Hae
Aino Mäkelä

Testissä: Lady Green -luonnonkosmetiikka

Lady Green -luonnonkosmetiikkaLady Green -luonnonkosmetiikka Lady Green -luonnonkosmetiikka

Sain keväällä kylppärinkaappiini tyttömäisen pinkkejä Lady Green -luonnonkosmetiikkaa. Kyseessä on tytöille ja nuorille naisille kehitetty ihonhoitosarja, joka on jokaista tuotetta myöten sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteiden pääraaka-aineet on valittu hoitamaan nuorta, epäpuhtauteen taipuvaa ihoa ja se onkin itseasiassa kehitetty yhdessä nuorten kanssa!

Kosmetiikan suhteen mulla on vain pari kriteeriä: raaka-aineiden tulee helliä ja hoitaa mun ihoa ja käytön tulee olla miellyttävää. Valitsin itse omiin ihonhoitorutiineihini sopivia tuotteita eli puhdistusveden, hehkeyttävän päivävoiteen ja kukkaisen kasvoveden.

Lady Green -luonnonkosmetiikkaJokaisen tuotteen tuoksu on ihana, tyttömäisen herkullinen! Tuoksut tuleekin luonnollisista hedelmä- ja kukkauutteista. Myös tuotteiden teho teki muhun vaikutuksen. Puhdistusvedellä saa pyyhittyä kasvoilta voimakkaammankin meikin hellävaraisesti, ilman että iholle tulee inhottavan kiristynyt fiilis. Kasvovesi tekee iholle ihanan raikkaan, puhtaan fiiliksen ja päivävoide imeytyy nopeasti, kosteuttaen kasvoja tehokkaasti.

Tuotteet sisältää kosteuttavaa ja hoitavaa aloeveraa, ayurvedasta mulle tuttua – puhdistavaa, kosteuttajaa ja anti-inflammatorista neemiä sekä jojobaa, moringaa, hamamelista ja takiaista. Ne saakin mut entistä paremmin ymmärtämään tuotteen laadun ja tehokkuuden.

Jos mulla ois teininä ollu näitä tuotteita käytössä mä oisin oppinu tykkäämään ihonhoidosta jo paljon aikaisemmin! Tälläistä kosmetiikan pitäiskin olla: tehokasta ja miellyttävä käyttää. Lady Green onnistui siis täyttämään mun vaativat kriteerit luonnonkosmetiikan suhteen 😉

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

3 kommenttia

  1. Sirpale kirjoitti:

    Kuulostaa täydelliseltä <3

  2. Kukkuu kirjoitti:

    Hei, En löydä enään postausta opiskelustasi. Poistitko sen vai mihin se katosi. Tein siihen kyssärinkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.