Hae
Aino Mäkelä

#Beachlife

Miraflores

Miraflores

Miraflores

Miraflores

Miraflores

Miraflores

Anteeksi – mun oli ihan pakko tulla kiusaamaan teitä vielä vähän näillä kuvilla Mirafloresista ja kertomaan, että tää päivä oli ihan täydellinen! Aamu alkoi taas pilvisenä, mutta aika pian aurinko alkoi porottamaan täydeltä taivaalta ja tajusin että mulla on aivan liikaa vaatetta päällä..

Koska oli kansallinen vapaapäivä ja kaikki paikat joissa oisin voinut haluta käydä oli luonnollisesti kiinni, mä päätin suunnata rannalle nauttimaan auringosta ja vilvoittelemaan mereen – luojan kiitos se on täällä Mirafloresissa mahdollista! Mun suunnitelma oli ilmeisen hyvä sillä sen oli keksinyt aika moni muukin ja rannalla olikin paljon surffareita, lapsiperheitä ja muita paikallisia meidän turistien joukossa ja fiilis oli paikalliseen tapaan rennon letkeä.

Ihastuin rannan fiiliksen niin paljon, että mun oli illalla ihan pakko palata sinne katsomaan auringonlaskua. Meri mylvi ja aallot paiskautui rantakivikkoon suurella voimalla kastellen meidät, jotka oltiin kokoonnuttu fiilistelemään sitä taianomaista hetkeä. Ja sitä se tosiaan oli – meren pauhatessa nimittäin unohdin ihan täysin olevani suurkaupungin laidalla.

Kuten kuvistakin voi päätellä, ja etenkin viimeisestä, täällä on todella helppo hymyillä.

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.