Hae
Aino Mäkelä

Viikon päästä..

Aamulenkin fiiliksiä, Jyväskylässä on aika kivaa <3

.. Mä oon valmistunut koulusta! Kouluvuosi on ohi. Oon vapaa! Työharjoittelukin on ohi ja se kyllä vähän harmittaa – mun asiakkaat on nimittäin niin ihania.

.. Asun mun uudessa kodissa. Pääsen vihdoinkin omaan kotiin ja sen rauhaan – pois Kallion vilskeestä ja kolkosta asuntolasta.

.. Oon tehnyt aamulenkin uusilla kulmilla. Ihanissa maastoissa seikkaillen ja luonnosta nautiskellen! Toivottavasti auringon paisteessa, hihhi.

Sitruuna-lakritsimoussea <3

.. Oma koti tarkoittaa sitä, että mulla on myös oma keittiö! Ja ruokapöytä! Ja se KEITTIÖ! Mitä se tarkottaa? No sitä, että pääsen kokkailemaan ja sotkemaan niin paljon kuin jaksan ja haluan.

.. Mä oon myös taas vastuussa omista syömisistäni. IHANAA! Vaikka hullulta varmaan kuulostaa niin voi vitsit mä ootan, että saan suunnitella ja valmistella mun ateroita, pakkailla niitä bokseihin ja kuljetella niitä mukanani missä ikinä menenkin. Just sellasta ruokaa mitä mä haluan, minkä maun oon saanut itse päättää ja mikä tekee mulle hyvää.

Eilen koin taas onnistumisentunteita telinevoikkaillessa ja päälläseisontaa treenatessa! Ne pienet ”ahaa-elämykset” on ihan parhaita ja opettaa ihan älyttömästi – kyllä musta vielä taitava tulee, hahha 😉

.. Oon vihdoin kahden vuoden unelmoinnin jälkeen alottanu crossfitin! Se tapahtuu itseasiassa jo ens keskiviikkona – mun uudet paljasjalkakengät ja kompressiosäärystimet onkin jo testiajettu ja ne oottaa kuumeisesti käyttöön pääsyä, hihhi.

.. Todennäköisesti valmistelen sunnuntain brunssia. Kesän ekaa aamubrunssia! Aion viettää joka sunnuntai brunssin hyvässä seurassa ja hemmotella ihmisiä mitä erikoisemmilla, mutta sitäkin terveellisimmillä, herkuilla. 

Ihana aamupalaveri loistavien naisten ja siistin projektin parissa – Monna, Maiju ja Hanna kyllä pitää huolen siitä, että mulla ei käy kesällä aika pitkäksi 😉 Hihhi!

Viikon päästä mulla kääntyy siis yksi uusi sivu elämässä – oon niin innoissani ja onnessani, etten malta pysyä housuissani. Onneksi ei tarvikkaan, sillä näillä keleillä on ihan OK olla ulkona bikineissä.. Se mitä kaikkea kivaa kesä tuo tullessaan niin en vielä tiedä enkä aio siitä mitään stressiä ottaakkaan.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille – mä taidan nyt jäädä tänne Jyväskylään hetkeksi tarkoitettua pidempään fiilistelemään mun tulevan kotikaupungin meininkiä, hihhi! Kaikki postauksen kuvat on instagramista @makelaino ja sinne lisäilen myös fiiliksen mukaan kaikkea siistiä kuluvilta päiviltä.

Aurinkoa ja lämpöä,
<3 Aino

4 kommenttia

 1. riikka / workoutofmyday.gougou.fi kirjoitti:

  Miten ihania kuvia! 🙂 Aloitatko siis Jyväskylässä crossfitin? Tuutko meiän salille, Kankaalle?

 2. Aino kirjoitti:

  Hihhi kiitti! Siis apua, mä siis muutan nyt kesäksi Munkkiniemeen eli en ihan vielä Jyväskylään 😀 Just tajusin et tuostahan voi saaha hassun kuvan – Jyväskylään tuun sit koulun perässä 😛

  • riikka / workoutofmyday.gougou.fi kirjoitti:

   Aa no mä jo vähän mietinki että mitäs mitäs, kun en oo sun aikaisemmista jutuista tällaisesta lukenut mitään! 😀 Mutta kerrohan sitten fiiliksiä crossfitista ja kovasti tsemppiä pääsykokeisiin! 🙂

   • Aino kirjoitti:

    Hihhi! Joo ehottomasti kerron 😛 Ja kiitos paljon, kyllä tässä on nyt kova loppukiri päällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.