Hae
Aino Mäkelä

Letkee sunnuntaifiilis

Oon tänä kesänä varmaan jokaisen viikonlopun jälkeen hehkuttanu, kuin kivaa mulla on ollu – joko kyllästyttää? 😀 Mä nyt vaan oon sattunu olemaan ihan älyttömän onnellinen! Varmasti tulevalla muutolla on ollu se vaikutus, että oon halunnu ottaa jokaisesta hetkestä kaiken ilon irti ja nauttia kaikesta siitä, mitä tuun kohta kaipaamaan. Kyllä ihmisen on helppo olla onnellinen Oulussa <3

Aurinko hemmotteli meitä koko viikonlopun, vaikka viikolla säät olikin vähän ankeemmat. Perjantaina nautiskeltiin auringon lämmöstä, kun mä pääsin tutustuttamaan ihanan Emilian mun lemppari lenkkireittiin. Nähtiin Emilian kans ekaa kertaa ja voi vitsi kuinka kivaa oli! Ja juttua kyllä riitti ja ois riittänyt varmasti vielä pidemmäksikin aikaa – kyllä sitä vaan viihtyy niin hyvin samanhenkisen ihmisen kanssa 🙂

Kotimatkalla torilta - Ainolan puisto <3

Kotimatkalla torilta – Ainolan puisto <3

Olin töissä sekä eilen että tänään ja kyllä tälläsella helteellä työnteko tuntuu oikeasti jo työltä.. Muistakaahan ihmiset pitää huolta nesteytyksestä näillä kuumilla! Juokaa sitä vettä ja lisänä mineraaleja ja suoloja, jotta ei kroppa kuivu – se pelkkä bisse ja siideri ei valitettavasti riitä (itseasiassa ne vaan kuivattaa lisää) 😉 

Eilen mä olin reipas ja kävin sekä salilla että juoksemassa (ei sekään mikään kuningasidea paahtavalla helteellä..), mutta tänään mä aion ansaitusti ottaa vaan rennosti ja antaa kropalle lepoa, että huomenna sitten jaksaa taas startata uuteen viikkoon uudella innolla 😉


Ja loppuun vielä vähän treenipäiväkirjaa 🙂 Tää viikko oli viime viikkoon verrattuna vähän kevyempi ja teki kyllä hyvää, varsinkin kun treenit itsessään oli aika paljon kuluttavampia mitä yleensä.

MAANANTAI pyöräily 2x 15km / TIISTAI pyöräily 2x 12km, salitreeni: olkapäät+hartiat+ojentajat / KESKIVIIKKO kävely 8km, salitreeni: selkä+hauis+vatsat, Voimalan rantatreenit, pyöräily 15km / TORSTAI salitreeni: takareidet+pakarat+vinot vatsat / PERJANTAI kävely 10km / LAUANTAI salitreeni: olkapäät+hartiat+ojentajat, juoksu 30min / SUNNUNTAI lepo <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.