Hae
Aino Mäkelä

Progress

Hassua, tuo vasen jalka vihoitteli vielä äskenkin vesijumpassa. Yleensä ikinä mitkään lihassäryt tms ei mua siellä vaivaa, mutta tää oli poikkeus. Täytyy varmaan nyt ottaa loppuviikko vähän iisimmin ja kattoa mihin suuntaan tuo lähtee kehittymään. Toivottavasti parempaan päin 🙂

Nappasin aamulla ennen lenkille lähtöä ”edistymis”kuva, kun olin jotenkin niin tyytyväinen peilikuvaani. Kyllä ne vatsalihakset pikkuhiljaa alkaa tulla esiin tuon kesällä hommatun röllön alta, jeee!! 🙂

Tänään aamulla ennen lenkkiä 🙂
3.9 aamulenkille lähdössä…

Kyllä mun oma silmä ainakin huomaa jonkinmoista edistystä siihen haluttuun suuntaan 🙂

AINIIIN! Mun treenaaminen on ollut nyt viimeaikoina vailla tavotteita. En halua fitnessmallin mittoihin, enkä tähtää maratonille tms… mutta aina on hyvä kuitenkin olla tavotteita, eikö?! Joten mun tavotteena on saaha nuo viimesetkin rippeet jenkkiksistä katoamaan. Ilman aikarajaa, muahhhahaaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.