Hae
Aino Mäkelä

Tervetuloa loistava 2013!

Loistavaa vuoden 2013 ensimmäistä päivää! Mikä boogie?

Vaikka aikamoinen bilettäjä välillä oonkin niin täytyy myöntää vietin oman uudenvuodenaattoni hyvin rauhallisissa merkeissä. Osasyynä siihen oli kyllä tää pieni tauti, joka mua on vaivannut parit viime päivää sekä edessä oleva neljän yön työputki. En todellakaan ois tänään jaksanut aloittaa työrupeamaa entistä väsyneempänä ja kipeämpänä mitä jo valmiiksi olin

Alkuillan hengailin mun vanhempien luona sillä niillä oli helmihääpäivä ja samalla mun äidillä oli synttärit 🙂 Vein niille mukana mun aamupäivällä leipomia kuppikakkuja – sain mun siskolta Kuppikakut -kirjan joululahjaksi ja oli pakko päästä testaamaan sen ihania reseptejä! – joten siellä sitten juhlistettiin kahvitellen ja hieman herkutellen 🙂 Sieltä jatkoin kavereiden luokse iltaa viettämään ja keskiyön tuntumassa nakkasin muut keskustaan ja uupuneena ajoin itse kotiin. Vuosi taisi vaihtua juuri silloin, kun pääsin sänkyyn oikealle kyljelle…hah, kovin jännää siis!

Mä en oikeastaan pidä Uutta Vuotta mitenkään ihmeellisenä asiana, ainakaan tälleen juhlimisen kannalta. Fiilis ois varmasti ollut erilainen jos oltais oltu kaveriporukalla jossain mökkireissussa, mutta kotikaupungin täydet baarit ja känniääliöt ei tälleen selvinpäin jotenkin jaksanut innostaa 🙂 Muutenkin tuon alkoholin kanssa on tullu semmonen tietty stoppi päälle eikä se enää vaan maistu. Saa nähdä kauan tää fiilis tälläkertaa kestää…viimeksi se kyläili peräti kolme kuukautta.

Miten te otitte vuoden 2013 vastaan? Oliko hyvät bileet vai rauhallinen koti-ilta hyvässä seurassa?

Entä tuliko tehtyä niitä lupauksia? Tai arvaako joku mitä mä lupasin? ;D

Muistakaa että itsekurin salaisuus on kohtuus! Eli ei saa olla itselle liian ankara niiden lupausten kanssa tai luvata liikoja – sellaiset lupaukset yleensä vesittyy aina alkumetreillä 🙂 Pieniä askelia ja aina välillä kun muistaa palkita itsensä niin hyvä tulee!

2 kommenttia

  1. jasmine kirjoitti:

    toi kohtuus on kyl hyvä! 🙂 kiva postaus! oot nii energinen 🙂

    • Aino kirjoitti:

      Kohtuuden opettelu helpottaa elämää oikeasti ihan hurjasti 🙂 Kiitos ihanasta kommentista ja ihanaa vuodenalkua sulle!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.