Hae
Aino Mäkelä

Joogafestival-fiilistelyä

Joogafestival, HelsinkiJoogafestival, Helsinki  Joogafestival, HelsinkiJoogafestival, Helsinki Joogafestival, Helsinki  Joogafestival, Helsinki Joogafestival, Helsinki  Joogafestival, HelsinkiJoogafestival, HelsinkiViikonloppuna Helsingissä vietettiin Joogafestareita ja viime vuoden tapaan tapahtuma oli niin ihana, että halusin omistaa sen fiilistelylle ihan oman postauksensa. Ai että miksikö? Varmasti kaikki Kaapelitehtaalla viikonloppuna vierailleet tietää vastauksen, mutta kerron sen nyt teille muillekkin: fiilis on aivan omaa luokkaansa, kun joukko tiedostavia joogeja kokoontuu saman katon alle.

Yhdelläkään varsinaisella joogatunnilla en käynyt, mutta vietin taas monta antoisaa tuntia Olo-Tilan mukavalla sohvalla maksimoiden mun sosiaalista hyvinvointia. Vaihdoin ajatuksia niin vanhojen kuin uusienkin tuttujen kanssa ja musta tuntui, kuin oisin tuntenut kaikki koko pienen ikäni! Tiedättekö, sellaisia sielujen kohtaamisia. Kävin myös fiilistelemässä Surya Ayurvedan Pardaman Sharman luentoa ja olin samalla tosi innoissani, kuinka paljon ihmisiä oli kuuntelemassa ayurvedasta ja sain samalla itse lisää kipinää opiskella aiheesta vielä lisää.

Pidin omat hankinnat minimaalisina, mutta tietysti mun oli hipisteltävä kaikkea ihanaa.. Kuten TwistBe:n ihanaa luomukosmetiikkaa, Helsinki Wildfoodsin supermielenkiintoiset villiyrttituotteet ja Arctic Warriorsin Lapin luonnon antimet 🙂 Ja uskokaa tai älkää.. kaiken kiertelyn lomassa sain myös sisustusinspistä uuteen, tulevaan kotiini!

Kävittekö Joogafestareilla? Mikä oli parasta?

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.