Hae
Aino Mäkelä

Jeee perjantai!!

Vaikka perjantait ei sinällään tunnu mulle enää samalta, kuin ennen (koska en omista säännöllistä viikkorytmiä. Perjantai voi olla mikä päivä vaan!) on se silti aina ihan yhtä ihana kun se tulee kohdalle. Varsinkin, jos on jotain kivoja suunnitelmia tiedossa, eikä lauantaina oo mitään kurjia velvotteita :)) Niinku tänään!

Kävin aamulla vesisateessa kaupungilla pörräämässä ja ostamassa itselle pari pipoa. Musta on näin vanhuuden myötä tullu kamala vilukissa, joten pipot on ihan must ja niiden hamstraus jokatalvinen harrastus :)) Tälläkertaa H&M:n miestenosastolta lähti mukaan kaks ihanaa uutta rakkautta, toinen beige tupsullinen kaveri ja toinen ahhh niin ihanan burgundyn värinen villapipo!

Minä ja mun uus pipo menossa salille, ei oikein tuo ihana väri erotu 🙁

Nyt mää tässä oottelen että kynsilakka kuivuu, jotta pääsen laittamaan naaman koreaksi ja suuntaamaan kaupungille illanviettoon! Viime viikonlopun rauhaiselon jälkeen tuntuu ihan kivalta vaihteeksi viettää perjantai-iltaa juopuneiden ystävien seurassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.