Hae
Aino Mäkelä

Inspiraatio valloillaan!

Raakakakku ilman kookosta ja pähkinöitäRaakakakku ilman kookosta ja pähkinöitäRaakakakku ilman kookosta ja pähkinöitä
Kiitos kaikille inspiroivista kommenteista herkullisine ideoineen, joita jätitte EkoSegon arvonnan yhteyteen. Ideoita teillä oli paljon ja voittajan valinta ei ollut helppoa, mutta loppupeleissä kuitenkin hyvin selvää – halusinhan tehdä jotain erilaista!

Hmmmm…raakawhoopiet! Suklaataikina, jossa voisi olla mantelijauhoa, carobia, kookosöljyä ja raakasuklaa/raakalakun paloja. Sit täytteessä tahinia, kookosöljyä, viikunoita ja kahviuutetta :P ja whoopiet vois sit vielä koristella raakasuklaaraidoin.

Kakkuja, suklaata, tryffeleitä ja patukoita on tullut tehtyä paljon minkä vuoksi Melinan idea raakawhoopieista sai mut innostumaan eniten. Aionkin tehdä raakawhoopieita kolmella erilaisella täytteellä sillä kommenteissa toivottiin myös suolaista reseptiä. Yksi täytteistä olkoon siissellainen 🙂 Kieltämättä omatkin makunystyrät kaipaa suolaisia herkkuja aina välillä kaiken makean keskellä.

Onnea siis Melinalle ja kiitos kaikille osallistuneille! EkoSegon Facebook-sivulla on myös arvonta 4-vuotis synttäreiden kunniaksi, joten kannattaa kurkata myös sinnekkin. Palataan raakawhoopie-reseptin parissa heti, kunhan saan huoltomiehen korjaamaan pienen katastrofin mun keittiöstä. Hahha! 

Kuvissa esiintyvä kakku on muuten juurikin noista EkoSegon lähettämistä herkuista loihdittu raakakakku ilman pähkinää ja kookosta. Makuja siitä löytyy aikamoinen kirjo: pohjasta lakritsia, täytteestä suklaata, sitruunaa ja lakritsia sekä päältä lakritsikrokanttia. Mmmmm-m! Aikamoinen viikonloppuherkku, täytyy myöntää.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

4 kommenttia

 1. Jansku kirjoitti:

  Saisko kakusta tarkemman ohjeen? 🙂

 2. Jansku kirjoitti:

  Tätä ohjetta ei tainut tulla tossa whoopie postauksessa..? 🙂

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Ahhh joo sori, se jäi ihan täysin! Sori. Kolmen reseptin kans oli jo ihan tarpeeksi muistamista 😉 Ja muutenkin nyt kun reissu lähenee niin kummasti tekemistä riittää.. Onneksi edessä on yli vuorokauden lentomatka, joten kirjoittelen sen silloin puhtaaksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.