Hae
Aino Mäkelä

15. LUUKKU

Joulukalenterin 15. LUUKKU tuo tänään lämmintä piristystä talveen sillä onko talvessa lumen lisäksi mitään kivempaa kuin kivat talvivaatteet? Tai laskettelu söpö pipo päässä? Hih!

Viikonloppuna oli vihdoin ulkona niin kylmä, että jouduin vetämään ensimmäistä kertaa tälle talvelle pipon päähän. Tai oikeastaan sain! Rakastan pipoja ja varsinkin niinä päivinä, kun hiukset ei meinaa millään asettua, ne on suorastaan pelastus. Jo nuoruusvuosina mä tykkäsin pipoista hulluna ja muistankin pipon olleen mulle aina se tärkein juttu rinteeseen mennessä – mitä hienompi se oli, sitä coolimmaksi itseni tunsin.

Super Yellow 2014 Super Yellow Malla-pipo
Ja mikäs siinä pipo päässä ollessa, kun ne on nykyään niin hienoja että niitä pitäis mielellään vaikka vuoden ympäri päässä! Itse oon viimeisen vuoden aikana tykästynyt SuperYellow:n pipoihin niin treenikäytössä kuin osana ihan omaa päivittäistä tyyliä samanaikasesti sekä lämmittäen että hengittäen minkä vuoksi juoksulenkitkin sujuu (tai sujuis, jos pystyisin juoksemaan..) pää hiestä märkänä ilman inhottavan tunkkaista tunnetta tai pelkoa pään jäätymisestä.

SuperYellown mallistosta löydät pipoja niin naisille kuin miehille ikään katsomatta ja niissä yhdistyy sopivasti tyylikkyys ja käyttömukavuus laadukkaiden materiaalien vuoksi unohtamatta valikoimasta löytyviä pantoja. Tämän talven mallistossa mä tykästyin itse eniten tupsupipoihin ja oma suosikkini onkin kuvissa komeileva MALLA -pipo, jonka kanssa ykkössijasta taisteli niinikää tupsupipo DASH.

Löysitkö sä jo oman lempparis? Käy tutustumassa pipoihin TÄÄLLÄ.Super Yellow 2014

Söpö pipo on varma valinta joululahjaksi sillä kaikki tarvii sellaisen – ihan jokaikinen! Sen vuoksi oonkin iloinen sillä me yhdessä SuperYellow:n kanssa tarjotaan teille, mun lukijoille, talven hienoimmat pipot huikeaan alehintaan:

Tästä päivästä alkaen aina keskiviikkoon 17.12.2014 asti saatte koodilla ALE30% -30% alennuksen SuperYellow:n nettikaupan ostoksistanne. Viimeistään keskiviikkona tehdyt tilaukset ehtii vielä näppärästi mukaan pukinkonttiin ja paketit tulee kotiin ilman postikuluja eli ei muuta kuin lahjaostoksille!

<3 Aino

Katso kaikki Joulukalenterin aiemmat luukut TÄSTÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.