.

Ei parempi kuin muut vaan parempi mitä joskus itse oli.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

9 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Ihana teksti Aino<3

 2. tiia kirjoitti:

  <3

 3. Happy kirjoitti:

  Pakko jakaa tämä sun kanssa!Ite taistelen mielialojen kanssa päivittäin, mutta tänään on niin hyvä olo, vaikka banaanilätyt meni pilalle ja rästit painaa päälle jne. Mutta kui hienoo, vanhat sortsit jotka ei oo mahtunu päälle pariin vuoteen, meni ihan kevyesti päälle!! Kerron tämän siis koska aloitin pikkuhiljaa elämäntapamuutoksia kun about vuosi sitte aloin lukea sun blogia ja ongin kaikki sun vinkit ja jutut haaviini. 🙂 Olet ihana!

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Hei ihan mahtavaa! Mä rakastan kans tuota fiilistä, kun jokin ”pieneksi jäänyt” vaate yhtäkkiä sujahtaakin päälle kuin tuosta vaan. Ahh, ihan mahtavaa! 🙂 Ihana kuulla, että vinkeistä ja jutuista on ollu iloa, toivottavasti seuraat jatkossakin <3

 4. Essi kirjoitti:

  Vau <3 Nimenomaan 🙂

 5. Essi kirjoitti:

  Oho, toi hymiö näyttää nauravalta vaikka laitoin hymyn 😀 Ja nimenomaan tarkotin koko tekstiä, en otsikkoa 😀 Korjatakseni sen mikä tuli heti itellä mieleen, kun näin kommenttini! Kääks 😀
  Ihana anyways <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.