Hae
Aino Mäkelä

#disconnect

JuhannusJuhannusJuhannusJuhannusKuinka paljon saan fiilistellä ja hehkuttaa, kuinka kiva Juhannus meillä oli? 

Kuvat puhuu jo onneksi aika paljon puolestaan – tässä tosin on vain murto-osa lähes 700 ruudusta, joita kolmen päivän aikana kamerallani nappasin – mutta lyhyesti tiivistettynä mun Juhannus kuulostais aika pitkälti tältä: mökki täynnä elämää ja iloa, maha täynnä hyvää ruokaa, upea luonto, kuuden tunnin vaellus sääskensyöttinä, motivoitunutta treenaamista ja rentoilua.

JuhannusJuhannusJuhannusJuhannusKolmen päivän aikana kerkesi tapahtua paljon. Mä uskon, että osittain myös siksi ettei mulla ollut mökillä mukana lainkaan tietokonetta tai puhelinta. Oli ihan uskomattoman vapauttavaa olla totaalisen #disconnect kolmen päivän ajan ja aidosti, herkeämättä täysin läsnä jokaisessa tilanteessa. Jokainen auringonlasku, itikanpurema ja nautittu suupala tuntui niin paljon paremmalta ilman ulkomaailman häiriötekijöitä.

Ennätin myös lukemaan pari hyvää kirjaa, jotka inspiroi mua niin, että nyt kotimatkalla on näppis laulanut aika kovaa tahtia. Somettomuus voimaannutti. Edes hetken somepaasto lomalla on haaste, jonka toivon kaikkien ottavan vastaan ja mikä takuulla tekee lomahetkistä entistä nautinnollisempia.

JuhannusJuhannusTuun palaamaan tulevina päivinä teille mm. meidän bootcamp-ohjelman ja vaelluskertomuksen kera sillä naurun lomassa hiki virtas aika rutkasti.

Mites teidän Juhannus sujui, saatteko palata arkeen akut täyteen ladattuina?

Posio vaikenee – mutta vain hetkeksi,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.