Hae
Aino Mäkelä

Vaikka läpi harmaan kiven – Kehokuuri 7/28

Tshihhihhiiii, se ois eka neljännes Kehokuurista ohi! Ja samalla se rankin osuus eli valkoinen viikko.. tai niin ne muut ainakin väittää 😉 Viikko meni aivan älyttömän nopeasti enkä millään meinaa uskoa, että huomenna on oikeasti jo maanantai!

Määrätietoisuus on kaikissa projekteissa aina kaiken A ja O – jos jotain oikeasti haluaa, on sen vuoksi valmis myös tekemään töitä. Jos jossain vaiheessa tekee mieli luovuttaa kannattaa miettiä, miksi edes ylipäätään lähti leikkiin mukaan? Silloin se motivaatio yleensä tulee takaisin ihan itsestään 😉 Mun Kehokuurille meinas tulla seinä vastaan parikin kertaa viime viikon aikana ihan vaan oman huonon valmistautumisen vuoksi, mutta päättäväisyydellä ja huipun valmentajan avulla niistäkin kuopista selvittiin! 

Mä oon pitkään elänyt hyvin Kehokuurimaisesti, joten mitään kovin ihmeellistä raportoitavaa mulla ei viime viikolta ole. Viimekeväisen puhdistusruokavalion jälkeen ei kropassakaan hirveästi mitään ylimääräistä kuonaa edes taida olla 😀 Mitä nyt kesällä tuli syötyä ja juotua vähän mitä sattuu…

Odotin tietty kaikenlaisia kamalia päänsärkyjä sun muita kehon ”puhdistusreaktioita”, mutta aika vähällä pääsin. Jollain tavalla petyin hieman, mutta oikeastihan se kertoo vaan siitä, että mun kropassa on ollu kaikki aika mallillaan 😉 Nyt syksyllä tosin mun kroppa rupes taas reagoimaan aika vahvasti kaikkeen epäsopivaan ruokaan. Ensin alkoi närästys ja tiesin mihin se tulis johtamaan, ellein tekis asialle jotain ennakkoon.. joten tässä sitä ollaan! 

Aamudrinksun jälkeinen korvafläsäri :P

Aamudrinksun jälkeinen korvafläsäri 😛

Itseasiassa oon keskiviikosta asti yskinyt kurkusta ylös kivoja limaklönttejä (anteeksi ällöttävä mielikuva) ja veikkailempa hyvin vahvasti, että se on just sitä kun ne kaikki nikotiinimömmöt sun muut myrkyt sieltä nousee ja hengitystiet sekä keuhkot puhdistuu! Jeeee 🙂

Ja myös se vaikein juttu, eli viikko ilman treenejä, sujui yllättävän helposti! Keksin kaikkea muuta kivaa tekemistä ja treffailin paljon kavereita, joten mikäs siinä oli ollessa 😀 Sain samalla vierestä katsoa kun kaverit herkutteli suklaalla, leipoi omenapiirakkaa, nautiskeli noutoruokaa ja sen sellasta.. Purkastakin jouduin kieltäytymään, hahha! Joidenki mielestä tätä vois jo kutsua itsensä kiusaamiseksi.

Hamstrasin herkkuja odottelemaan kuurin loppumista - 21päivää ja sitten herkutellaan :P

Hamstrasin herkkuja odottelemaan kuurin loppumista – 21päivää ja sitten herkutellaan 😛

Mulla ei oo ollu missään vaiheessa nälkä eikä syöminen oo tehnyt pahaa, joka on joillain kuurilaisilla ollu ongelmana. Kokkailu on ollu kivaa kun on saanu miettiä miten tekis tylsästä ja tavallisesta jotenkin tosi hyvää ja herkullista 😉 Ja oonkin löytänyt uuden rakkauden, nimittäin cajunmausteen. Ihan superhyvää!

Sekä maku- että hajuaisti on ollu mulla viimepäivinä hyvinkin voimakkaina. Kaikki ihanat mausteet ja yrtit on hemmotellu mun makuhermoja ja pitäny huolen siitä, että en pääse kyllästymään pelkän protskun jauhamiseen 😉 Ja ahhh entäs ne tuoksut? Suklaa, uunituoreet sämpylät, kämppiksen maksalaatikko uunissa.. siis ihan kaikki! Valitettavasti sama on pätenyt myös niihin ällöttäviin hajuihin, joihin oon törmänny 😀

Yksinkertaisen hyvää - kanelissa ja kookosöljyssä paistettu munakas <3

Yksinkertaisen hyvää – kanelissa ja kookosöljyssä paistettu munakas <3

Tiistaina ja keskiviikkona olo oli ajoittain kuin aivokuolleella, mutta onneksi vain hetkittäin ja koulussakin oppi tarttui hyvin päähän, vaikka keskittyminen välillä tekikin vähän tiukkaa. Ja sehän voi johtua täysin muustakin, entä kuurista ;D Muuten on välillä ollu vähän turhan energinenkin olo ja osittain tosi levoton – kaikenlaisia ideoita on pyöriny päässä tuon tuosta ja monet suunnitelmat onkin saaneet tuulta purren alle ihan tuosta vaan, hih! Iltaisin onkin sitten  väsyttänyt aina tosi paljon ja oonkin nukkunut melkeen 10tunnin yöunia 😀 Mutta oompahan päässyt eroon mun silmäpusseista, hahhah.

Lihakset on ajoittain tuntunu siltä, kuin ois kovakin treeni ollu takana. Ne on siis ihan poikki ja eihän se oo mikään ihmekkään, kun hiilarivarastot on ihan tyhjät 🙂 Täysin luonnollista siis. Siltikään en oo kertaakaan tullu ratikalla töistä kotiin tai ottanut hissiä portaiden sijasta – sisulla on menty etiäppäin, hihhi!

Tälläsissä merkeissä mun koulutehtävä valmistuu.. tai sitten ei 😀

Täytyy kyllä antaa kaikki kiitos mun Sadulle, parhaalle valmentajalle ikinä <3 Mä siis en oo mikään helpoin valmennettava kaikkine typerine kysymyksineni sillä mun perfektionistin luonne on noussut tän kuurin myötä esiin – en halua tehdä pienintäkään virhettä vaan kaikki pitää tehdä just eikä melkeen oikein 😉

Mutta nyt on lisää fitskuja hommattu ja valmistauduttu huomenna starttaaviin vihreisiin viikkoihin, jeijjj! Ja tiiättekö te mitä!? Mä pääsen taas treenaamaan! Jeejeejeee, voi että ihminen voi olla pienestä iloinen. Treenimotivaatio on noussut pilviin viime viikon aikana ja oonkin suunnitellu tulevalle viikolle hyvät salitreenit, joissa hiki virtaa ja fläsä palaa. Ahhhh, ihanaaaaaaa!

PSSST! Sellaisen ”Kehokuurin muutospostauksen” eli konkreettisia kuvia, senttejä ja kiloja saatte sitten kun kuuri on kokonaan ohi. Ei nuolaista vielä ennenku tipahtaa vaan maltilla loppuun saakka ensteks, hih 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.