Hae
Aino Mäkelä

Öljyrakkaus – ihon pelastaja, miliumien tuhoaja

Tiedättekö, kun jostain asiasta syntyy sellainen itsestäänselvyys, että sen olemassaolon käytännössä tavallaan kuin vaan unohtaa? Mietitään nyt vaikka arkirutiineja – suihkussa käyntiä ja hampaiden pesua – molemmat tekee meille hyvää, mutta harvoin niiden hienoutta tulee hehkutettua. Hehhhe!

Just silleen mulle nimittäin kävi ja oon aivan täysin unohtanut kertoa teille yhdestä mun nykypäivän ruokavalion peruspilareista: Udo’s Choice Oil Blend -kasviöljyseoksesta. Mutta parempi myöhään entä ei milloinkaan, eikö totta? Kyllähän nimittäin teidänkin on jo vihdoin aika kuulla tästä!

Vai onko Udo’s teille jo entuudestaan tuttu?

Siitä asti, kun kävin Puhdistamon järjestämällä rasvaluennolla, oon käyttänyt Udo’sia joka päivä. Ihan joka ikinen päivä – mä jopa varta vasten laitoin lentokoneeseen matkalaukun ruumaan, että sain öljypulloni jouluksi mukaan Ouluun. Hahha! Mä oon siis menettänyt täysin sydämeni tälle öljylle sillä oon löytänyt siitä avun ongelmaan, jota vastaan taistelin vuosikausia –  nimittäin pintakuivaan ihoon. 

Rehellisesti sanottuna en ois koskaan uskonut, että oikeasti pystyisin niin säntillisesti jotain tuotetta käyttämään, mutta huomatessani Udo’sin kaikki positiiviset vaikutukset en vaan oo yksinkertaisesti päivääkään halunnut olla ilman!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAENNEN: Miliumien kehystämä, kuivakka punertava naama

Kymmenet eri naamarasvat, useat eri kosmetologikäynnit ja lukemattomat tuloksettomat google-vinkit kokeiltuani mä olin mun ihon suhteen lähes toivoton. Se oli toki aina ollut ihan siistin näköinen ja hyväkuntoinen, mutta pinnasta kuiva – sellainen, että ulkoapäin se näyttää hyvältä, mutta ei tunnu siltä. Enkä mä ikinä kosmetologeilta kehuja ihon kunnosta saanutkaan, vaan aina moitteita pinnan kuivuudesta! Hahha. Selkeimmiten se näkyi ulos varmasti miliumeina, jotka koristivat mun silmänympäryksiä runsaasti. Miliumithan siis on luufinnejä, joita esiintyy yleensä juurikin silmänympärillä johtuen ihohuokosten kireydestä ihon kuivuuden vuoksi.

Koskaan ennen luentoa en ollut ajatellut, että ongelmaa voisi lähteä lähestymään sisältä päin ja voi vitsit sitä riemun tunnetta, kun sen vihdoinkin tajusin! Ja samalla tunsin itseni myös vähän hölmöksi. Ihan luonnollistahan se on, että jos elimistön on väärällä tavalla rasvaton niin se näkyy myös ulospäin. Säännöllisellä Udo’s:in käytöllä oonkin saanut mun ihon ”rasvoittumaan” niin paljon, että miliumit ovat kadonneet lähes kokonaan! Myös ihon pintakuivuus on kadonnut ja pystyn olemaan hyvin ilman meikkiäkin, sillä naama ei vaadi suojakseen meikkikerrosta sillä iho ei enää kiristä eikä punota!

Lisäksi mä koen, että mun iho reagoi kaikkeen paljon paremmin. Nyt kun huokoset on paremmassa kunnossa, niin ne ei entiseen tapaan ”varastoi” sisälleen kaikkea moskaa vaan puhdistuu kuin itsestään – mustapäät onkin olleet aina mun toinen ongelma ja nykyään pääsenkin niistä entistä vaivattomammin eroon, onneksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJÄLKEEN: pehmeän kimmoisa ja eloisa iho eikä miliumeja ole enää kuin murto-osa entiseen verrattuna!

