Hae
Aino Mäkelä

9 yötä ja 10 päivää

..ja sitten pääsen Ouluun! Ja rauhottumaan tän syksyn osalta, vihdoinkin. Enää yks tekemätön koulutyö ja kaks työvuoroa jäljellä ja sitten saa Joulu tulla, ihanaa. Vaikka syksy ihana on ollutkin niin kyllä mä odotan sitä, että saan jättää koulukirjat ja työt tänne Helsinkiin odottamaan ja viettää rentouttavan viikon ilman huolen häivää. 

Jouluna onkin tärkeä levätä, sillä sen jälkeen sitten alkaakin valmistautuminen FISAFin lisenssikokeeseen! Saatan kuulostaa ihan kahjolta, mutta mä en millään malttais odottaa että pääsen kunnolla pänttäämään.. 😀 Voimantuottoa, energia-aineenvaihduntaa, lihaksia, lihastyötapoja ja kaikkea muuta älyttömän mielenkiintoista! Ainakin motivaatiota multa löytyy – onneksi sillä pääsee jo aika pitkälle 😉9-10-2aKaiken kyllä ehtii tehdä, jos vain halua siihen on – tänäänkin aloitin aamuni lenkillä tyttöjen kanssa, aamupäivän vietin koulussa ja koulun jälkeen oli vuorossa käpälärääkki salilla. Ja kello ei ole vielä edes neljää 😉 Loppupäivä siis aikaa tehdä kaikkea kivaa! Mä oon sitä mieltä, että turhaa stressiä ei kannata Joulustakaan vetää vaan antaa asioiden hoitua omalla painollaan, se murehtiminen ei nimittäin vie asioita yhtään eteenpäin.

Vaikka tämäkin viikko näyttää kalenterissa katastrofaaliselta ja täyteentungetulta niin voin onnekseni todeta, että lähes kaikki merkinnät ovat ihania juttuja, kauan odotettuja tapahtumia ja asioita, joista saan paljon aihetta hymyyn – mulla vaan on tapana merkitä kalenteriin ylös ihan kaikki menot, se kun helpottaa huomattavasti mun arjen pyörittämistä. Jollain tasolla oon siis alkanut jo rauhoittautumaan ja odottamaan Joulua.9-10-1Viikonloppuna onkin muuten edessä Suomen koiranäyttelykansan odotetuin tapahtuma nimittäin Voittaja-näyttelyt Messukeskuksessa! Itse pääsen taas monen vuoden tauon jälkeen mukaan meininkeihin ja oon aivan innoissani 😀 Ei kukaan teistä ois tulossa paikalle?! Tulkaa ihmeessä nykimään hihasta, jos ootte 😉

Nyt mä lähden ensin syömään ja sit treffaamaan mun isiä kaupungille! Ihan ekaa kertaa tälleen mun omassa kaupungissani, hihhi 😀 Ulkona satelee nätisti luntakin, niin tästä ei voi enää päivä  parantua.

<3

6 kommenttia

 1. mOm kirjoitti:

  Isille terkkuja <3

 2. Onski kirjoitti:

  Ennen kun ehdin edes postauksen loppuun ja näin ton pienen merkinnän tossa kalenterikuvassa niin olin jo ryntäämässä kommentoimaan, että mistä sut voi bongata ! Whippettikehältä ? Vai jostain muualta ? Mun on vihdoin päästävä näkemään ”uus super-Aino” livenä 😉

  • Aino kirjoitti:

   Oona!!!<3 Ehottomasti nähään:) Oon varmaan afgaanikehällä, mut vaihetaan numerot niin ei vahingossakaan missata toisiamme:)

 3. Salla kirjoitti:

  Voi vitsi, aivan ihanan positiivinen postaus! <3 Tästä jotenkin niin välittyy miten onnellista elämää vietät 🙂 Se antaa tosi paljon energiaa kun on kaikkea kivaa odotettavissa. Joskus itellä on semmonen fiilis ettei malttais edes nukkua jos on kiva päivä/viikko/kuukausi(!!) tulossa 😀

  Ja voi vitsit, oot kyl löytänyt just oikeen alan 🙂 Löytäisinpä mäkin semmosen alan joka olis intohimo. Tässä on nyt jokunen vuosi tullut haahuiltua…. :/

  • Aino kirjoitti:

   Joo sanoppa muuta! Itestäki aina välillä tuntuu että iltasin ei meinaa saada unta kun niin innolla odottaa seuraavaa päivää, hihhi 😀

   Ja älä huoli, kyllä säkin vielä löydät sen oman juttus! Joskus se vaan ottaa vähän enemmän aikaa, mutta mikäs kiire tässä oiskaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.