Hae
Aino Mäkelä

Kerran kesällä

Solo Sokos Hotel PaviljonkiViime kesänä vietin ihanan ystäväni, Tiian kanssa, pientä minilomaa Jyväskylässä. Kyseisellä kaupungilla on iso paikka mun sydämessä ja oon viettänyt siellä paljon aikaa viime vuosina – meinasinpa yhdessä välissä jopa muuttaakkin sinne. Onni onnettomuudessa jäin kuitenkin Helsinkiin, sillä onhan tästä paikasta kuluneiden vuosien aikana tullut mulle koti.

Jyväskylässä on kuitenkin aina ihana käydä ja kaupunki onnistuukin hurmaamaan mut viihtyisyydellään sekä kauneudellaan, unohtamatta kaikkia ihania muistoja jotka kaupunki mulle onnistuu tuomaan aina mieleen. Viime kesän reissulta sainkin taas lisää muistoja mukaani ja nauruntäyteinen kesäilta kaupungin valojen loisteessa nostattaakin hymyn mun huulille heti, kun edes ajattelen sitä. Aika onnekasta, eikös?

Solo Sokos Hotel Paviljonki Solo Sokos Hotel Paviljonki
Kaupunki on kaunis, mutta niin oli meidän majapaikkammekin – uusi, upea Solo Sokos Hotel Paviljonki. Hotellin viehättävät yksityiskohdat ja kaunis, tyylikäs huone pimennysverhoineen sai meidät lomalaiset tuntemaan itsensä erittäin hemmoteltuiksi! Yläkerran saunaosastolta avautuva näkymä Jyväsjärvelle kruunasi kokonaisuuden – suosittelen sitä jokaiselle väsyneelle matkalaiselle.

Solo Sokos Hotel Paviljonki Solo Sokos Hotel PaviljonkiTyylilleni uskollisena aloitin aamun reippaasti hotellin kuntosalilla, josta löytyi pelit ja vehkeet tehokkaaseen treeniin Halutessani olisin päässyt treenaamaan kuntosalin oman personal trainerin kanssa, joka on mun mielestä aika verraton ominaisuus hotellilta – wau! 🙂 Treeniominaisuus on yleensä yks niistä jutuista, joita hotelleissa arvostan ja se, että siihen on panostettu tekee muhun kyllä vaikutuksen.

Solo Sokos Hotel PaviljonkiSolo Sokos Hotel PaviljonkiSolo Sokos Hotel Paviljonki Solo Sokos Hotel PaviljonkiSolo Sokos Hotel PaviljonkiArvasko joku jo, että mitäs muuta mä hotelleissa arvostan? No hyvää aamupalaa tietty! Ja täällä sellanen kyllä oli. Erityisen hatunnoston saa tietysti erityisruokavalioiden huomiointi ja kaikessa oli kyllä merkit kohdillaan, gluteenittomien tuotteiden ollessa asianmukaisesti kupujen alla ja vieläpä täysin erillisellä pöydällä. JES! Tätä lisää 🙂

Kaikeankaikkiaan ”kaikettoman” ruokavalioni huomioonottaen en voi kun ylistää aamupalaa, jonka suhteen ei tarvinnut tehdä lainkaan kompromissejä. Suolaiselta puolelta löytyi hyvin tuoreita kasviksia ja vihanneksia, leikkeleitä sekä tietysi omaa suosikkiani eli kananmunia lähes jokaisessa mahdollisessa muodossaan. Jälkiruoaksi oli toki kaikenlaisia leivoksia, mutta mä valitsin hedelmiä siemenien ja pähkinöiden kera – mmmm, nam! Kahvikin oli herkullista ja se tarjottiin suoraan pöytiin, aika luksusta.

Solo Sokos Hotel PaviljonkiTyylikäs hotelli, mukava huone pimennysverhoineen, kuntosali personal trainereineen ja moitteeton aamupala. Hotelliyön jälkeen oltiin Tiian kanssa kyllä pelkkää hymyä vaan aina pitkälle seuraavaan päivään asti ja annettiinkin hotellille täydet viisi tähteä 🙂

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.