Hae
Aino Mäkelä

Messujen parasta antia

Vietin tänään aamupäivän Messukeskuksessa, jonne oli koottu yhteen jos jonkinmoista messutapahtumaa. Itseäni eniten kiinnosti luonnollisesti Lähiruoka & luomu -messut ja vaikka kyseinen messualue olikin aika pieni niin se oli sitäkin antoisampi! Mä oon alkanut yhä enemmän ja enemmän kiinnittämään huomiota tuotteiden ja raaka-aineiden lähtökohtiin ja valmistukseen sekä mitä luomumpi tavara on kyseessä niin sitä enemmän innoissani mä oon 😀

Harmikseni olin varannut aivan liian vähän aikaa messuihin sillä ihania ihmisiä ja juteltavaa ois riittänyt monien kanssa pidemmäksikin aikaa. Kyllä se niin vaan on, että ruoka yhdistää ihmisiä ja mä tutustuinkin moniin samanhenkisiin sekä samoja aatteita omaviin ihmisiin – ihan huippua!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka postasinkin jo aamulla niin en malttanut jättää kirjoittamatta messujen parhaista löydöistä, sillä oon näistä itse niin superinnoissani! Ja koska just niistä itelleni iltapalan kokosin, hihhi.

Salaatti koostui siis perus porkkanan ja avokadon (kyllä, molemmat luomulaatuisia) lisäksi Tulisesta Silmusalaatista, jota kannattaa etsiä käsiinsä isoimmista marketeista. Aivan ihanan makuista ja oikeasti se tulisuus pompsahtaa kivana jälkimakuna esiin retiisin kautta! Yllätyin ihan aidosti kuinka voimakkaasti se onnistuukin maistumaan 😀 Nam. Salaatinkastikkeena käytin puolestaan Hamppumaan hamppuöljyä, joka toi kivan vivahteen omintakeisella maullaan – oikein toimiva kombo! OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASalaatin kylkiäisinä mulla oli harvinaista herkkua! Sain nimittäin mukaani Kotipellontilan osastolta, jossa oli paljon herkkuja tarjolla, luomulaatuista gluteenitonta leipää. Ihanan pehmeää ja oikean leivän makuista eikä yhtään kumista ja kuivaa – taas siis gluteeniton napakymppi! Lopun leivän laitoin pakastimeen odottamaan tulevia herkkupäiviä – tää oli nimittäin niin hyvää, että teki mieli syödä kaikki heti kerralla. Hihhi 😉OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa eihän se synttäri-illallinen oo mitään ilman jälkkäriä – eihän? 😉 Ja kun aamu aloitettiin kakulla niin nyt oli sitten vähän kevyemmän herkun vuoro elikkäs Roberts:in smoothie – tässä siis maidoton välipalavinkki kaikille! Mä ite lisäsin tän joukkoon vielä Hamppumaan hamppuproteiinia, mutta Robertsilta on tulossa kauppoihin myös proteiinipitoisia marjajuomia!  Kyllä sinne kauppoihin siis pikkuhiljaa alkaa rahkankorvikkeitakin löytymään 😉 Hahha!OLYMPUS DIGITAL CAMERARavintohan on liikuntaakin tärkeämpi tekijä kun puhutaan hyvinvoinnista ja terveydestä – jos ruokavalio on retuperällä ei liikunnastakaan saatava hyöty oo se kaikista paras mahdollinen 🙂 Se on kaikkien hyvä muistaa!

Ruokavalion ja ruoan laadukkuuden merkitys on korostunut ainakin mulle itselle kokoajan yhä enemmän ja enemmän – sen huomaa myös mun tänaamusesta kehityspostauksesta siitä, miten ruokavalion napsahdettua paikalleen on kroppakin ottanut sen oman muotonsa ja alkanut toimia kokoajan paremmin ja paremmin mun edukseni.

Hellikää kroppaanne hyvällä ja herkullisella ruualla – niin mä ainakin aion tehdä! Lisää messujuttuja tulossa vielä myöhemminkin, stay tuned 😉

<3 Aino

PS. Tässä vielä iltalukemista kaikille – takaan, että meette nukkumaan hymy korvissa 🙂 

2 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Höh ja missasin tuon gluteenittoman leivän siellä kokonaan.

    • Aino kirjoitti:

      Mullakin ois menny ohi, mutta Laitilan osaston leidi vinkkas mulle siitä – onneksi! Pakastin osan, joten tervetuloa kaffelle;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.