Hae
Aino Mäkelä

Helppo gluteeniton proteiinipannari

Viikonloppuna nautiskelin kiireettömyydestä ja vapaan viikonlopun rentoudesta. Siitä että sain tehdä kaikkea mitä halusin ja olla myöskin tekemättä yhtään mitään! Mä treenasin, näin ystäviä, lepäsin, kokkasin mielettömän hyvää ruokaa, join glögiä ja tein opiskelutyönä useamman koirahieronnan.

Mutta se mikä oli viikonlopussa ihaninta, oli hitaat aamut. Tein ihan mielettömän hyvää proteiinipannaria ja nautiskelin sitä aromikkaan vastapaahdetun kahvin kanssa. Koska pannarireseptiä kyseltiin jo Instagramin puolella, niin halusin jakaa sen myös tänne bloginkin puolelle – ehkä se onnistuu kruunaamaan jonkun toisenkin täydellisen aamun!

proteiinipannari

4 kananmunaa
2 banaania
1,5 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vaniljaheraproteiinia
1 tl leivinjauhetta
1 dl vettä/kauramaitoa
ripaus merisuolaa

Sekoita kaikki ainekset blenderissä tasaiseksi. Kaada uunivuokaan tai -pellille ja paista 200° uunissa 15-20min .

Rentouttavaa alkavaa viikkoa,
<3 Aino

TERVEELLISIÄ RESEPTEJÄ:
Täyteläinen lakritsikaakao / Paremmat vohvelit / 7x smoothieresepti

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.