Hae
Aino Mäkelä

Paras pala kesästä

Sadepäivä. Heräsin aamulla niin, että jokaista lihasta kolotti – loppuviikon treenit on selkeästi menny perille. Tänään onkin sitten hyvä päivä ihan vaan olla, lukea kirjoja ja lähteä pikamatkalle toiseen todellisuuteen, hörppiä mukista kuumana höyryävää teetä ja nukahtaa riipputuoliin päiväunille villasukat jalassa.

Tai sitten voi hetkeksi laittaa pyörimään Katan kokoaman videon meidän heinäkuun Kroatian reissulta ja kuvitella itsensä polskimaan uima-altaaseen oliivipuutarhan keskelle, ajelemaan autolla pitkin vuorenrinteitä tai hyppimään hurjapäänä laivasta keskellä merta. Ahh mitä muistoja!

 

Ihan mieletön piristysruiske just tälläiseen harmaaseen, värittömään syyspäivään! Toivottavasti videosta välittyi teillekkin se rennon välitön, huoleton ja iloinen fiilis mikä meillä oli läpi matkan.  Jos haluaa kasvattaa matkakuumettaan vielä vähän entisestään niin kannattaa lukea mun reissujutut Kroatiasta!

Vai hei – eihän nyt voi vielä edes sanoa, että on syksy? Onkohan vielä toivoa, että saatais viettää elokuun loppu auringon hellimänä vai joko aletaan yhdessä fiilistelemään viileneviä syysiltoja?

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.