Hae
Aino Mäkelä

5+1 ihanaa lahjaideaa

5+1 lahjaideaaOotteko hoksannu, että Joulu on jo ihan kohta! Parin viikon päästä jouluaatto on jo vietetty ja lahjat jaettu, mutta monilla tuntuu olevan vielä itse lahjat ostamatta 😀 Paketin on tärkeä tuoda iloa ja olla saajansa näköinen, minkä vuoksi monesti pelkkä ajatuskin lahjojen ostamisesta saa hikikarpalot nousemaan otsalle.

Onneksi aina on varma valinta satsa hyvinvointiin – niin omaan kuin toistenkin! Siksipä, kun multa kysyttiin mihin kannattaa suunnata joululahjaostoksille tuli vastaus kuin tykinsuusta: TwistBe! Kyllä, kyseessä on verkkokauppa joka tekee shoppailusta entistä mukavampaa ja helpompaa, sillä ostosten tekeminen hoituu vaikka omalta kotisohvalta teetä hörpiskellen. TwistBe puolestaan on varma valinta silloin, kun haluat satsata hyvään oloon, puhtauteen ja laatuun 🙂

5+1 lahjaideaaTwistBen valikoimaa selaillessa saattaa tulla ostaneeksi myös muutamia hemmottelulahjoja itselleen valikoiman ollessa äärimmäisen houkutteleva. Löytyy kosmetiikkaa, ruokaa, lahjakortteja erilaisiin palveluihin ja tietysti myös hyvinvointiin liittyvää, inspiroivaa kirjallisuutta! Tässä omat suosikkini pukinkonttiin:

  1. Balm Balm lahjapakkaus on varma valinta naiselle kuin naiselle. Pakkauksesta löytyy täydellinen setti ihon puhdistusrituaaleihin ja sopii loistavasti vaikkapa luonnonkosmetiikan parissa aloittelevalle 🙂 Balm Balmien avulla mäkin itseasiassa tähän maailmaan tutustuin ja voinkin suositella lämpimästi näitä 100% luonnontuotteita jokaiselle niistä haaveilevalle 🙂
  2. Aikuisten värityskirja & huulirasva – tässä on lahja, josta mä tulisin ite ihan superiloseksi! Oon haaveillut jo pitkään omasta värityskirjasta eikä (luomu)huulirasvoja voi koskaan olla liikaa.
  3. Miesten hemmottelusetti mulla on aina hirveitä vaikeuksia ostaa miehille lahjoja, mutta TwistBeltä löytyy apu siihenkin 🙂 Koska kyllähän miestenkin täytyy pitää huolta ja hemmotella itseään!
  4. Meditaatiokurssi tekis hyvää varmasti jokaiselle. Hektisen arjen keskellä ei tuu liikaa otettua aikaa itselleen tai varsinkaan irtauduttua omista, stressaavista ajatuksistaan? Meditaatiosta on ollu mulle itselle iso apu ja jatkuvasti tulee yhä lisää tutkimuksia sen uskomattomista, kokonaisvaltaisista vaikutuksista 🙂
  5. Love Story – because you’re worth it! Mä tiedän monta tyyppiä, jotka jatkuvasti auttaa muita ja antaa itsestään 110% toisten hyvinvoinnin eteen. Juuri niille tälläinen hemmottelulahja oiskin ihan täydellinen valinta!

5+1 lahjaideaa+ Oma TwistBe-suosikki: Alima Pure! Hehkutinkin jo aiemmin löytäneeni täydellisen luomuripsarin ja myös Alima Puren mineraalimeikkipuuteri teki lähtemättömän vaikutuksen, minkä seurauksena mun käsitys mineraalimeikeistä muuttui täysin! Meikkipuuteri on valmistettu neljästä hypoallergeenisestä ainesosasta ja sen lisäksi, että se on ihanan kevyen tuntuinen iholla se myös levittyy ja peittää tasaisesti ihon pieniä virheitä 🙂 Meikkejä toiselle on haastava ostaa (ripsari tosin toimii lähes aina), mutta onneksi voit helpottaa hommaa ja ostaa lahjaksi lahjakortin!

Joulun kunniaksi saatte koodilla ”AINOMAKELA” -15% alennuksen kirjautuessanne sisään ostoksille TwistBehen! Koodi on voimassa aina 24.12 saakka ja se koskee normaalihintaista kosmetiikkaa, ruokaa, vaatteita, kirjoja ja kodintuotteita 🙂 Palvelut ja Anton&Anton -ruokakassit ovat normaalihintaisia koodista riippumatta.

Ihania shoppailuhetkiä,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.