Hae
Aino Mäkelä

Sokeriton syyskuu -kuvakisa

Nyt se arki iski tämänkin tytön kasvoille – terkut siis kotoisen aamukahvipöydän äärestä, täällä mä hieron mun unisia silmiä ja yritän kovasti orientoitua tulevaan työpäivään. Tulin kotiin lentokentältä tuossa kuutisen tuntia sitten, joten jos tänään tuutte moikkaamaan mua töihin luvassa voi olla vähän levotonta läppää 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERATänään eletään siis keskiviikkoa ja syyskuun päivää numero kaksikymmentäneljä eli päivää, jolloin blogin Facebook-sivulla pyörähtää käyntiin äänestys parhaasta #gfsokeritonsyyskuu -kilpailun kuvasta!

Wuppiduuuu – oottehan valmiiina?! Ootteko mun lailla odottaneet inspiraatiota sokerittomaan näistä kuvista vai ootteko kiltisti viettäny sitä muutenkin?

Eniten tykkäyksiä kerännyt kuva siis voittaa pääpalkintonnon elio kahdeksan hengen yksityisen GreenStreetin raakasuklaaworkshopin! Ja kaksi seuraavaksi eniten ääniä saanutta kahden hengen lahjakortin raakasuklaa workshoppiin 🙂

Ja tottakai kuvista kannattaa käydä tykkäilemässä sillä kaikkien kuvia äänestäneiden (eli niistä tykänneiden, hih 😉 ) kesken onnettaren valitsema henkilö saa ilmaisen ravintoanalyysin sekä ruokaohjelman, joka on suunniteltu henkilökohtaisesti omien tarpeiden ja tavotteiden mukaan!

Tarkemmat tiedot kilpailusta voi halutessaan käydä vielä lukemassa TÄÄLTÄ.

Nyt pidemmittä puheitta – kymmenen herkullisen sokeritonta kuvaa, jotka odottaa kuumeisesti ääniänne:

Kuva-albumi blogin Facebook -sivuilta löytyy TÄSTÄ – käykää jättämässä siis äänenne tykkäämällä omista suosikeistanne!

Lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille! En voinut uskoakkaan kuinka paljon iloa mä näistä teidän kuvista saisin näin lomalta palattuani sillä motivaatio omaan normaaliin sokerittomaan elämään nousi potenssiin sata näitä selatessani. Vai tuntuuko teidän mielestä näiden kuvien katsomisen jälkeen, että sokeriton elämä olis jotenkin tylsää tai mautonta? 😉

Lomalla oli ihanaa, mutta kyllä täällä kotonakin viihtyy. Itseasiassa erittäin hyvin, hihhi 😉 On virkistävää palata takaisin ruotuun: omiin rytmeihin, ruokatottumuksiin sekä rikottuihin arkirutiineihin <3 Huomenna vihdoin kaivattua detox-postausta sillä seuraava viikko menee aikalailla puhdistavan ruokavalion parissa – lomalla kun tuli tahtomatta ja välillä ihan tarkoituksellakin syötyä vähän sitä sun tätä.

Ja uskokaa tai älkää, mutta en vierotusoireet sokerista on aika pelottavat – sen kanssa törttöillessä siis kannattaa olla varovainen! Yritän muistaa sen itsekin ens kerralla 😛

Nyt ei muuta kuin kaikki äänestämään omia suosikkikuvianne! Ja te arvon kymmenen parasta – muistakaahan pyytää kaverit äänestämään omaa kuvaa sillä kahdeksan hengen yksityinen raakasuklaaworkshop voi olla juuri sinun 😉

Sokerittomin herkkuterkuin,
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.