Hae
Aino Mäkelä

KesäVoimala

KesäVoimala – nyt se on ohi. Tänään oli vesisateessa viimeiset treenit rannalla, eikä meitä taaskaan päästetty helpolla. Ensin lämmiteltiin kiven heitoilla + thrustereilla + sivu slämmeillä ja lopuksi oli edessä cooperin testi. Eikä tietenkään mikään lälly peruscooper, vaan 6x 1,5minuuttia säkin vetämistä hiekalla + 0,5minuuttia burpeeita 😉 Huh, tehkääpä perässä!
Kokonaisuudessaan oon tosi tyytyväinen KesäVoimalan treeneihin. Mäkitreeniä, treeniä hiekalla, tabataa, lihaskuntoa, juoksua, hiittiä… jokaisen treenin jälkeen tunsi todellakin tehneensä ja muutaman kerran lounaskin yritti tulla moikkaamaan. Helpolla meitä ei päästetty kertaakaan, vaan kannustettiin aina kierros kierrokselta ja treeni treeniltä haastamaan itsensä uudestaan.
Valmentajat Voimalassa on parasta laatua ja en voi kiittää tarpeeksi kaikista neuvoista ja tsempistä mitä kesän aikana sain. Koen kehittyneeni treenaajana niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella. Tietoisuuteni treenaamisesta ja kropan toiminnasta on kasvanut tekemisen kautta – se on yksi toiminnallisen treenin hienoimmista puolista! Ryhmässä treenaamisessa on oma hienoutensa – on pakko tehdä kaikkensa ja yrittää loppuun asti, sillä ei vaan pysty luovuttamaan. On pakko yrittää olla parempi kuin kaikki muut, tehdä yksi toisto kaveria enemmän. Jos joku juoksee edellä ainoa tavoite on ottaa se kiinni. Näissä treeneissä kilpailuvietistä oli paljon hyötyä ja saankin kiittää loistavassa kunnossa olevia treenikavereita omasta kehittymisestäni.

Ryhmähenki Voimalassa on myös loistava – jokainen tsemppas toisiaan, neuvoi ja kannusti. Vaikka koskaan aiemmin en ollut näiden ihmisten kanssa treenannut tunsin heti olevani osa porukkaa. Se oli ihan mahtavaa 🙂
Jos vaan Ouluun jäisin niin alkaisin varmasti treenata Voimalassa vakituisesti – niin mahtava porukka, ammattitaitoiset valmentajat ja hienot puitteet sieltä löytyy! Kaikki joilla on mahdollisuus ja kiinnostusta toiminnalliseen treenaamiseen niin käykää ihmeessä tutustumassa. 24.8 Voimalassa on muuten avoimet ovet ja vartin mittaisia treeninäytteitä, joten sinne vaan kaikki 🙂

Kuvat lainattu Voimalan Facebook-sivuilta ja ne on otettu pitkin kesää treeneistä. Olihan meillä näköjään auringonpaisteisia rantsutreenejäkin, vaikka tänään tuntui että aina on vaan satanut.. 😉

2 kommenttia

  1. emilia kirjoitti:

    MÄ NIIN KÄYN KOKEILEEN TÄTÄ! Tohon avoimien ovien juttuun en ehdi, mutta vaikuttaa kyllä niin hyvältä (tai siis kamalalta :D) että kyllä muuten tehoaa, wuhuu! Ja kiitos vaa hei itelles siitä perjantain lenkistä, oli huippua :)<3

    • Aino kirjoitti:

      Ehottomasti meet, sullahan ei oo ees pitkä matkakaan sinne 😉 Ja kiitos itelles, pitää ottaa uusiksi!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.