Hae
Aino Mäkelä

Paras, parempi, superisti parhain

Elämä on aika siistiä. Itseasiassa se on ihan älyttömän siistiä! Musta on niin ihana herätä aina aamuisin ja tajuta, että tänään mä voin tehä just niitä juttuja joita haluan ja vielä parempi: sellasia juttuja, jotka tekee mut onnelliseksi ja elinvoimaiseksi.

Oli kyse sitten mistä tahansa, pääsääntöisesti meillä on vara vaikuttaa kaikkeen mitä meidän kehossa tapahtuu. Se miten rytmitän mun päiväni ja millaisia ärsykkeitä itselleni annan vaikuttaa siihen, kuinka hyvin illalla nukahdan. Nukahtamisen lisäksi tietysti mun nukkumisolosuhteet vaikuttaa siihen miten laadukasta ja levollista uni on eli kuinka hyvin mä päivästä palaudun. Ja kaikki tää luonnollisesti vaikuttaa siihen miten virkeänä herään uuteen päivään.

Loogista, eikös? 😉

Biohacker summit
Vaikka elämä tapahtuukin just nyt ja tässä hetkessä vaikuttaa meidän valinnat luonnollisesti aina seuraaviin tapahtumiin. Miksi ei sitten elettäis niin, että meillä ois joka päivä mahollisuus olla oman superversio itsestämme? Energisiä, elinvoimaisia, innovatiivisia, inspiroivia, hymyilevän aurinkoisia? Syötäis sellasta ruokaa, joka tukee meidän terveyttä ja liikutettais meidän kroppaa tavalla, josta se voimistuu ja saa energiaa. Haastettais meidän aivoja uusin ärsykkein ja öisin annettais koko mahtavalle organismille mahdollisuus palautua ja vahvistua, jotta seuraavana päivänä pystyttäis taas juttuihin joihin ei aiemmin pystytty.

Mulle elämä on parhaimmillaan just sitä. Itsensä kehittämistä. Haluan olla terve ja hyvässä kunnossa, haluan toteuttaa haaveitani ja toteuttaa villimmätkin unelmani. Ennenkaikkea tahdon aamulla herätä virkeänä ja loistaa päivän energisyydelläni, sillä sen avulla tuun pääsemään eteenpäin – just siihen suuntaan mitä tahdonkin.

Kun pienillä teoilla vaikutat elämäsi eri osa-alueisiin huomaat yhtäkkiä kuinka jaksat paremmin töissä, et hermostu lasten kanssa kauppajonossa ja saat treeneissäkin parempia suorituksia aikaan. Mä omalla tavallani aina haluankin rohkaista teitä näihin pieniin valintoihin ja kerron jokaisesta pienestä oivalluksesta, kun niitä omalle kohdalle osuu sillä just ne pienet jutut on niitä, jotka tekee mut äärettömän iloseksi.

Tätä kaikkea voidaan kutsua myös Biohakkeroinniksi ja vaikka sana hassulta kuulostaiskin niin veikkaan, että jokainen teistä sitä omalla tavallaan harrastaa ja ennenkaikkea saa siitä iloa itselleen! Suomessa biohakkeroinnin uranuurtajia ovat monellekkin tutut Olli Sovijärvi, Teemu Arena ja Jaakko Halmetoja, jotka ovat kirjoittaneet kirjasarjan ”Biohakkerin käsikirja”, jonka ilmaisen Uni -osion lataamista suosittelen jokaiselle.

Biohacker summit
Ilokseni voin kertoa, että omien biohakkereidemme lisäksi Suomeen saapuu 24.9 liuta inspiroivia ja suorastaan neroja vaikuttajia maailmalta Helsingissä järjestettävään Biohacker Summittiin. Yritin listata puhujakaartista omia suosikkejani joiden puheenvuoroja odottaisin eniten, mutta se on lähes mahdotonta.. Uskon, että tuun saamaan jokaisesta puheenvuorosta uusia näkökulmia ja oivalluksia, joiden kautta pystyn taas oppimaan lisää itsestäni ja ennenkaikkea siitä, kuinka voin voida vielä entistä paremmin.

Ja tiedättekö mikä on parasta? Saan tarjota teille, ihanat lukijani, liput Biohacker Summitiin -40% alennuksella! Voitte lunastaa tarjouksenne TÄMÄN LINKIN kautta 🙂

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä tulee mun kanssa inspiroitumaan! Nyt alan biohakkeroimaan itseni siihen kuntoon, että selviän huomisista häistä ja ennenkaikkea sunnuntaina odottavista kummitytön syntymäpäivistä kunnialla. Hehhe – kyllä vaan, mahdolliseen dagen efteriin ja siitä selviytymiseenkin voi vaikuttaan kunhan vaan tietää mitä tekee 😉

Ihanaa viikonloppua,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

KUVAT: Ella Elers

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.