Hae
Aino Mäkelä

Vegan Restoran V

Vegan Restoran V Vegan Restoran V Vegan Restoran VKäytiin reilu kuukausi takaperin ystävän kanssa humputtelureissulla Tallinnassa, siis aivan ilman mitään sen kummempaa syytä. Aurinko paistoi ja päivä oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut, sillä onnistuin löytämään itselleni farkut yli puolen vuoden etstintöjen jälkeen – aikamoinen saavutus, etten sanois!

Farkkujen lisäksi tehtiin myös muita löytöjä, sillä käytiin lounaalla paljon hehkutetussa Vegan Restoran V:ssä. Kehujen mukaan ruoka oli edullista ja menu huolellisesti suunniteltu sisältäen toinen toistaan houkuttelevampia annoksia, huomioiden myös gluteenittomat asiakkaat.

Söin alkupalaksi punajuuriravioleja cashewjuustolla ja pääruoaksi valitsin mustapapupastaa tofun ja kasviksien kera. Napakymppi! Olisin vielä toivonut saavani jälkkäriksi raakakakkua, mutta valitettavasti sitä ei ihan aina ole tarjolla – kuten juuri tuona maanantaina. Ilman jälkkäriäkin olin kyllä tosi tyytyväinen ja vatsa oli niin täysi, että liekkö sinne olis edes mitään mahtunutkaan 🙂

Sijaintinsa puolesta ravintola oli mielestäni tarpeeksi syvällä Tallinnan Vanhassa kaupungissa, jotta ihan jokainen turisti sinne ei vahingossa eksy. Paikallisia ravintola tosin oli pullollaan, joten suosittelen varaamaan pöydän ennakkoon jos haluaa varmasti saada pöydän – ainakin, jos on lounasaikaan liikkeellä.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Tiina / Parempia polkuja kirjoitti:

    Nam! Olen myös käynyt tuolla, ja ruoka todellakin oli hyvää ja kaunista 🙂 Ravintolan molemmin puolin Rataskaevu-kadulla on myös tosi hyvät ja tunnelmalliset raflat 🙂 Toisen nimi tais olla kadun mukaisesti Rataskaevu 16, tms.

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Joo, itseasiassa mun kaveri suosittelikin mulle just tuota Rataskaevu -raflaa 🙂 Pitääkin käydä siellä seuraavalla Tallinnan visiitillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.