Hae
Aino Mäkelä

Postaustoiveita ja sunnuntaihömppää

Kiitos kaikille kommenteista ja mielenkiinnosta mun viimeisimpiin postauksiin! Postaustoiveita on tullut vähän jokaisia kanavoita pitkin ja eilen kirjoittelinkin niitä ylös ja yritin sommitella niitä kalenteriin, että milloin ennätän kirjoittaa mitäkin.. Kaikki on siis huomioitu ja pyrin kaikki toteuttamaan oman osaamisen ja tietämykseni rajoissa, sekä ehkä jopa haastattelemaan myös muita aiheiden tiimoilta 🙂

Postaustoiveita on itseasiassa tullut viime aikoina niin paljon, että välillä musta tuntuu että petän teidän luottamuksen ja odotuksen kun kirjoitan jotain muuta mitä te odotatte mun kirjoittavan. Esimerkiksi moni on halunnut multa postausta mun kauppalistasta, mutta rehellisesti sanottuna en oo viimeiseen kuukauteen ollut kotona viikossa paria päivää pidempään joten ymmärrettävästi myös mun kauppalistat on ollut vähän repaleisia. Se postaus siis tulee, heti kunhan oon hetken pidempään paikallani 🙂

Nyt kuitenkin omaksi iloksi, koska tää on mun blogi ja mulla teki mieli jotain kevyttä, saatte tälläisen rennomman postauksen. Ja illalla vielä ehkä reseptiikkaa, koska mä innostuin eilen loihtimaan viisi (!!!) uutta herkkujuttua ja tänään ois vielä listalla muutama. Huh, tätä mä kutsun inspiraatioksi – ja se on tainnu ottaa musta vallan 😉 😀

En ymmärrä…
miten kahvi voi maistua niin paljon paremmalta sunnuntaiaamuisin omassa sängyssä juotuna, kuin maanantaisin toimistolla?

Seuraavaksi ajattelin…
kuvata eilen tekemäni puolukka-valkosuklaajäätelön ja mehevän bataattileivän. Sitten lähden ulos pariksi tunniksi kävelylle nauttimaan ihan mielettömästä kevätauringosta ja inspiroitumaan uusista podcasteista 🙂

Viime aikoina..
oon pohtinut paljon kaiken tekemäni merkityksellisyyttä. Oonko mennyt sen pisteen yli, että teen kaikkea vain siksi että mun odotetaan tekevän sitä? Nautinko näistä jutuista samalla tapaa kuin ennen? Pitäiskö mun ottaa uusi suunta? Onneksi mulla on Sri Lankassa aikaa pohtia näitä ja monia muita mieltä askarruttavia juttuja.

En osaa päättää…
meenkö tänään treeneihin vai en. Järki sanoo että ei, sillä alla on jo neljä treenipäivää, mutta koska se on niin kivaa niin on hankala olla menemättä 😀 Näiden juttujen suhteen osaan harvoin, siis tosi harvoin, olla järkevä.

Muistan ikuisesti…
kun tipahdin lapsena jäihin ja isi pelasti mut sieltä. Jostain hassusta syystä muistan miettineeni silloin veden vallassa jostain syystä Repe Sorsaa? Sitä en tajua vieläkään 😀

Noloa myöntää, mutta…
mä en seuraa yhtään politiikkaa enkä välttämättä aina edes tiedä kuka meillä on mikäkin ministeri. Oon luopunut jo ajat sitten uutisten seuraamisesta, koska en oo kokenut saavani niistä mitään lisäarvoa tai niiden tuovan mulle liiemmin mitään iloa.. En silti koe olevani mitenkään tyhmä, vaikka oonkin suunnannu oman kiinnostukseni muualle ja koenkin tekeväni niiden asioiden parissa enemmän hyvää, mitä yhdenkään uutisen lukeminen mulle tekis 😀

Ihanin tuoksu on…
tuoreet kukat! Ahh!

Päivän paras juttu…
aurinko. Ehdottomasti! Ja se mieletön voima ja energia mitä se antaa, kun se puskee ikkunoista sisälle 🙂

Viikko sitten…
olin Joogafestareilla ja tapasin ihan mielettömiä ihmisiä, tein kovasti duunia, inspiroiduin Tara Langesta ja loppuviimein kun pääsin puolen yön aikoihin kotiin olin ihan takki auki, kaikkeni antanut.

Kaikista pahinta on…
a) kun on ihan hirveä nälkä ja ruoka, jota on rakkaudella valmistanu menee pilalle..
b) tai jos on ollu joku ihan mieletön reseptivisio, jonka toteuttamista on oottanut ja visioinut jo pitkään – ja sitten kun vihdoin saa kapustan käteen niin innostuksissaan unohtaa laittaa puolet raaka-aineista ja homma menee ihan puihin 😀
.. yllättäen nää liitty ruokaan, haha!

Salainen taitoni on…
sotkeminen. Oon siinä ihan älyttömän hyvä ja teen sitä jopa ihan huomaamattani! Muut kyllä huomaa 🙂 😀

Jos saisin yhden toiveen…
mä toivoisin ihmisille enemmän ymmärrystä. Ymmärrystä itseään ja muita kohtaan, joka toivottavasti lisäis tähän maailmaan enemmän lempeyttä. Se ois aika kiva 🙂

Minulla on pakkomielle…
mun aamuseen viherjuomaan. Siis ihan sama missä oon ja mitä teen, niin se on pakko saada. Päivä menee ihan pilalle ilman!

Söin tänään…
En oo syöny vielä mitään! Mut ajatuksena ois syödä kasvispullia, bataattiranskiksia  ja salaattia, sekä tehä yks ihan superherkku smoothie ja vihermehu. Raakakakkuaki aattelin tehdä, mut sitä en taida jaksaa vielä tänään syyä 😀

Ärsyttävintä on…
kun lähtee ulos paksuissa talvivaatteissa ja ulkona onkin lämmin – sekä sama toistepäin.

Tekisi mieli…
kunnon kasvohoitoa ja hierontaa. Ehkä enemmän hierontaa, mun lihakset on nimittäin ihan rikki!

Minusta on söpöä…
no esimerkiksi koiranpennut ja oikeestaan kaikki eläinvauvat. Ja vauvat ylipäätään!

Hävetti, kun…
enpä oo pitkään aikaan hävennyt mitään? Lapsena hävetti kun oltiin ala-asteella uimahallissa ja mulla tippui yleissaunassa pyyhe, se oli silloin ihan kamalaa 😀

Olenko ainoa, jonka mielestä…
nykyinen ravitsemuskeskustelu alkaa oikeasti olemaan jo tosi kyllästyttävää? Mulla on mennyt ihan maku siihen negatiiviseen ilmapiiriin ja jatkuvaan pätemiseen, kun egot taistelee siitä kuka on oikeassa ja vedetään ääripäästä ääripäähän.

En ole aikoihin…
Joogannut. Onneks ens viikolla pääsen maailman parhaan joogaopettajan tunnille! Ja sit vielä useammaksi viikoksi Sri Lankaan joogailemaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.