Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Jokaiselle jotakin

Kaupallinen yhteistyö: Brit Care

Meidän pisamanaamat on saanut kunnian toimia Brit Caren Brand Ambassadoreina jo alkuvuodesta asti. Ruokana Brit Care on tosin ollut tuttu jo vuosia, kun se oli aikanaan meidän vinttikoirille juuri sopivaa ruokaa – jo silloin suosin koirillani viljattomia vaihtoehtoja! Koiranruokaa on kaupoissa moneen lähtöön ja vaihtoehtoja löytyy valtavasti, joten on todella tärkeä löytää sopiva ruoka joka tukee juuri oman koiran hyvinvointia.

Brit Care

Brit Care löysi tiensä takaisin meidän koirien ruokakuppiin Ismon voittaessa sitä suuren säkillisen yhdestä näyttelystä. Siinä vaiheessa olin jo jonkin aikaa etsiskellyt sopivaa ruokaa – sellaista, joka sais vatsan pysymään hyvänä, tarttuis kylkien päälle, sais turkin kiiltämään ja ennenkaikkea maistuis koirille! Tuulalla onneksi ei koskaan ole ollut ongelmaa syömisen kanssa, mutta Ismo on hyvinkin tarkka siitä miltä ruoan tulee maistua 😀

Brit Caren valikoimasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoa erilaisiin elämänvaiheisiin ja tarpeisiin – jotka on myös gluteenittomia! Meilläkin kaikki koirat syövät erilaista ruokaa omien tarpeidensa mukaan ja ruokaa vaihdellaan aina tilanteiden vaihdellessa.

Brit Care

Aktiivinen Ismo on aina laihtunut todella herkästi ja vaatii hyvin energiapitoista ruokaa, jotta pysyy hyvässä kunnossa. Siksi Ismon kupista löytyykin Salmon & Potatoa ja sen lisäksi – sekä aktiivisimpina kausina enemmänkin – Endurancea, joka on kehitetty aktiivisen koiran tarpeisiin.

Ruokaa rakastava Tuula syö tällä hetkellä lohipohjaista Senior & Light -ruokaa, jossa on vähemmän rasvaa kuin tavallisessa Salmon & Potatossa. Näin Tuula saa syödä isompia määriä ruokaa ilman pelkoa lihomisesta, johon Tuulalla valitettavasti on hieman taipumusta.. ?

Vauhdilla kasvava Ulla täyttää kasvun ja energiantarpeensa Puppy Salmonilla, jossa on pennun kasvulle ja kehitykselle kaikki tärkeä mukana. Ullalla onneksi on äitinsä lailla hyvä ruokahalu ja se on ollut läpi kasvunsa ihanan rehevä. Kun vuoden ikä lähenee, niin sitten voidaankin siirtyä samaan ruokaan aikuisten kanssa ?

Brit Care

Kiitos Brit Carelle laadukkaasta täysravinnosta, jonka avulla koirat pysyy huippukunnossa ilman turhia murehtimisia ❤Ravinto kun on tärkeä perusta koirienkin hyvinvoinnille aina lihasten ja kudosten hyvinvoinnista turkin elinvoimaisuuteen ja vatsan hyvinvointiin.

<3 Aino

LUE MYÖS:
Retkipäivä: Julmat Lammit Vegaaninen mac’n cheese / Näin sain lisää tunteja päiviini

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: Brit Care

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *