Hae
Aino Mäkelä

Hymy herkässä!

Tiiättekö, kun joskus kaikki asiat vaan menee putkeen? Niin, että tekee mieli vaan hymyillä loputonta kestohymyä – sellaisia on ollu mun pari viimepäivää 😀 Aivan älytön flow! Oon tehny asioita just senhetkisen fiiliksen mukaan mitään sen enemmän miettimättä tai suunnittelematta ja huomannut, että elämähän on ihan mahtavaa.Kaikki tais alkaa maanantaista, kun mulla jäi niin hyvä fiilis siitä meidän lisenssikokeesta. Vaikka mä en sano, että pääsisin sen läpi niin kyllä se helpotti tietyllä tapaa että sen sai tehtyä, hahha 😀 Ja tiistaina mä sitten pääsin FISAFin lisenssikokeen käytännön kokeen ohjausosion läpi ensimmäisellä yrittämällä! 

Jos palataan siihen kokeeseen vielä niin kuten sanoin – meidän opetuksen sisältö ei vastannut täysin kokeen vaatimustasoa ja sen vuoksi meidän lukujärjestys seuraavaksi kuukaudeksi on laitettu ihan uusiksi 😀 Uusintoihin valmistautumista varten, hahha! Mun mielestä on ainoastaan hyvä, että lisenssikoe on vaativa sillä tuntuu että tällä hetkellä personal traineriksi opiskelee vähintään joka toinen ja koulutuksia on jos jonkinmoisia.. Ja mikä parasta niin me saadaan nyt ihan superlaadukasta opetusta, joka tähtää siihen että meistä kaikista tulee erittäin päteviä! 😉 Mutta jatketaan! Eilen mulla kävi ihan älytön tuuri (ja onni, että on ihania ystäviä jotka seuraa tarjouslentoja) ja sain tarjouslennot Lontooseen Siirin luokse <3 Oon suunnitellut kyseistä matkaa jo pidempään ja nyt mä sitten huhtikuussa vihdoin pääsen, jeeeejeee! Ihan parasta 😀 Voiko päivä alkaa enää paremmin?!

Reissu on samalla mun synttärimatka ja palkinto koko vuoden aherruksesta… ahhh kyllä nyt taas jaksaa, kun on jotain mitä odottaa. Musta on aina ihana, kun on joku juttu jota odottaa ja jota varten tehdä töitä. Nyt mä oon shoppailulakossa reissuun asti 😀 Motivoi kummasti enemmän kun tietää, että sitten Lontoossa on varaa shoppailla ja valikoimakin on ehkä hieman toista luokkaa, hihhi.

Kaikenlisäksi me ollaan saatu nauttia myös ihanasta auringonpaisteesta – sekin tekee jo ihmeitä mielialalle! 😀 Viime päivien hyvä fiilis on ollu myös sellasta hetkiin tarttumista ja unelmoimista. Se konkretisoitui eilen, kun päätin extemporena hakea Skotlantiin opiskelemaan 😀 Lounaalla juttelin tyttöjen kanssa ja ne kertoi haun sulkeutuvan iltapäivällä, joten mähän reippaana tyttönä tartuin toimeen (lintsasin koulusta..) ja rupesin rustaamaan motivaatiokirjettä!

Jännä nähä miten käy, mutta ei voi voittaa jos ei koita 😉 Toivotaan siis parasta! Yrityksen puutteesta ei ainakaan voi syyttää.Treenitkin on sujunu paremmin kun hyvin ja nyt on saatu ohjelman eka kierros pakettiin 😀 Lepo teki kyllä tehtävänsä ja motivaatiota sekä energiaa on kyllä takoa kunnolla rautaa nyt, kun se on kuuma – treenille löytyy onneksi kalenterista aikaa aina, jos niin vaan haluaa. Tänäänkin herätyskello soi 5:50, että kerkeän salille ennen päivän muita hommia.. 😉 

Illalla mä sitten otankin suunnaksi Jyväskylän! Vähän lepoa ja hyvää seuraa, herkuttelua ja löhöilyä tiedossa 😉 Mulla on myös tankkauspäivä edessä, joten kaikki vinkit Jyväskylän hyvistä ruokapaikoista otetaan innolla vastaan!