Mitä tää maaginen kasviöljyseos sitten tekee? Se parantaa veren rasvahappotasapainoa sisältäen juuri oikeassa suhteessa Omega 3 – 6 ja 9 -rasvahappoja. Jokaisen on tärkeää saada hyvänlaatuisia rasvoja edistämään elimistön kuntoa sekä toimintakykyä ja mä oon löytänyt itse Udo’sta oman lempparini. Mä itse syön sitä suoraan ruokalusikalla purkista – kahdesti päivässä – eikä maku oo mun mielestä edes kammottava, mutta öljy sopii myös loistavasti esimerkiksi salaatinkastikkeeksi!

Itseni lisäksi tiedän ainakin myös Sharonin sekä Eevin käyttävän Udo’sia.Niin ja kaiken tän hehkutuksen päätteeksi haluan vielä vinkata, että tätä maagisen ihanaa öljyä saa tilattua Terveyskimpan kautta nyt -45% alennuksella! Eli ei muutakuin tilausta menemään viimeistään sunnuntaina 1.6 ja kokeilemaan, sillä ette varmasti tuu pettymään. Mä itse hamstrasinkin jo omat varastoni täyteen, jotta öljy ei varmastikkaan pääse loppumaan – se ois nimittäin katastrofin paikka se, hahha.

<3 Aino

9 kommenttia

 1. Jonneli kirjoitti:

  Täytyypä vinkata ainakin siskolle, joka kärsii todella kuivasta ihosta. Itsellänikin on kyllä melko kuiva iho, ei pahitteeksi olisi minullekaan tuo öljy. Mikähän tuossa mahtaa olla se juju verrattuna esim. päivittäin käyttämiini Omegoihin, kookosöljyyn ja oliiviöljyyn verrattuna…?

  • Aino kirjoitti:

   Juu siis se ”juju” piilee siinä, että tuossa seoksessa on omegoita juuri oikeassa suhteessa mikä parantaa elimistön rasvahapposuhdetta laskien veren ”tulehdustilaa” 🙂 Eli usein just omegat on veressä epätasapainossa toisiinsa nähden. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, mä nimittäin ainakin yllätyin aivan täysin siitä kuinka koukkuun tähän jäin, hihhi! 🙂

 2. Piritta kirjoitti:

  Oih! Olen öljyjen suurkuluttaja niin sisäisesti kuin ulkoisestikin 😉 Rakastan pläträtä näiden kanssa. Tää olikin itselle uusi juttu ja menee ehdottomasti testiin.

  -Piritta
  http://piritta-headoverheels.blogspot.fi/

 3. Petra kirjoitti:

  Voi vitsit, mikä pelastus! <3 Mulla on myös pintakuiva iho ja oon yrittänyt kaikin konstein päästä miliuneista eroon, mut ne ei lähde… Ihanaa, mä kokeilen tätä, kiitos! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Kokeile ihmeessä! Siis mä kokeilin oikeesti ihan kaikkea ja tää oli eka keino, jolla oikeesti sain pysyvän tuloksen – kyllähän ne jotkut rasvat tuntui aina ekan viikon aikana hyvältä, mutta menetti sen jällkeen lähes poikkeuksetta tehonsa täysin.. 😀

 4. niina kirjoitti:

  Heippa! 🙂 saako tätä jostain kaupasta Helsingissä? Minullakin on paljon miliumeja ja olen kokeillut kaikkea… haluan niistä eroon! , kiitos etukäteen 🙂

 5. Kati Kiviniemi kirjoitti:

  MITÄ TEHDÄ JOS TULEE IHAN TOISEEN PÄÄHÄN. ULKOISIIN HÄPYHYYLIIN.
  ON LUUFINNI JA KIPEÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.