Hae
Aino Mäkelä

Treenikassin sisältö

Eräs lukija toivoi postausta treenikassini sisällöstä, joten sen innoittamana päätin esitellä teille mitä mulla oli tänään aamulla salilla mukana 🙂

Eli ihan perus juttuja – avain salille sekä kortit potkunyrkkeilyyn ja kaupungin liikuntapaikkoihin, sykemittari, soitin, treenihanskat, pyyhe, juomapullo ja kengät. Tänään oli poikkeuksellisesti mukana noita Maximin tuotteita – eli energiapatukka ja palautusjuoma, niiden tilalla olis normaalisti banaani ja sheikkeri 🙂

Tänään siis ennen treeniä testailin tuota Maximin Energy Bar:ia ja palautusjuomana nautin Recovery Drink:in, jotka sain Buzzadorin kautta eilen testiini. Ja voi vitsit miten herkkuja nää oli!! Voiko mulla kehittyä näiden kautta makenahimo takaisin?! 😀 Apuaaaa…!

Enkä tiiä, että johtuko se tuosta herkkupatukasta vai mistä, mutta mulla oli salilla kyllä ihan älyttömästi virtaa! Teinkin perus etureiskat+vatsat reeniin lisäksi paaaljon lisää vatsoja unohtaen ihan täysin, että tänään on torstai 😀 Eli potkispäivä..hahha, toivottavasti mun maha antaa mulle tän kaiken rääkin anteeksi.

Nyt mä rupean kirjoittamaan mun viimeistä oppimistehtävää puhtaaksi. Oon nyt kaks päivää sitä tehnyt ja kamalaa, kuinka vaikealta se tuntuu. Lukeminen on niin ihanaa ja helppoa, rakastan oppia uutta ja voisinkin istua nenä kiinni kirjassa vaikka koko päivän. Mutta kirjoittaminen.. se vaan jotenkin ei suju ihan samalla flowlla. Muilla samoja ongelmia opiskelun kanssa? 😀

Ja päivän paras hetki – tiukan salitreenin jälkeinen aamupala. Tänään panostin kunnolla ja nautiskelin omenalettuja maapähkinävoilla, kookospuuroa banaanilla ja vielä smoothien 🙂 Namnam, kyllä jaksoi!

12 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ui kookospuuro kuulostaa namilta! Missä muodossa se kookos oli?

 2. Anonymous kirjoitti:

  Kookospuuro, sounds like heaven <3 Oletko jakanut ohjeen täällä jo? :)Emmi

  • Aino kirjoitti:

   Oli kyllä herkkua! En oo jakanut täällä, kun tänään vasta sitä ekaa kertaa itekki tein hahha 🙂 Voisin ens viikolla postailla ohjetta!

 3. Rita kirjoitti:

  Hei ihana postaus 🙂 Vissiin oot tykännyt potkunyrkkeilystä? Harmittaa, kun sitä ei voi täällä harrastaa 🙁 Tai no, sitäKÄÄN.. Mutta oli mulla ihan oikeakin kysymys – mitä maapähkinävoita käytät? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Joo, tykkään siitä ihan hirveästi. Aivan ihanaa rääkkiä, saa vetää itsensä aivan loppuun asti – olo on ihan tajuton sen jälkeen 🙂 Ja ihan perus lähikauppatavaraa, Amonan 95% maapähkinävoita mulla on tällähetkellä kaapissa!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Ei liity juttuun mutta mitä mieltä oot h&m:n (kolmannessa kuvassa päälläsi) urheilutopin laadusta? Oon ite harkinnut usein kyseisen topin hankintaa. Kuinka tukevat sun mielestä on ja kestääkö hyvin käyttöä ja pesua? Onko mielestäsi ylipäätään merkkiurheiluvaatteiden ja halvempien tuotteiden laadulla ja ominaisuuksilla suurta eroa? Ihanaa jos viittit vastata mun materiaalisiin kysymyksiin 😀

  • Aino kirjoitti:

   Mulla on tosi monia edullisia treenivaatteita, jotka on mun mielestä ominaisuuksiltaan jopa parempia entä mun monet kalliimmat ostokset. En siis vanno minkään merkin nimeen, vaan laatuun ja materiaaliin :)Mutta toi treenitoppi.. Se oli alussa ihan jees, mutta mun mielestä se on kyllä pesussa kärsinyt ja menettänyt pitoaan:/ Ja väriä, se oli ennen paljon kirkkaampi. Toki se on mulle koon liian iso, pienempänä varmasti tukisi edelleen ihan hyvin:)

  • Anonymous kirjoitti:

   Okei kiitti vastauksista! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   No problemos, aina saa kysyä niin vastailen kyllä parhaani mukaan! 🙂

 5. Anonymous kirjoitti:

  Oonko AIVAN mielettömän törkeä jos esitän yhden pyynnön koskien sun blogin käytettävyyttä/ulkoasua? Sellainen arkisto-widget tonne sivulle/alas/jonnekin, tykkäisin selata vanhempiakin postauksia sieltä täältä läpi mutta koko blogin selailu on vähän turhauttavaa :/ Olisko mahdollinen? 🙂

  • Aino kirjoitti:

   No et todellakaan oo, mielipiteet ja toiveet on aina tervetulleita! :)Mulla on ollu tarkoitus lisätä se, kun muutkin on sitä pyytäneet, mutta en vaan oo ennättäny vielä:/ Laitan sen heti ekana ens viikolla, lupaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.