Hae
Aino Mäkelä

Uusi alku

RAWinto
Hip hei ja hellurei!

Hellät tunteet ja mitäs vielä 🙂 Meikäläisen blogitaival viettää kohta kolmevuotis synttäreitään ja nyt voikin kliseisesti todeta, että aika on kulunut kuin siivillä. Muistelen vieläkin kaiholla alkuaikoja, jolloin pysyttelin visusti näppiksen takana piilossa ja yritin pitää todellisen kirjoittajan salassa.. Ja tässä sitä nyt ollaan – julkisesti esillä, ylpeänä jokaisesta kirjoituksesta ja vahvasti omien sanojensa takana seisten.

Vuosien saatossa on kerennyt tapahtumaan kaikenlaista ja alkujaan laihdutusblogista ”DO IT” alkunsa saanut pienokainen kantoikin 2,5 vuoden ajan nimeä ”Get fit, stay healthy”, jonka halusin puolestaan kuvastavan terveellistä elämäntapaa osana aktiivista elämäntyyliä. Nyt kuitenkin kaipasin muutosta.

Luonnollisesti blogi elää kirjoittajansa mukaan ja näin ollen uusi nimi RAWinto onkin aivan briljantti! Siinä yhdistyy yks mun suurimmista intohimoista (ravinto) ja erityisesti raaka (RAW) sekä tietysti mun aito innostus, jonka avulla haluan inspiroida ihmisiä pitämään itestään hyvää huolta. Lisäksi musta tää kuvastaa tosi hyvin sitä suuntaa mihin oon kokoajan kovasti menossa, ravintovalmennusta ja päivä päivältä terveellisen ravitsemuksen ilosanoman levittämistä aina yhä laajemmalle 🙂

Uusi alku
Uusi nimi, mutta kujeet tulee todennäköisesti pysymään hyvinkin samanlaisina ja kirjoittelen jatkossakin kaikesta hyvinvointiin liittyvästä ja ihan lifestylestäkin. Ainoana muutoksena lupaan jatkossa panostaa blogiin aina vaan enemmän ja enemmän. Toki myös blogin ulkoasuun on tulossa pieniä muutoksia.

Oisko teillä toiveita/palautetta sen suhteen?

Innolla ja avoimin mielin nyt vaan sit syksyä kohden, jännä nähdä mitä kaikkea uutta ja kivaa se tuokaan sitten tullessaan. Kerrankin kun nyt on aidosti sellanen fiilis, ettei mulla oo siitä itselläkään yhtään mitään haisua. Aika ihanaa, todella ihanaa itseasiassa!

Aurinkoa,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

4 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Täydellinen nimi sun blogillesi!!! Onnea uuteen alkuun Aino! <3

  2. Eliisa kirjoitti:

    Nyt on kyllä osuva nimi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.