<3 Aino

PS. Aloin viime viikolla taas säännöllisesti käyttämään macaa. Tää mun loputon hyvä fiilis ja energiatasot voi ihan hyvin johtua siitä, hihhihi 😉

16 kommenttia

 1. Anne kirjoitti:

  Muang thai:ssa on hyvä buffetti. Jos päivällä meinaa käydä, niin pöytä kannattaa varata että mahtuu! 🙂
  Classic American Diner:iä on kovasti kehuttu.

 2. Marjut kirjoitti:

  Ite kävi viime lauantaina ensimmäistä kertaa Revolutionissa (sijaitsee kävelykadun varrella Coffee Housen vieressä). Rohkaistuin kokeilemaan heidän hamppariaan ja voi taivas, parasta mitä oon koskaan syönyt! He tekevät sämpylänsä itse ja se ehkä oli lopulta se makunautinnon ratkaiseva tekijä 🙂 Muutenkin kys. ravintola on tunnettu juurikin siitä, että tekee ruokansa lähes täysin itse paikan päällä 🙂
  Jos taas etsit jotain kevyempää paikkaa, niin Tuore-niminen salaattibaari (Tawastin 2.kerroksessa, Kekäleen vieressä) tarjoaa kaupungin parhaat salaatit. Sieltä saa itse valita täytteet ja valinnanvaraa on tosi hyvin! (:

  • Aino kirjoitti:

   Oih!! Molemmat kuulostaa hyvältä, mutta gluteenittomalle tuo Tuore etenkin! Ihanaa, vien mun ystävän kyllä sinne:D

 3. Siiri kirjoitti:

  JEEEE – tarviiko muuta sanoa ? :—-D<3

 4. ruttu kirjoitti:

  Oi etää kuulostaa hyvältä ^_^ ja Skotlanti, vau 🙂 omalla kohallani on monesti käynyt nini että tuollaiset extempore/viime hetken päähänpistot ”don’t think just do” on johtaneet ihan käsittämättömän upeisiin kokemuksiin!! kerran sain työpaikankin kun tunti ennen hakuajan päättymistä aattelin että ”what the heck, aina voi yrittää” 😀 ajattelitko muuten hakea vielä tänä vuonna Jyväskylään sitä terveyskasvatusta? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Just näin!! Yleensä ne parhaat jutut tulee just sillon kun niitä ei yhtään suunnittele ennakkoon:) Ja juu aion kyllä hakea sinnekkin!

 5. Niinu kirjoitti:

  Olipa innostavaa tekstiä;hyvät sulle ja kiva kun jaoit meille lukijoillekin!Tällästä on kiva lukea ,jos sitä vaikka itsekin löytäisi sen energiansa jostain…
  Kiitos tulisesta keitto-ohjeesta;tein sitä tosiaan eilen(aika paksuksi jäi)ja bloggasin&vinkkasin sun blogiinkin vielä;toivottavasti on ok?

  • Aino kirjoitti:

   Hihhiii piti laittaa kaikki positiivinen energia jakoon! Jospa joku muukin vaikka uskaltais yllättää itsensä;)

   Kiva että maistui! Vettähän toki voi lisäillä varovasti mukaan enemmänkin mitä ohjeessa on, kunhan keitosta ei tuu ihan velliä! Tottakai on ok, nou problemos:)

 6. Kaisu kirjoitti:

  Oletko kisalavalle menossa 😉 nyt kun massakausi ja tankkauspäivä niin tuleeko sit dieetti?

  • Aino kirjoitti:

   Juu ei, ei oo mun hommia! Ihan oman työni koekaniinina haluan olla, ei oo siis mitkään kisalavat tavotteena:)

 7. Kisu kirjoitti:

  Heippa!
  Ihana blogi sulla, oot niin positiivinen ja pursuat hyvää energiaa <3 Jyväskylän ruokapaikoista Food on tosi hyvä! Sijaitsee Kauppalaispihalla 🙂

 8. Taru kirjoitti:

  wauu, mitä hait skotlantiin opiskelemaan? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.