Hae
Aino Mäkelä

Hyvän mielen Joulu

Hyvän Mielen JoululoungeRakastan Joulua. Rakastan viettää aikaa yhdessä perheen ja läheisten kanssa, hiljentyä keskittymään siihen kaikista oleellisimpaan: huolettomaan yhdessäoloon. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä arvokkaampaa se minulle on.

Kuitenkin juhlalla on myös toinen puoli, se mistä en niin välitä. Älytön lahjojen hamstraaminen ja järkyttävä kulutus. Lahjojen suhteen ollaan yhä vaativampia ja niihin kulutetaan yhä enemmän rahaa. Sen vuoksi teinkin jo muutama vuosi sitten päätöksen etten halua lähteä siihen mukaan. Joulu merkitsee mulle enemmän. Haluan kuitenkin osoittaa välittäväni ja antaa omastani niille, jotka aidosti tarvitsevat.

Hyvän Mielen JoululoungeAina Joulun aikaan oonkin lahjoittanut omat joululahjarahani hyväntekeäisyyteen, mutta tänä vuonna musta tuntuu että saan tehdä vielä jotain enemmän. Saan antaa lahjan, joka tulee tarpeeseen – ja myös sulla on mahdollisuus samaan!

Hope Ry nimittäin avasi eilen Hyvän Mielen Joululoungen Itäkeskukseen. Loungeen voi jokainen viedä oman lahjansa lapsille, joiden lahjatoiveita on myös kuultu – lahjatoiveita, jotka mykistivät allekirjoittaneen. Oikean kokoiset sukat, suklaalevy,kampaajakäynti, lahjakortti kahvilaan. Näihin toiveisiin kykenee jokainen vastaamaan <3 Lahjatoiveet löytyvät loungesta lasten toivepostikorteista, joihin voi kirjoittaa myös omat terveiset lahjan saajalle.

Hyvän Mielen JoululoungeTavoitteena on kerätä yhteensä 1000 lahjaa vähävaraisten perheiden lapsille ja me yhdessä voidaan tehdä siitä totta! Meillä jokaisella on mahdollisuus tehdä toiselle ikimuistoinen Joulu ja ainakin mua ilahduttaa ajatus lapsen vilpittömästä ilosta 🙂

Lounge on avoinna 28.11-13.12 arkisin 14-20, lauantaisin 9-16 ja sunnuntaisin 12-16.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Helena kirjoitti:

    Mahtava postaus, tästä ei voi kuin tykätä. On aivan ihanaa, kuinka paljon tälläiset kampanjat ovat yleistyneet viime vuosina. Paljon mieluummin tähän rahansa pistää, kuin johonkin täysin tarpeettomaan roinaan. Ikeassa viimeksi käydessäni törmäsin heidän kampanjaansa, jossa sai lahjoittaa ostamansa pehmolelun myös vähävaraisille lapsille. En tullut ajatelleeksi oliko kyseinen kampanja Joulun tiimoilta, vai ihan ympärivuotinen.

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Täysin samaa mieltä! Ja ihana tuo Ikeankin juttu, oon myös kuullut siitä mutten minäkään muista oliko kyse joulukamppiksesta vai miten 🙂 Oli miten oli, ihana ajatus sekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.